Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 29. týden (15.7.2019 - 21.7.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Za své erotické sklony se nestyďte. Když své (i když trochu nezvyklé) požadavky, které v tomto směru máte, vybalíte na partnera hned v pondělí večer, bude to zajímavé. Nejdříve se bude překvapeně dívat a pak přizná, že si takového člověka už hodně dlouho přál potkat, ale že si myslel, že neexistuje. O to nadšenější bude z vás a vaší přítomnosti v jeho posteli!

Býk

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, si erotiku užíváte naplno. Dokonce až tak naplno, že kvůli hrátkám odkládáte všechny pracovní povinnosti. Velice dobře víte, že práce neuteče, zatímco neuspokojený miláček by mohl z vašeho života zmizet rychle a navždy. A to je přesně to, co nehodláte riskovat. Dobře víte, co v něm máte a co ztratit nemíníte.

Blíženci

Zajímavá bude zvláště neděle, kdy se Luna pohybuje vaším znamením a Venuše se spolu se Sluncem nachází ve vašem sektoru komunikace. Pak je potřeba, abyste s partnerem mluvili i o tom, co se obvykle ostýcháte nazvat pravým jménem. Kdybyste ještě dokázali použít pár hodně šťavnatých slov, kterým se jindy vyhýbáte, úroveň vašeho milování by to zásadně pozvedlo.

Rak

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem znamení setkává Merkur s Venuší, byste si měli naplánovat první sex s nově poznaným partnerem. Díky planetární přízni si dokážete dát lásku najevo způsobem, který nemá chybu. Navíc mu dokážete, že jste pro něj ti praví. A když vám pak šeptne, že tak krásný sex dosud nezažil, můžete si být jistí, že si ani trochu nevymýšlí.

Lev

Zatímco kamarádi řeší, proč se jen tak těžko hledá někdo, kdo by s nimi spal, vy jste na tom zcela jinak. Vy si naopak potřebujete vnést systém do davu těch, kteří by s vámi spali moc rádi. O tom, že byste jim vytvářeli pořadník, sice ještě neuvažujete, ale zejména v pondělí a v úterý si řeknete, že to vlastně vůbec není špatný nebo zavrženíhodný nápad.

Panna

Než se rozhodnete, že někomu prokážete erotickou nebo sexuální charitu a vezmete si ho do postele jen proto, aby nebyl smutný, dobře si to rozmyslete. Počítejte s tím, že se dotyčný pak začne chovat jako byste byli pár, což bude problém. Každý, komu se líbíte, usoudí, že se mezi zamilované hrdličky plést nebude. To, že je ve skutečnosti všechno jinak, ho ani nenapadne.

Váhy

Na jedné straně toužíte, aby byl váš partner jiskřivý, přitažlivý a sexy, na druhé se bojíte, aby nepřitahoval víc lidí, než je zdrávo. Dejte si však pozor, abyste partnerovi nedávali své obavy až moc zřetelně najevo. Když zjistí, že ho považujete za hvězdu, kterou si musíte hlídat, jeho sebevědomí stoupne až nezdravě. Když se ale budete tvářit, že vám na něm vlastně ani moc nezáleží, začne se snažit jak v sexu, tak v životě.

Štír

Lidé, kteří se rozhodnou, že vás okouzlí, to opravdu nemají snadné. Vy patříte k těm, kteří sice rádi poslouchají lichotky, ale zároveň jim jde i o skutky. Snažte se partnerovi vysvětlit, že doby, kdy jste každému věřili všechno, co vám večer u skleničky povídal, jsou už dávno za vámi. Teď chcete nejdříve skutky! O tom, co s dotyčným uděláte a jaké místo mu v životě vyčleníte, budete uvažovat až ráno.

Střelec

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, se opět můžete těšit na chvíle, kdy můžete mít každého, na koho si jen ukážete a o koho projevíte zájem. Dejte si však pozor, aby vaši aktivitu a z ní vyplývající úspěch u opačného pohlaví nezaznamenal váš partner. Marně byste mu vysvětlovali, že to jsou jen nepodstatné hříčky a že vaše srdce i tělo patří jenom jemu!

Kozoroh

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Býku, si můžete klidně a bez výčitek svědomí užívat života. Když budete na dovolené, můžete se bez obav vzdát naplánovaného výletu po památkách a místo toho můžete celý den zůstat s miláčkem v posteli. Program, který si tam spolu vymyslíte, nebude sice moc poučný, ale pro vás dva bude zase velice příjemný a povzbudivý.

Vodnář

Neustále přemýšlíte, jak to udělat, abyste do vašeho partnerského života vnesli trochu vzrušení a vskutku nečekaného překvapení. Snaha sice žádný velký efekt nepřinese, ale to vám nesmí ubrat na nasazení a na snaze. Pak si můžete být jisté, že se vytoužený efekt přece jenom dostaví! Přijde sice až v neděli, kdy se Venuše dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, ale pak to bude stát za to!

Ryby

V pondělí dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, bude sex tím nejlepším komunikačním prostředkem, který máte k dispozici. Pokud se s miláčkem hned za úsvitu krásně pomilujete, odstartujete tím skvělý týden, plný pozitivních překvapení. Ve čtvrtek se dokonce můžete dozvědět, že jste pro svého miláčka výhra, bez které si svůj další život nedokáže představit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA