Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 50. týden (12.12.2022 - 18.12.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, dokážete nemožné. Zatímco se všichni dohromady hádají, vy budete spolupracovat!

Býk

Veškerá školení, která se mu nabízejí, může brát jako ztrátu času, přesto by na ně měl vyrazit .Nc nového se tam sice nedozví, ale zase naváže zajímavé kontakty.

Blíženci

Jeho postoj k životu vás opět dostane. Nakonec to dopadne tak, že on dospěje k nějakému průšvihu, a po vás pak bude chtít, abyste za něj tahali kaštany z ohně.

Rak

Když vám začne vysvětlovat, co máte dělat, aby byl spokojený, nechejte ho mluvit. Pak se ale ujměte slova a sdělte mu, co má dělat on, abyste byli spokojení vy.

Lev

Mluvit dokáže skvěle, ale když budete chtít, aby se projevil konkrétně, nebude moc vědět, co dělat. V takovém případě musíte přistoupit k akci a situaci napravit sami.

Panna

V jeho životě zaujímáte opravdu výjimečné místo. Vůbec nezastírá, že jste pro něj kromě partnera i autoritou, kterou poslouchá ne proto, že by musel, ale proto, že chce.

Váhy

Zejména v práci bude naprosto spokojený. Kromě práce, která se mu daří, dostane několik předčasných vánočních dárků, které mu náladu vylepší ještě víc.

Štír

Veškeré vztahy, které se mu nepovedly, nechejte bez komentáře. To, co byste mu řekli, by byla sice pravda, ale taky byste mu to podali způsobem, který by nevydýchal.

Střelec

Musíte zkonstatovat, že vám to momentálně ladí jedna radost. Na rozdíl od přátel, kteří se se svými partnery jen hádají, vy si žijete jako v ráji.

Kozoroh

Jeho jednání ve vás vzbudí obdiv. Každému jinému byste řekli, že bojuje boje předem ztracené, ale v jeho případě věříte, že všechno dopadne jinak a lépe.

Vodnář

To, že má nějaké peníze, s nimiž nepočítal, ještě neznamená, že je má utratit. Měli byste ho přemluvit, aby alespoň část přesunul do rodinných rezerv.

Ryby

V pondělí, kdy je Luna v jeho sektoru lásky a romantiky, čekejte v této oblasti překvapení. Váš Beran se vám předvede v podobě, v níž ho neznáte, a která se vám bude opravdu líbit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA