Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 10. týden (4.3.2019 - 10.3.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pro to, že na sex nemáte zdaleka tak intenzivní náladu, jako obvykle, vám příroda poskytuje celkem rozumné vysvětlení. Je vidět, že se jarní únava projevuje i v oblastech, kde jste s ní dříve nezápasili. Místo vlastní erotické aktivity si raději pustíte lechtivý film nebo sáhnete po erotické literatuře. Partnerovy reakce se nebojte. Bez námitek si lehne k vám a bude si číst s vámi.

Býk

Urputnost, s níž váš miláček přistupuje k sexu, vás na jedné straně rozčiluje a na druhé baví. Zejména ve středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Plutem, vás jeho něžný nátlak vyloženě potěší. Miláček nahlas říká, že mu sice jako člověk občas lezete na nervy, ale jako erotický partner mu vyhovujete způsobem, který ještě nezažil. A vy nevíte, zda se máte rozčilovat, nebo to vnímat jako lichotku.

Blíženci

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete mít erotické zážitky dosud nepoznaného kalibru. Miláček se rozhodne, že vás překvapí a vy musíte přiznat, že se mu to opravdu daří. Když ho však necháte mluvit déle, zjistíte, že některé jeho nápady vaši toleranci ve všech směrech překračují. Když přijde s tím, že byste si měli navzájem tolerovat milence, protože je to moderní, líbit se vám to nebude.

Rak

Stres z nedostatku erotiky naštěstí řešit nemusíte. Sexu máte tolik, kolik potřebujete a chcete. Potíž však můžete mít s partnerem, který má po této stránce pořád málo. Naštěstí si spolu od čtvrtka do soboty užijete opravdu krásné večery. Luna bude ve vašem znamení a vy si spolu užijete dlouhé noci, v nichž se ani jeden z vás nudit nebude. Spát sice nebudete taky, ale to vám nevadí.

Lev

V neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, si sexu sice užíváte, ale přesto v něm dost zásadně riskujete. Touha vás sice může doslova sžírat, ale přesto se chováte tak, jako byste nic takového necítili. Dejte si však pozor, aby to nebyla vaše zásadní chyba. Může se stát, že vás miláček nebude chtít dobývat, ale rovnou si najde někoho, kdo mu sebevědomí srážet nebude.

Panna

To, že miláček v úterý nebo ve středu odmítne vaše erotické záměry, ještě neznamená, že vás nemá dost rád nebo že to mezi vámi už nejiskří. Je daleko pravděpodobnější, že má práce tolik, že mu na erotiku nezbývá ani nálada, ani čas. Ve čtvrtek se naštěstí situace zásadně změní. Práci odevzdá, dobrá nálada se mu vrátí a on vám všechno mnohokrát vynahradí.

Váhy

Některé záležitosti, které se erotiky týkají, jste podcenili. Když vám miláček vysvětloval, že ho kolega nebo kolegyně ze zaměstnání nikterak nepřitahuje a proto se ho nemusíte bát, znělo to přesvědčivě a vy jste to brali vážně. Nyní však zjišťujete, že situace je daleko komplikovanější. Miláček vám sice dosud nevěrný nebyl, ale to nic neznamená...

Štír

V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Raku, to s vaším miláčkem není ani trochu snadné. Zapomíná na všechno, co jste měli domluvené. Chce, abyste zcela a od základů změnili své plány. Zatímco vy o rodině, domě a dětech neuvažujete, miláček chce všechno a co nejdříve. O tom, že jeho jednání zásadně ochladí intenzitu vašich erotických sklonů a snah, nepochybujte.

Střelec

S novými vztahovými začátky nijak zvlášť nepospíchejte. Užívejte si svobody a radosti z toho, že po vás nikdo nic nevyžaduje a nikdo vás nekontroluje. Navíc se ze strany opačného pohlaví můžete těšit na spoustu erotických narážek a více či méně skrytých nabídek. Užívejte si krásného předjaří, kdy téměř všechno můžete, ale hlavně vůbec nic nemusíte...

Kozoroh

Neustále čekáte, až se stane něco, co vám poradí, koho ze svých ctitelů si vybrat. Možná by neškodilo, kdybyste se dokázali povznést nad svůj obvyklý styl jednání a připustili, že vliv na kvalitu vašeho vztahu má především erotika. Když si vyberete člověka, s nímž vám to ladí v sexu, budete sice občas naštvaní, ale sumárně budete daleko spokojenější, než kdybyste ti ho vybírali podle jiných kritérií.

Vodnář

Sex si užíváte způsobem, na který jste nebyli připravení a na který nejste zvyklí. Nejde vám ani tak o milování jako takové, ale spíše o něžnosti, které přijdou po něm. Když si na sebe s partnerem najdete čas ve středu nebo ve čtvrtek, kdy je Luna v Blížencích, můžete si v těchto okamžicích sdělit spoustu důležitých věcí, o nichž jste zatím z nejrůznějších důvodů mlčeli.

Ryby

V sobotu, kdy Merkur ve vašem znamení přijímá různorodé aspekty, si musíte dávat pozor na všechno, co na adresu svého partnera pronesete. I když byste moc rádi jedovatě zhodnotili jeho erotické kvality, udělat to nesmíte. Výsledek by byl naprosto odlišný od vašich záměrů. Miláček by vám nezačal dokazovat, že je v posteli lepší, než si myslíte. Místo toho by mávl rukou a dál se s vámi nebavil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA