Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 04. týden (23.1.2023 - 29.1.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, co vás nebaví, můžete klidně pominout. I miláček, který má obvykle pocit, že byste se měli přemáhat a dělat to, co je potřeba, vás to ničeho nutit nebude.

Býk

Ve středu, kdy je pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Jupiterem ve svém znamení, má štěstí i tam, kde se vám vyhýbá. Naštěstí ho máte tak rádi, že mu ho přejete.

Blíženci

Jeho záliby jsou vám sice nepochopitelné, ale přesto se s nimi dokážete smířit. Je vám jasné, že je lepší, když ho baví i něco jiného než společnost opačného pohlaví.

Rak

Hádat byste se měli jen v případě, kdy jste si jistí, že máte více než stoprocentní pravdu. Takových chvil moc nebude, proto mezi vámi zavládne pohoda a klid.

Lev

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se k němu dokážete konečně chovat tak, jak jste si vždycky přáli. A Berana ani nenapadne, aby to, co mu říkáte, nebral dostatečně vážně.

Panna

Ať děláte cokoli, bude vás chválit. Možná si najde pár drobností, které vám vytkne, ale to dělá jen proto, abyste si o sobě zbytečně nemysleli.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v jeho znamení, nechejte veškerou aktivitu na něm. Na rozdíl od vás zvládne to, co je potřeba udělat, lehce, elegantně a bez jakékoli námahy.

Štír

Když vám jeho jednání připadá podezřelé, neptejte se, ale pozorujte. Na to, co má skutečně za lubem, přijdete při jeho průzračné povaze velice rychle.

Střelec

Zdánlivě nenápadné okamžiky vás nutí k přemýšlení nad další budoucností vašeho vztahu. Zatím vám se rýsuje tak příznivě, že vám může spadnout kámen ze srdce.

Kozoroh

Středeční sextil mezi Sluncem a Jupiterem je pro vás oba velice příznivý. Oba prožijete něco, co dokáže, že se vaše situace konečně zlomí a obrátí k lepšímu.

Vodnář

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v jeho znamení, mu dopřejte co nejvíce fyzické námahy. Když bude pořádně unavený, je naděje, že nebude doma zbytečně protivný.

Ryby

Když vám začne vysvětlovat, že by si bez vás neporadil, zní to lichotivě. Průšvih začne až ve chvíli, kdy pochopíte, že chce, abyste za něj nejen mysleli, ale i jednali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA