Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (11.3.2019 - 17.3.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zatímco od pondělí do středy máte sklon svůj erotický život označit jako nanicovatý, ve čtvrtek se všechno změní! Slunce se propracuje do vašeho znamení a vrátí vám chuť do života. Další pozitivní vliv vyvine úplňková Luna ve vašem partnerském sektoru. Vašemu miláčkovi konečně spadnou šupiny z očí! Dojde mu, že váš erotický potenciál nesmí nechat ležet ladem.

Býk

Velice slibně se rýsuje středa. Budete pod vlivem trigonu mezi Marsem a Plutem tak, že odložíte veškerý ostych a zbytečné zábrany. Miláčkovi dáte najevo všechno, co k němu cítíte a čeho rozhodně není málo. Vy sami zapomenete na veškeré povinnosti a s chutí je odložíte do blíže neurčené budoucnosti. Místo toho doma vytvoříte erotické ovzduší a s chutí začnete miláčka svádět. Povede se to naprosto dokonale!

Blíženci

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a erotiky, je všechno jednoznačné. Sexu a erotice se budete věnovat ve všech podobách a naplno. Toho, že by vám došla inspirace a fantazie se bát nemusíte. Dokonce můžete být sami překvapení nápaditostí, kterou v tomto směru prokážete. O tom, že se to bude vašemu miláčkovi líbit, nepochybujte.

Rak

Víkend, kdy je Luna ve vášnivém Štíru, si užijete opravdu stoprocentně. Dokonce i miláček bude nadšený tak, že se sám a dobrovolně rozhodne, že odmítne pozvání na všechny akce a bude na světě jen s vámi a pro vás. Pokud jste dosud marně toužili po milování se šampaňským a při svíčkách marně, máte konečně možnost své sny uskutečnit.

Lev

Pozor si dejte na lidi, kteří mají intuici. Využijí ji k tomu, aby vám říkali přesně to, co chcete slyšet. Když se necháte okouzlit, čekejte problém. Dotyčný se ukáže jako člověk zahleděný do sebe. Ve chvíli, kdy vás bude mít, naprosto zapomene na všechna krásná slova a začne se chovat naprosto nemožně. O tom, že to pak nebude stát za nic ani v posteli, nepochybujte.

Panna

K tomu, abyste si našli člověka, vhodného k erotickým hrátkám, můžete využít speciální aplikaci. V tomto směru však můžete čekat velice zajímavá překvapení. Člověk, na kterého narazíte, bude velice otevřený a s chutí vám začne vyprávět o svých erotických prioritách. Vy budete jen nevěřícně koukat. Erotiku jste sice chtěli, ale první rande jste si představovali trochu jinak.

Váhy

Nabídku na erotické dobrodružství sice vyslechnete, ale po delším uvažování ji buď přímo odmítnete, nebo její realizaci odložíte do blíže neurčené budoucnosti. Je vám jasné, že měsíc, který je momentálně v úplňku, by mohl vaše jednání ozářit způsobem, který by se vám ani trochu nelíbil. O vašem erotickém životě by se pak mluvilo víc, než je zdrávo a než by se vám zamlouvalo.

Štír

O partnerovi a jeho nápadech si myslíte své - a většinou vám to vychází. Tentokrát vám však tím, s čím přijde, vyrazí dech. Navrhne vám, abyste o víkendu dali děti k rodičům a spolu si vyrazili někam, kde se o vás budou starat. O to, abyste se měli dobře, se postará personál hotelu nebo penzionu. O opravdu kvalitní erotickou masáž se pak postará on sám.

Střelec

Vzhledem k datu a ke spoustě pracovních povinností, které za vás nikdo neudělá, máte práce až nad hlavu. Erotika je jediná oblast, do které se nemusíte nutit a které se věnujete rádi a naplno. Hlavně však miláčkovi neříkejte, že ji berete jako tu nejlepší a nejúčinnější relaxaci. Měl by pocit, že ho používáte jako velice sofistikované cvičební nářadí a mohl by se urazit.

Kozoroh

Nových erotických zkušeností se nebojte. Přijdou v hojném počtu a v neobyčejně přitažlivém balení. Zejména o víkendu, kdy Luna prochází vášnivým Štírem, sbíráte jednu za druhou. Navíc se před svým novým partnerem vůbec neostýcháte. Bez zábran mu ukážete všechno, co umíte a co vás baví. Bude překvapený. Až později přizná, že se nechal zmást vaším zdrženlivým projevem a že takový uragán opravdu nečekal.

Vodnář

S erotikou pomalu. Když bude vašeho miláčka něco pobolívat nebo rovnou bolet, erotika jako lék fungovat nebude. Když ji partnerovi nabídnete, jen se dozvíte, že vy myslíte jen na to jedno, zatímco on neskutečně trpí. V takovém případě je potřeba, abyste svou péči omezili na vaření čaje a domácích vývarů. S erotikou musíte počkat až na moment, kdy se miláčkovi chuť vrátí.

Ryby

O svých dosavadních erotických neúspěších nepřemýšlejte. Byla by to činnost, která by vás jenom brzdila a zbavovala chuti do života. Když se místo toho budete (zvláště v pondělí a v úterý) tvářit jako člověk, který se v sexu nemusí ani moc snažit, a přesto dostane všechno, co chce, bude to daleko lepší. Všechny sice nezískáte, ale toho, na kom vám opravdu záleží, okouzlíte zcela jistě.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA