Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 01. týden (2.1.2023 - 8.1.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu nevíte, proč byste se zcela cizím lidem měli svěřovat se svými záměry. Pokud to váš miláček vidí jinak, měli byste mu to co nejrychleji hodně důrazně rozmluvit!

Býk

Jeho výbuchů se už dávno nebojíte. Dobře víte, že se Beran vzteká jen v případě, kdy neví, co má dělat-a takováto situace v tomto týdnu naštěstí nehrozí...

Blíženci

Na problémy, které jste kdysi měli se svým Beranem, vzpomínáte div ne s láskou. Když je srovnáte s těmi, které musíte řešit teď, zjišťujete, že to vlastně nic nebylo.

Rak

To, že miláček mluví o aktivitách, které podnikne sám a bez vás, ještě neznamená, že se opravdu uskuteční. Berte je spíše jako lehkou provokaci, než jako seriózní plán.

Lev

O tom, že se bude prosazovat, nepochybujte. Měli byste mu však vysvětlit, že by si měl dát pozor, aby lidi ze svého okolí zbytečně neprovokoval a nepopuzoval.

Panna

To, že díky své povaze mnohokrát narazí, jste mu už nejednou říkali. Tentokrát se však o víkendu srazí s realitou tak, že vám ho bude velice upřímně líto.

Váhy

Klidně mu řekněte, že jste unavení. Jeho reakce vás vyloženě překvapí. Vzápětí on sám přizná, že je unavený taky, ale nějak nevěděl, jak vám to má říct...

Štír

Očekávání výbuchu emocí se protahuje. Kdybyste se smířili s tím, že váš vztah bude v tomto týdnu spíše vyrovnaný a klidnější, bude to daleko lepší.

Střelec

Čím náročnější jsou úkoly, které dostáváte, tím více vás to baví. Nakonec oba zkonstatujete, že to, co je snadné a jednoduché, vás vlastně nebaví.

Kozoroh

Čekejte minimálně jednu akci, kterou doháníte to, co jste před svátky nestihli. Vám se na nic sice nechce, ale Beran trvá na tom, že ho doprovodíte.

Vodnář

Než mu něco slíbíte, měli byste si to dobře rozmyslet. I to, co na první pohled vypadá jako něco naprosto jednoduchého a snadného, se můžete nečekaně zkomplikovat.

Ryby

To, co zvládnete během tohoto týdne, se ukáže skoro jako zázrak. Je to mimo jiné tím, že jste Berana nechali celou akci organizovat a vy sami jen poslouchali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA