Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 06. týden (6.2.2023 - 12.2.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v pondělí budete náramně spokojení. Opět se přesvědčíte, že jste ve svém miláčkovi získali od osudu ten nejlepší dárek, který vám mohl dát-je vám spolu moc dobře.

Býk

Když má nějaké starosti, budete první, kdo se to dozví. Velice dobře ví, že mu díky svému zdravému rozumu poradíte nejlépe, jak se poradit dá.

Blíženci

Mentální boje, které s ním svádíte, jsou stále intenzivnější. Ať řeknete nebo navrhnete cokoli, můžete počítat s tím, že vám řekne, že je to nesmysl a že on by to dělal jinak.

Rak

Vašim společným dětem porozumíte až ve chvíli, kdy si vzpomenete na to, co jste v jejich věku dělali vy sami. Pak vám dojde, že jsou vaše ratolesti po vás a jinak se chovat prostě nemohou.

Lev

V pondělí přijde se zajímavým plánem na dovolenou. Ještě nedávno by vám připadalo, že se něco takového zvládnout nedá, ale teď si uvědomujete, že to vlastně žádný problém nebude.

Panna

Pokud mu chcete říct, že je trdlo, raději si to rozmyslete. V jeho případě hrozí, že se kvůli tomu naštve tak intenzivně, jak si to tento celkem nevinný výrok snad ani nezaslouží.

Váhy

Právě to, že ho před vámi každý chválí a každý vám ho doporučuje, ve vás budí nedůvěru. Nebylo by však lepší, kdybyste si konečný názor na něj udělali sami?

Štír

V pondělí, kdy je Luna v jeho sektoru lásky a romantiky, si budete vzájemnou společnost vyloženě vychutnávat. Po zbytek týdne na to budete s trochou dojetí vzpomínat.

Střelec

V pondělí, kdy je Luna ve Lvu, máte šanci udělat něco, o čem jste dosud uvažovali jako o možnosti, která se nikdy neuskuteční. Teď zjišťujete, že se uskutečnit dá.

Kozoroh

Váš vztah je sice zejména v pátek klasicky napjatý, ale právě to je to, co vás na něm baví. Kdyby mezi vámi panoval klid a mír, skoro byste se nudili...

Vodnář

Jeho přání berte vážně. Když se s nimi vytasí, nezačnete mu je rozmlouvat, ale začnete přemýšlet, jak mu je pomůžete co nejrychleji uskutečnit.

Ryby

O vaši přízeň se bije způsobem, který vás vyloženě vyvádí z míry. Přemýšlíte, zda po něm máte něco hodit, nebo zda ho máte spíše přitulit a slíbit mu přesně to, co chce slyšet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA