Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (25.2.2019 - 3.3.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Období, které prožíváte, je pro váš erotický život náročnější, než by se vám líbilo. Neustále se snažíte svého partnera přesvědčit, že byste se měli jeden druhému víc věnovat, a neustále se vám to nedaří. Když začnete uvažovat, zda byste se neměli vykašlat na partnerskou odpovědnost a najít si někoho, kdo bude mít pro životní radosti víc pochopení, můžete si být jistí, že je průšvih blízko.

Býk

Se sexem ve vašem případě problém není a nebude. Užijete si ho zejména ve středu. Jde sice o den, jímž začíná půst, ale to vy ani omylem neřešíte. Místo toho využijete Urana, který se přesouvá do vašeho znamení! Své erotické sklony vybijete způsobem, který vašeho miláčka stoprocentně zaujme. Nahlas pak přizná, že od vás tak špičkový výkon opravdu nečekal.

Blíženci

Sex provozujete proto, abyste si ho po všech stránkách užili. Na to, že byste se chtěli před miláčkem převést v co nejlepším světle a ukázat se jako špičkoví milenci, raději zapomeňte. Čím méně se na něj budete snažit zapůsobit, tím hlubší bude dojem, který v něm vyvoláte. Zejména v pondělí a v úterý bude váš erotický život vykazovat kvalitu, která se bude zamlouvat vašemu miláčkovi i vám.

Rak

To, že se občas snesete z erotických výšin a budete se věnovat svým každodenním povinnostem, můžete brát jako skutečný zázrak. Ve vašem erotickém životě se každý den najde něco, co vás nadchne a co plně upoutá vaši pozornost. Naštěstí se v práci neděje nic, čemu byste se museli akutně věnovat. Můžete si tedy užívat bez výčitek svědomí...

Lev

Představa, že miláčkovi vnutíte svou vůli a on se vám bez boje podřídí, je sice lákavá, ale naprosto neuskutečnitelná. Váš partner je tvrdá povaha a dělá všechno, co může, abyste si toho všimli. V důsledku toho připomíná váš erotický život tvrdý zápas a boj, který spolu vedete. O tom, že byste ho nechali, však nechce ani jeden z vás slyšet. Oba vás to totiž neskutečně baví.

Panna

Novoluní, které se ve středu odehrává ve vašem partnerském sektoru, vám dává šance na zážitky, na něž jste už skoro rezignovali. Využijte ho na to, abyste své lásce dopřáli restart! S partnerem se domluvte, že své krásné chvíle přesunete z klasické ložnice, kde vás nic zajímavého nečeká, do sklepa, dílny nebo na půdu. Pro vás oba to bude zajímavý zážitek!

Váhy

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, svého miláčka nepoznáváte. Neustále vás sleduje až hlídá. Vy mu marně vysvětlujete, že nemusí. Nahlas mu to sice neřeknete, ale vy byste na nějaký úlet po večerech a nocích, které spolu trávíte, neměli čas, chuť ani energii. Teď je jen potřeba, aby to stejně jako vy pochopil i váš miláček.

Štír

Od úterního dopoledne do čtvrtečního večera, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se máte na co těšit. Najednou budete přesně vědět, co od vás miláček vyžaduje v sexu i mimo něj. Díky Merkuru, který rovněž prochází vaším sektorem lásky, dokážete zvolit ta správná slova. Rozumné názory mu pochválíte, nerozumné rozmluvíte. Výsledkem bude oboustranná spokojenost.

Střelec

Nebojte se nikoho a ničeho! Je sice možné, že se bývalý partner vašeho aktuálního druha probere a usoudí, že by vám mohl trochu znepříjemnit život, ale vy se nesmíte dát. Partnerovi musíte vysvětlit, že dotyčnému jde jen o to, aby narušil a pokud možno rozbil váš nynější vztah. Navíc o něj hned ve chvíli, kdy dosáhne svého, ztratí zájem. Váš partner vás naštěstí zná a vašim argumentům uvěří.

Kozoroh

O tom, že cesta k srdci vašeho partnera vede přes žaludek, víte už dávno své. Momentálně byste se však měli nad svou taktikou a jejími důsledky pořádně zamyslet. Když to neuděláte, hrozí stav, kdy vy budete partnerovi podstrojovat a on bude jíst. Jeho erotické tendence se však budou snižovat přímo úměrně ke kvalitě a chuti jídel, které mu budete podávat. Opravdu to chcete riskovat?

Vodnář

Máte pocit, že se nějak nedovedete na svého partnera naladit. Stejné problémy má i on s vámi. Navíc máte dojem, že se už ani nedokážete radovat ze života. Mluvíte spolu jen o práci a o povinnostech, které si mezi sebe musíte rozdělit a pak je splnit. Naštěstí jste se zatím ještě nedostali do stadia, kdy byste sex vnímali jen jako další povinnost, která vás sice nebaví, ale jíž se vyhnout nelze.

Ryby

Kýžený zlom, který si přejete a jehož se nemůžete dočkat, přijde ve středu. Uran se dostává do vašeho sektoru komunikace a ve vašem znamení probíhá novoluní. Všechno dohromady vám dává zásadní erotické šance. Když budete chtít, dokážete okouzlit každého, na koho zaměříte svou pozornost. Kdybyste chtěli, mohl by z toho být i docela zajímavý vztah. Po předchozích zkušenostech však dáváte přednost nezávaznému flirtu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA