Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (8.10.2018 - 14.10.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Novoluní ve vašem partnerském sektoru je pro sex vyloženě inspirativní. Na pondělní večer, kdy už bude energie novoluní cítit ve vzduchu, pro jistotu nic neplánujte. Veškerý čas, který vám po práci zbude, byste měli věnovat svému partnerovi. Kromě erotiky a hledání toho, co vám při sexu přináší uspokojení a radost, spolu musíte probrat i spoustu dalších důležitých věcí.

Býk

Čtvrteční kvadratura mezi Venuší a Marsem přinese do vašeho života velmi intenzivní vzrušení. Pak je ale potřeba, abyste svými intenzivními emocemi dokázali nakazit i svůj protějšek. Nemusíte mu ale vysvětlovat, co se s vámi stalo a kde se ve vás tak intenzivní touha vzala. Kdybyste mu lhali, asi by na to přišel. A kdybyste mu řekli pravdu, zase by vám nevěřil.

Blíženci

Od pátečního do nedělního večera, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si s miláčkem budete vyloženě užívat. Pokud máte děti, dejte je bez obav na hlídání rodičům a sami si vychutnejte chvíle ve dvou. Stačí jedna společná noc, abyste zjistili, že erotika, která vám v poslední době moc nefungovala, je naprosto v pořádku. K tomu, abyste si ji pořádně vychutnali, jste potřebovali jen pohodu a klid.

Rak

Bylo by dobré, abyste si promluvili se svým bývalým partnerem. To, že chodí a všem vysvětluje, že za váš rozchod může váš sexuální chlad, není hloupý vtip, ale smutný fakt. Je čas, abyste dotyčného chytili a jasně mu řekli, že i vy můžete začít mluvit o tom, co za vaším rozchodem opravdu bylo. Při pohledu na jeho reakci vám bude jasné, že jste se svou výhružkou trefili do černého...

Lev

Zatímco vy máte rádi sex při svíčkách nebo při jiném teplém světle, váš miláček dává přednost naprosté tmě, ve které se orientuje jen hmatem. Zkuste vymyslet nějaký kompromis, který by společné chvíle zpříjemnil vám oběma. Dá to sice trochu práce, ale nakonec najdete způsob, který váš erotický život povznese do výšin, které jste spolu ještě nezažili.

Panna

Na předurčené partnery nevěříte, ale teď musíte změnit názor. Člověk, kterého potkáte, ve vás vzbudí tak velice intenzivní city. Dosud ještě nikdy nezažili vyvrcholení po letmém doteku ruky, ale teď v tomto směru činíte zajímavé zkušenosti. Už na konci týdne zjistíte, že vám to v erotice šlape naprosto báječně. Ostatní záležitosti musíte doladit, ale i to nakonec dokážete.

Váhy

Novoluní, které v úterý probíhá ve vašem znamení, otevírá ve vašem erotickém vztahu novou kapitolu. Najednou budete jasně vědět, nejen to, co potřebuje partner od vás, ale hlavně to, co vy potřebujete od partnera. Navíc mu své požadavky dokážete sdělit způsobem, který v něm probudí sklony, z nichž se dosud nikdy nepodezíral. Bude to neskutečně vzrušující a nesmírně krásné.

Štír

Představa, že zažijete lásku na jednu noc, je sice velice lákavá, ale taky velice nebezpečná. Uvědomte si, že nežijete ve vakuu. Smiřte se s tím, že vás zná podstatně víc lidí, než jste si mysleli. Pak můžete skoro napevno počítat s tím, že člověk, s nímž vlezete do postele, si to pro sebe nenechá. O tom, že se pak tato zpráva dostane rychlostí blesku zejména k lidem, k nimž se nikdy dostat neměla, nepochybujte.

Střelec

O víkendu, kdy Luna prochází vaším znamením, zapomeňte na veškeré povinnosti. Věnovat se musíte v první řadě svému partnerovi. Musí si být jistý, že ho milujete nejen jako sexuálního partnera, ale především jako člověka, s nímž sdílíte život. I když obvykle o lásce mluvíte neradi, měli byste si nachystat pár vzrušujících něžností, které partnerovi v pravou chvíli šeptnete do ouška. Zapůsobí přímo zázračně!

Kozoroh

Kvadratura mezi Sluncem a Plutem, která v sobotu probíhá, je dost náročná pro všechny druhy vztahů - a pro ty erotické dvojnásob. Na jedné straně po partnerovi toužíte, na druhé se vám vůbec nelíbí představa, že se s ním měli o svých touhách a erotických požadavcích bavit. Zkuste se však překonat. Váš miláček je sice dobrý, ale na to, aby byl ohledně vašich sexuálních tužeb jasnovidný, si musíte ještě chvíli počkat.

Vodnář

Představa života bez sexu vás obvykle moc nevzrušuje. Nebylo by vám to milé, ale kdyby nebyla jiná cesta, dokázali byste se s tím smířit. V tomto týdnu bude však všechno zcela jinak. Už od pondělka bytostně pociťujete stoupající vliv kvadratury mezi Venuší a Marsem. Zásadně se postará o to, abyste pochopili, že žít bez sexu byste sice mohli, ale byla by to škoda.

Ryby

Přiznejte si, že sami sebe nepoznáváte. Místo obvyklé romantiky, kdy s miláčkem v posteli nejraději filosofujete o životě, trváte na skutečném a plnohodnotném sexu. Když vám miláček nabídne, že byste mohli vyzkoušet pouta, která dosud ležela bez užitku v krabičce, budete velice nadšeně pro. Partner bude velice překvapený. Vzápětí naznačí, že překvapením není ještě konce a vy se začnete těšit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA