Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 02. týden (9.1.2023 - 15.1.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna pobývá ve Lvu, se dokážete domluvit naprosto na všem. Přednost byste však měli dávat pracovním záležitostem, ze kterých pak budou peníze.

Býk

Na ples, na který vás chce vzít, byste měli vyrazit. Svého Berana uvidíte ve zcela jiné a dlužno říct, že po všech stránkách daleko přitažlivější podobě.

Blíženci

Nezdá se vám, že pro něj děláte daleko víc, než je potřeba? Kdybyste ho nechali, aby se se svými aktuálními potížemi srovnal a vyrovnal sám, bude to lepší.

Rak

Pocit, že jste něco nezvládli tak, jak jste chtěli, s ním raději moc nerozebírejte. Váš Beran vás nepodpoří, ale naopak vám vysvětlí, že máte pravdu, protože jste to opravdu nezvládli...

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, spolu zvládnete naprosto všechno, do čeho se pustíte. Je jen potřeba, abyste se pouštěli do toho, co je pro vás užitečné.

Panna

Střety s jeho příbuznými si konečně pořádně vychutnáte. Jste po všech stránkách silnější a umíte to dát najevo, jejich argumenty dokážete roztrhat na cucky.

Váhy

Když se mu něco nepovede, nenechávejte to bez komentáře. Měli byste ho ale ujistit, že to, co se mu nepodařilo teď, se mu zcela jistě podaří při příštím pokusu.

Štír

Opravdu nemusí mít to nejlepší, co existuje. Když mu řeknete, že na to momentálně nemáte, bude se sice tvářit zle, ale nakonec uzná, že máte pravdu.

Střelec

To, že si vás všimne, ještě neznamená, že o vás projevil zájem. Právě proto byste se měli tvářit, jako by to bylo něco samozřejmého, co s vámi nic nedělá.

Kozoroh

To, že se vám nechce řešit jeho problémy, je pochopitelné. Stavu, kdy nejdříve něco zkazí a pak vás požádá, abyste mu to pomohli zvládnout, máte už dost!

Vodnář

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste mu měli sdělit všechno, co máte na srdci. Můžete si být jistí, že to vezme opravdu vážně!

Ryby

Velice dobře ví, co byste měli dělat vy, ale na svoje vlastní povinnosti a závazky zapomíná. Co kdybyste mu je nenápadně, ale důrazně připomněli?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA