Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 20. týden (16.5.2022 - 22.5.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně si nemyslete, že se spolu musíte hádat. Pokud máte kolem sebe lidi, kteří vám vysvětlují, že se vztah bez hádky neobejde, musíte jim dost ostře vysvětlit, že vy to máte jinak.

Býk

Kvalitu jeho přitažlivosti si uvědomíte přesně ve chvíli, kdy bude mít Beran skoro až nakročeno k odchodu. V takovém případě udělejte všechno pro to, aby s vámi zůstal.

Blíženci

Když se mu něco nepodaří, se značnou pravděpodobností se dozvíte, že za to můžete vy. Naštěstí nepropadnete panice, ale své rozhořčení vyjádříte tak, že se vám nakonec omluví.

Rak

Akce, na které se spolu dostanete, budou naprosto skvělé,Vy si je však moc neužijete. Nebudete si užívat, ale místo toho budete hlídat partnera a kontrolovat, aby se vám nezatoulal.

Lev

Když vám začne vysvětlovat, že byste spolu měli být častěji, berte to jako důrazný signál. Opravdu potřebuje vědět, že ve vás má partnera, na kterého se může spolehnout.

Panna

Když přijde s tím, že byste si měli najít někoho na úklid, líbit se vám to nebude. Když si ale uvědomíte, že vás to zbaví spousty zbytečných hádek, začnete se na to dívat jinak.

Váhy

Ve vašem případě opravdu platí, že náhoda přeje připraveným. Když dáte hlavy dohromady, využijete náhodu tak, že vám budou všichni právem závidět.

Štír

Když vás někam pozve, obrňte se trpělivostí, půjde o zážitek, na který nejste připravení. Nejdříve budete tak trochu v šoku, ale pak se vám začne líbit.

Střelec

Na všechno, o čem se jen zmíníte, reaguje velice rychle a rozumně. Konečně máte vedle sebe člověka, který vás nejen poslouchá, ale i vnímá!

Kozoroh

Kromě práce si udělejte čas i na odpočinek. Váš Beran vám sice může namlouvat, že ho vlastně ani nepotřebujete, ale vy znáte život a víte, že potřeba naopak je!

Vodnář

Když vám řekne, že přemýšlí o zásadní životní změně, zní to sice skoro až výhružně, ale vy se bát nemusíte. Život sice změní dost zásadně, ale vás si v něm nechá.

Ryby

Jeho společnost vám dělá vyloženě dobře. Dokonce nejednou zkonstatujete, že kdybyste neměli vedle sebe Rybu, ani byste se nezasmáli...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA