Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 50. týden (7.12.2020 - 13.12.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Stíhat nemusíte, ale čas na svého partnera byste si za všech okolností udělat měli. Zejména ve druhé polovině týdne, kdy na vás už nebude tlačit Saturn, je to chvályhodné!

Býk

O jeho věrnost se bát nemusíte. Nějaké nabídky sice v tomto směru padnou, ale Beran se z nich elegantně vyvleče a rád a s chutí se vrátí k vám domů.

Blíženci

Krásný bude už úterní večer. Venuše se přesouvá do vašeho sektoru komunikace a vy se spolu konečně začnete bavit normálně a bez zbytečného špičkování.

Rak

To, že jste mu kdysi pomohli, nijak zvlášť neocení. Naopak bude jasné, že je mu spíše trapné, že jste ho přistihli ve chvíli, kdy pomoc potřeboval.

Lev

Než se rozhodnete pro vyjasňování názorů, sami sebe se zeptejte, co od toho očekáváte. Kdybyste rovnou pochopili, že to stejně k ničemu nebude, bude to lepší.

Panna

V úterý večer, kdy se dostává pod vliv Venuše, se máte na co těšit. Váš Beran se rozhodne, že v sobě konečně probudí romantika a ukáže vám, jak pravá a skutečná láska vypadá.

Váhy

Kvůli tomu, že se miláčkovi některé vaše rozhodnutí nelíbí, se hádat nehodláte. Víte, že stačí, abyste chvíli počkali, a on názor změní.

Štír

Pocit, že vám utíká, je stále silnější. Kdybyste se překonali a přestali ho honit, bude to podstatně lepší,bude mu bez vás smutno a rychle se k vám vrátí.

Střelec

Když vám říká, že na něco máte, měli byste ho poslechnout a alespoň to zkusit. Od středy výše to navíc půjde neobyčejně snadno.

Kozoroh

S partnerem z Berana se domluvíte kupodivu dobře. Když počkáte do úterního večera, kdy bude Venuše ve Střelci, bude všechno najednou jednoduché a jasné.

Vodnář

Ať se děje cokoli, máte pocit, že je vždycky minimálně o krok před vámi. Zatímco vy se v situaci teprve orientujete, on má už dávno na celou věc hotový názor.

Ryby

O tom, že je život náročný, nepochybujete. Když vám však Beránek začne vysvětlovat, že je v podstatě zlý, souhlasit s tím nebudete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA