Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 30. týden (22.7.2019 - 28.7.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Nedostatku erotiky se bát nemusíte. Zvlášť krásné chvíle vás čekají ve čtvrtek, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky odehrává novoluní. Najednou pochopíte, že je čas, abyste sáhli po tom, co vás už dlouho přitahuje a vzrušuje. Když dotyčnému dáte najevo, že o něj opravdu stojíte, bude to pro něj příjemné překvapení. Dokonce řekne, že s tím, že se někdy rozhoupete, už ani nepočítal.

Býk

Víkendová Luna v Panně vás dostává do situací, kdy se musíte zamyslet jak nad sebou, tak nad svým erotickým životem. Máte šanci pochopit spoustu věcí - mimo jiné i to, že z partnerovy strany strádáte nedostatkem pozornosti. Je však potřeba, abyste si uvědomili, že chyba není ve vás, ale v tom, že jste při výběru partnera důležitost erotiky fatálně podcenili.

Blíženci

V erotickém životě máte šanci konečně šanci získat nové zkušenosti. Problém je však v tom, že jde o situaci, která vám může lehce přerůst přes hlavu. Pokud si myslíte, že erotické napětí, které mezi vámi a vaším ctitelem vzniklo, po sexu vymizí, jste na omylu. Vaše touha bude stále intenzivnější - dokonce do té míry, že si budete muset přiznat, že vás pohltila a že ji nezvládáte.

Rak

Díky Merkuru, který se ve čtvrtek ve vašem znamení otáčí do přímého chodu, se naučíte náležitě pojmenovat i to, co vám dosud dělalo potíže. S miláčkem pak dokážete vést velice vzrušující erotickou komunikaci. Váš život tím získá novou energii. Dokonce oba přiznáte, že jste právě objevili to, co má na váš vztah a zejména jeho erotickou stránku vyloženě blahodárný vliv.

Lev

Zajímavý bude zejména pátek, kdy se potýkáte s kvadraturou mezi Venuší ve svém znamení a Uranem. Konečně máte i vy šanci poznat to, co byste u jiných lidí označili za erotické šílenství. S údivem zjišťujete, že to, co prožíváte, je sice naprosto neznámé, ale velice příjemné. A s překvapivou vytrvalostí si jen přejete, aby to krásné a vzrušující, co mezi vámi je, vydrželo co nejdéle.

Panna

Hlavně si nemyslete, že důvodem pro to, abyste s někým spali, je to, že je vám ho líto. Svého činu byste pak litovali spíše dříve, než později. Velice rychle byste zjistili, že sex, který jste absolvovali, vlastně ani nestál za to. A to, že by si dotyčný váš erotický zájem vyložil zcela jinak, by byla už jen další nepříjemnost. Myslel by si, že je to začátek vztahu, a nechápal by, proč v něm vy pokračovat nechcete.

Váhy

Kdybyste se jak vy, tak miláček uměli vyjadřovat, byl by váš život daleko jednodušší a snazší. Než však zejména v tom, co se týká erotiky, sexu a intimity vůbec, přijdete na to, co po vás váš miláček vlastně chce a po čem touží, bude pomalu půlnoc a veškerá erotická atmosféra vyvane. Nechcete se překonat a o tom, co je pro vás tak důležité a co vašemu životu dává šťávu, se promluvit na rovinu?

Štír

Je potřeba, abyste ve svých erotických projevech objevili to, čemu se říká zlatý střed. Když bude mít váš miláček dojem, že všechno rozhodování v této oblasti necháváte na něm, usoudí, že vám na něm ani trochu nezáleží. Když se však aktivity ujmete vy a jeho se ani nezeptáte, bude zase mít dojem, že jdete jen po svém požitku. Zkuste najit kompromis, při kterém byste byli spokojení oba...

Střelec

Když vás miláček na pláži požádá, abyste ho natřeli opalovacím krémem, nijak u toho nespěchejte. S údivem zjistíte, že se vám tato nezvyklá činnost vyloženě zamlouvá. Navíc ho můžete požádat, aby potom natřel i on vás. Pak se přesvědčíte, že opravdu jde o osvědčený způsob, kterým mezi vás nenásilně, ale o to příjemněji dostanete uvolněnou a jiskřivou erotickou atmosféru.

Kozoroh

Potíže v lásce, které jste měli s vaším bývalým partnerem, se s tím nynějším opakují jako před kopírák. Využijte stacionárního Merkura ve svém partnerském sektoru a ve čtvrtek se nad vším důkladně zamyslete. Jedině tak máte šanci zjistit, proč si vybíráte pořád stejný druh partnerů. Zároveň vás napadne, co by se dalo dělat, abyste se příště stejné chyby nedopustili.

Vodnář

I když si v době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, možná i trochu erotického rozechvění zasloužíte, riskovat byste to přesto raději neměli. Uran, který na planety ve vašem partnerském sektoru vytváří kvadraturu, by vás mohl dostat do nezvládnutelné situace. Hrozí, že byste velice rychle rozjeli něco, co byste pak přes veškerou snahu neubrzdili.

Ryby

Když za vámi přijde váš bývalý miláček s tím, že byste mu měli dopřát druhou šanci, dostane vás tím do hodně obtížné situace. Je vám jasné, že se k vám opravdu chce vrátit, ale taky je vám jasné, že základní neshody, které mezi vámi byly, stejně neovlivní. V temperamentu a z něho vyplývajícím erotickém souladu se přes veškerou snahu srovnat teď ani v budoucnu nedokážete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA