Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 05. týden (30.1.2023 - 5.2.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nic z toho, čeho jste se ve vztahu tak báli, se nestane. Vypadá to, že jste důležitou etapu svého života zvládli a teď se můžete těšit na období klidu.

Býk

Když ho v pondělí časně ráno o něco požádáte, nedokáže vám to odepřít. Právě proto byste si měli to, co po něm chcete, vybrat rozumně.

Blíženci

Když vám říká, že chce především klid, velice vás tím překvapí, znáte ho opravdu dlouho, ale dosud takové přání neprojevil. Je vidět, že toho v poslední době bylo i na něj dost.

Rak

Když vám začne děkovat za něco, co vy považujete za naprosto samozřejmé, dost vás tím vyvede z míry. Opravdu nechápete, proč dělá tolik řečí kvůli něčemu, co podle vás nestojí za to.

Lev

Úvahy o tom, zda jde správnou cestou, nejsou vaší prioritou. Je vám jasné, že podobnými úvahami jenom hodnotíte něco, po čem vám vlastně nic není.

Panna

Chvílemi máte pocit, že vás provokuje jen proto, že ho to baví. Naštěstí ho už znáte natolik, že se k nerozumným výrokům ani nepromyšlenému jednání přimět nenecháte.

Váhy

Když vám řekne, že se chce ucházet o nějakou novou práci, musíte mu držet palce. To, že nevěříte, že by to mohlo vyjít, mu neříkejte, i zázraky se občas dějí!

Štír

Je potřeba, aby pochopil, že to se svou tvrdohlavostí, na kterou je tak pyšný, daleko nedotáhne. Kdyby v pravou chvíli trochu ustoupil, bylo by to daleko lepší.

Střelec

Od pondělí do středy, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, spolu dokážete vycházet naprosto skvěle. Domluvíte se na všem, co je potřeba, a hádat se nebudete.

Kozoroh

Rozpory, které mezi vámi dosud byly, se mohou ve čtvrtek a v pátek zbytečně vyhrotit. Kdybyste se rozhodli, že to nedovolíte, bude to velice moudrý postup.

Vodnář

Jeho kamarádi se začínají chovat zcela jinak, než se chovali dosud. Zjistili, jací opravdu jste, a usoudili, že bude lepší, když s vámi budou vycházet co nejlépe.

Ryby

V pondělí, kdy je pod vlivem harmonického vztahu mezi Sluncem a Marsem, přijde s velice zajímavým nápadem. Vyslechněte ho soustředěně a důkladně o něm přemýšlejte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA