Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (7.10.2019 - 13.10.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocit, že se jeden druhému v erotických záležitostech nedokážete přizpůsobit, je stále silnější. Vy byste si však měli uvědomit, že všechno závisí na správném načasování. Když miláčkovi nabídnete sex hned v pondělí brzy ráno, přijme ho s nadšením. O víkendu, kdy má hlavu plnou toho, co je potřeba doma i na zahradě udělat, však moc vstřícnou odezvu nečekejte.

Býk

Neustálé přemýšlení o tom, jak dát svému miláčkovi najevo své city a erotické touhy tak, abyste naznačili, ale nic nahlas neřekli, vás zbytečně vyčerpává a k žádným rozumným závěrům nevede. Nebude lepší, když se na všechny obezličky vykašlete a řeknete mu přímo, že touhou po něm skoro až usycháte? Váš miláček patří k lidem, kteří upřímnost ocení a jasné projevy erotického zájmu uvítají!

Blíženci

Největší nebezpečí se ve vašem případě skrývá ve zbytečných obezličkách a ještě zbytečnějším váhání. Než se miláček rozhodne, zda vám sex dopřeje nebo nedopřeje, budete vy podle momentální nálady buď dávno spát, nebo na něj budete tak naštvaní, že o sexu nebude řeč. Nechcete si hned na začátku týdne domluvit přesný erotický jízdní řád a tan pak už jen dodržovat?

Rak

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, to snadné není a nebude. Na jednu stranu si uvědomujete, že byste se měli věnovat partnerovi. Na druhou si vaši pozornost vyžadují děti, které se zase těší na program, co jste jim slíbili. Zatímco v sobotu vypadá všechno nepřehledně, v neděli odpoledne se situace změní tak, že budete spokojení vy i miláček.

Lev

Ve vašem vztahu a vaší erotické pohodě začínají hrát zbytečně velkou roli zdánlivé maličkosti. Pokuste se s nimi něco udělat dřív, než vám přerostou přes hlavu! Pokud má miláček pocit, že jen slyšíte trávu růst a vymýšlíte si něco, co nemá ani v nejmenším opodstatnění, nedejte se. Vztahů, které se kvůli tomu, co na začátku vypadalo jako nepodstatný detail, rozpadly, bylo už dost.

Panna

S partnerem se domluvíte na všem, co je potřeba. Stejně tak se domluvíte na všem, co je potřeba, i v práci. V důsledku toho se můžete začít těšit na příští týden a prodloužený víkend. Pokud jste dosud nezažili den, kdy z postele nevylezete a kdy ho budete trávit jen se svým miláčkem, máte neobyčejnou šanci. Začněte přemýšlet, zda zůstanete doma, nebo si spolu někam vyrazíte...

Váhy

To, že jste do někoho investovali veškerou duševní námahu a kompletní erotické nasazení, ještě neznamená, že u něj uspějete. Ke konci týdne můžete dokonce sami hořce zkonstatovat, že to vlastně nestálo za to. Kdybyste však už v pondělí dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, rozehráli současně několik erotických her, mohl by konec týdne probíhat daleko příjemněji.

Štír

Jsou dotazy, které byste svému miláčkovi klást neměli. Jeho vztahová a erotická minulosti vás sice může zajímat, ale k otevřenému vyptávání nebo dokonce šmejdění byste se snížit neměli. Když se dokážete spokojit s tím, co vám řekne sám a dobrovolně, bude to stačit. I tak velice rychle zkonstatujete, že jste se možná dozvěděli víc, než jste vědět chtěli a hlavně potřebovali...

Střelec

Už v pondělí ráno, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, hrozí, že si zavoláte na osud. Člověk, kterému lehkovážně slíbíte společnou noc, si o ni naprosto natvrdo řekne. Nejdříve budete jeho jednáním překvapení a pak až trochu zděšení. Když se s ním pak dostanete do bližšího kontaktu, zjistíte, že to byl jen projev jeho svérázného smyslu pro humor. To jste si ale už na tuto myšlenku docela zvykli a začali jste se těšit...

Kozoroh

Všechno, co se v tomto týdnu lásky, sexu a citů týká, má velice seriózní podtext. Bylo by dobré, abyste se miláčkem o sexu nežertovali. Zvláště o víkendu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, je potřeba, abyste mu dali najevo, že všechno, co mezi vámi je, berete velice vážně. Sami si tím sice stoprocentně jistí nejste, ale to mu najevo dát nesmíte.

Vodnář

Než se rozhodnete svého miláčka přilákat sexy prádlem a komunikací, která by dělala čest každému erotickému filmu, přemýšlejte, zda a jak to zabere. Neriskujte situaci, kdy se vy vystrojíte tak, abyste na partnera co nejintenzivněji působili, a on se místo projevů erotického nadšení začne smát. Pokud jste se na něj ještě nikdy pořádně nenaštvali, tentokrát by to bylo jisté!

Ryby

I když váš partner obvykle se žárlivostí problémy nemívá, čeká vás týden, kdy je v tomto směru opatrné jednání víc než na místě. Zejména o víkendu, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, se chovejte tak, aby vám ani ten nejpřísnější posuzovatel nemohl nic vytknout. Toho, že byste o něco přišli, se nebojte. Na flirt budete mít v následujících dnech a týdnech ještě spoustu času!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA