Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (17.9.2018 - 23.9.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Nenechte si namluvit, že sex se nedá provozovat nikdy jindy než večer a nikde jinde než v ložnici. Zkuste zapojit fantazii a sobě i miláčkovi připravit erotické hody. Podařit by se vám to mohlo ve čtvrtek a v pátek. Luna bude ve Vodnáři a vy jste schopni vymyslet ke zpestření svého erotického života něco, co jste dosud brali jen jako rekvizitu filmů pro dospělé.

Býk

Všechno, co chcete v erotice změnit a vylepšit, si nechte na pátek, kdy se ve vašem sektoru lásek a romantiky setkává Slunce s Merkurem. Možná byste si měli s miláčkem promluvit o tom, jak budete své tělesné orgány a to, co s nimi děláte, mazlivě nazývat. Vytváření vašeho soukromého erotického slovníku se ukáže jako skvělá a navíc velice vzrušující zábava ve dvou.

Blíženci

Když se pohádáte, je to problém. Zatímco vy sex jako cestu ke smíření berete jako něco naprosto normálního, vašemu partnerovi se to vůbec nelíbí. To, co se mezi vámi stalo, chce neustále dokola rozebírat. Vůbec nechápe, že vy na něco takového nemáte náladu a že to považujete za zbytečnou ztrátu času. Zkuste ho nejdříve chvíli soustředěně poslouchat a sex navrhnout až potom. Mohlo by to vyjít.

Rak

Jakmile přijde někdo s tím, že vás miluje, zpozorněte. Není pochyb, že jde o slova, která se poslouchají moc hezky. Vy si však zároveň uvědomujete, že se vám na nich něco nelíbí. Až později pochopíte, že jde o člověka, který není zdaleka srovnaný se vztahem, který měl před vámi. Pokud se nechcete dožít chvíle, kdy se s vámi bude ohnivě milovat a přitom myslet na někoho jiného, zabrzděte, dokud je čas.

Lev

Počítejte s tím, že vaše tělo nemusí zvládnout všechno, co po něm chcete. Když se hodláte milovat, vybírejte polohy, které zbytečně nezatěžují ani velké klouby, ani záda. Hned zpočátku navrhněte opatrné a pomalé tempo, které budete podle potřeby zrychlovat. Miláček bude sice vaším přístupem překvapený, ale pak sám přizná, že mu ohleduplnější tempo vyhovuje podstatně víc, než obvyklé divočiny.

Panna

Se sexem je to obtížné. Po milování toužíte, ale taky si uvědomujete, že máte hodně práce, kterou musíte stihnout. Možná by bylo lepší, kdybyste sex jako svůj pravidelný večerní program až do víkendu zrušili. Váš miláček je sice tolerantní, ale tak tolerantní, aby spolkl to, že v jeho náruči myslíte na práci, zatím není asi ani nebude.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, to nemáte jednoduché. Občas vám připadá, že partner projevuje víc zájmu o vašeho psa než o vás. Nahlas mu to však raději neříkejte. Hovory o tom, kdo z vás potřebuje sex víc, by přešly do hádky, která by vám normální existenci spolehlivě otrávila a veškerý erotický život totálně zastavila.

Štír

Zejména o víkendu usoudíte, že máte ve všem, co se týká sexu, obrovské a hlavně nezasloužené štěstí. Váš partner funguje jako skvělý, ohleduplný a vynalézavý milenec, a zároveň jako ten nejlepší kamarád. Není tedy divu, že milování probíhá naprosto netypicky. Z vážného hovoru přejdete k mazlení a potom se zase vrátíte zpátky. Bude vás to neobyčejně bavit.

Střelec

Představa, že necháte svého eroticky náruživého partnera doma a sami si někam vyrazíte, je pochopitelná, ale taky značně riskantní. Partner, jehož erotické potřeby jsou vysoce nadprůměrné, se sice může snažit o věrnost, ale hrozí, že pokušení bude silnější. Když si chcete váš vztah zachovat takový, jaký je, buď nikam nejezděte, nebo ho vezměte s sebou.

Kozoroh

S nabídkami na plnění erotických snů svého partnera to nepřehánějte. Vy jste v tomto ohledu nebývale štědří a váš miláček začíná být neobyčejně rozmazlený. Bude lepší, když mu jeho erotické sebevědomí dál zvyšovat nebudete. V úterý nebo ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, namodelujte situaci tak, aby o sex musel žebronit on u vás a ne vy u něj...

Vodnář

Konečně se vám dýchá volněji. Navíc se sexu přestáváte bát. Večery jsou už tak chladné, že i váš partner zapomíná na touhu po sexu pod širým nebem a dává přednost pohodlné posteli. Vy si užíváte milování, kdy se nemusíte bát, co vás kam kousne a kdo vás překvapí. Miláček sice tento adrenalin zbožňuje, ale vás to ke změně názorů nepřiměje a nedonutí.

Ryby

Sex je ve vašem případě možný až po důkladné logistické přípravě. Zejména o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy máte největší chuť, je to náročné. Potřebujete vychytat čas, kdy děti budou už na nějaké akci a očekávaná návštěva ještě nezazvoní. To, že to stihnete doslova na vteřiny, vám dokazuje, že jste oba skvělí jak v erotice, tak v plánování...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA