Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 18. týden (2.5.2022 - 8.5.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že se s kamarádem z tohoto znamení potkáte po dlouhé době, nehraje roli, zjistíte, že si pořád máte co říct. Domluvíte si další schůzku a budete se na ni oba moc těšit.

Býk

Než pochopíte, že by neměl bojovat proti vám, ale naopak jít s vámi, bude mu to chvíli trvat. Naštěstí to pochopí a usoudí, že je to rozumné chování, které mu může být prospěšné.

Blíženci

Když usoudí, že se chce vrátit do minulosti a vyřešit něco, co dosud visí ve vzduchu, nerozmlouvejte mu to. Pro vás to sice zajímavé není, ale pro něj to je opravdu důležité.

Rak

Od pondělka, kdy se Venuše dostává do jeho znamení, se s ním domluvíte bez problémů. Miláček pro vás udělá všechno, co mu navrhnete, a vy na to kladně reagujete, výsledek je dokonalý!

Lev

Když se potřebuje pro něco rozhodnout, budete jako první vědět, že něco podobného řeší. Váš miláček potřebuje, abyste ho podpořili a řekli, že mu při jeho dalších plánech ze všech si pomůžete.

Panna

S jeho pomocí najdete východisko i ze situace, která vám připadá naprosto patová. Naštěstí vás napadne něco, co vám otevře velice rozumné východisko.

Váhy

Když se rozhodne, že vám zpříjemní život, bude to stát za to. Zejména v pondělí večer zjistíte, že pro to dělá snad ještě víc, než se udělat dá.

Štír

Když bude chtít, proberete s ním všechno, co je pro vás i pro něj důležité. Ten, kdo udělá první krok, musíte však být v každém případě vy.

Střelec

Venuše, která se v pondělí večer dostává do jeho znamení, změní atmosféru k lepšímu. Oba pochopíte, že je vám spolu opravdu dobře.

Kozoroh

S příbuznými z tohoto znamení raději nepočítejte. Mohou vám sice slibovat, že se na ně můžete v případě potřeby spolehnout, ale ve skutečnosti dopadne všechno jinak...

Vodnář

S miláčkem z tohoto znamení se domluvíte bez problémů. V pondělí se Venuše dostává do jeho znamení a postará se, aby se k vám chovat opravdu láskyplně a zamilovaně.

Ryby

Vas Beran se profiluje způsobem, který vás překvapuje. Když říká, že se je ochoten bít i ve chvíli, kdy by to každý jiný vzdal, měli byste mu ve vlastním zájmu věřit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA