Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 49. týden (5.12.2022 - 11.12.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když vás osloví, měli byste si velice dobře uvědomovat nejenom to, co říká, ale i tón, kterým to pronáší. Nebezpečí, že něco jiného říká a něco jiného si myslí, je značné.

Býk

Kdybyste chtěli být opravdu šťastní, měli byste si vybrat partnera bez minulosti. Váš Beran sice jakousi minulost za sebou má, ale vy si můžete být jistí, že na ni totálně a moc rád zapomněl.

Blíženci

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, čekejte lidi, kteří se budou vyptávat na to, na co se vám nechce odpovídat. Odmítnout je musíte slušně, ale tak, aby podruhé nepřišli.

Rak

Když se dozvíte, že byste si ho měli více všímat, nebudete moc vědět, proč to vlastně máte dělat. Zatím to vypadá tak, že se vy staráte a Beran má pocit, že ho pořád jen kontrolujete.

Lev

Spory, které má doma, nechejte výhradně na něm. Vy sice velice dobře víte, co by měl dělat, ale musíte ho nechat, aby na to přišel sám.

Panna

Pocit, že se mu nedaří, s ním raději nerozebírejte. Kdybyste začali, museli byste mu říct, že si za většinu svých problémů může sám-je to sice pravda, ale on to slyšet nechce.

Váhy

O tom, že byste ho nutili dělat několik věcí najednou, vůbec nepřemýšlejte. Vy to umíte, ale váš miláček se k něčemu takovému přinutit prostě nedá!

Štír

Když vám začne vysvětlovat, že jsou věci, o kterých byste přemýšlet neměli, zkuste zavětřit. Je pravděpodobné, že se ho týkají víc, než se mu líbí - a právě proto nechce, abyste o nich něco věděli.

Střelec

S plněním slibů, které jste dostali, zase tak moc nepočítejte. Zdůvodnění, které si vyslechnete, zní sice krásně, ale situaci nezmění.

Kozoroh

Dáváte najevo, že si ho vážíte. Je docela překvapený a říká, že se k němu dosud tak žádný partner nechoval-nechápe, že si ho vážíte proto, aby si také on mohl vážit vás.

Vodnář

Váš život je daleko bouřlivější, než jste si představovali. Naštěstí dokážete držet spolu a tím jste naprosto neporazitelní.

Ryby

To, že se váš miláček rád hádá, ještě neznamená, že se bude hádat zrovna s vámi. Klidně mu řekněte, že nemáte energie na rozdávání a na hádky se vám jí plýtvat nechce.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA