Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 51. týden (19.12.2022 - 25.12.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že máte práce až nad hlavu, ještě neznamená, že si nedokážete najít čas, který věnujete sami sobě. Zejména v pracovní části týdne na vás společně strávené chvíle budou působit naprosto blahodárně.

Býk

Toho, že by jeho požadavky shodili na některém úřadě ze stolu, se obávat nemusí. Zejména ve středu pro něj úředníci udělají i to, co by je u někoho jiného ani nenapadlo.

Blíženci

Jeho rady a porady vás rozčilují. Přijde s nimi ve chvíli, kdy jsou vám k ničemu a ve chvíli, kdy byste je potřebovali, bude naopak zarytě mlčet.

Rak

Když vám říká, že to, co nutně nepotřebujete, máte koupi až po svátcích, má pravdu. V příštích dnech a týdnech se dají čekat velice zajímavé a vám příznivé slevy.

Lev

Od úterního odpoledne se máte na co těšit. Jupiter, který se dostal do Berana, se rozhodl, že vám zkrášlí život a postará se, aby se vám na světě začalo jak náleží líbit.

Panna

Jeho výmluvy vám už lezou na nervy. Hrozí, že se ve druhé polovině týdne neovládnete a doporučíte mu, aby se konečně začal chovat rozumně a mluvil pravdu.

Váhy

Když na to přijde, dokážete pro něj udělat nemožné. V tomto týdnu se však nejednou přesvědčíte, že se překonávat dokáže i on pro vás.

Štír

Jeho představa domova se od té vaší zase tak moc neliší. Oba víte, že ze všeho nejvíce potřebujete místo, na kterém byste se mohli schovat před bouřemi osudu.

Střelec

Na to, že patří k mladší nebo naopak hodně starší generaci, nehleďte. Pokud si rozumíte, nestojí navázání nového a velice zajímavého vztahu nic v cestě.

Kozoroh

O tom, že byste za něj měli být zodpovědní, nechcete ani slyšet. Velice dobře víte, že by vás neposlouchal a stejně by si za všech okolností jel po svém.

Vodnář

V úterý, kdy se Jupiter dostává do jeho znamení a vašeho sektoru komunikace, proberte všechno, co je pro vás důležité. Nevyhýbejte se ani vytváření dlouhodobých životních plánů!

Ryby

Na to, že mluví a jedná rychleji, než přemýšlí, jste zvyklí. Tentokrát se však dějí zázraky! To, co nepromyslí, dopadne podstatně lépe, než to, o čem bude dumat dlouho a soustředěně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA