Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (2.9.2019 - 8.9.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Své erotické sklony ani netajte, ani nijak nemaskujte. Pokud máte rádi sex tvrdší, důraznější a navíc všestranně překvapivý, klidně si o něj řekněte. Zejména v neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení, dokážete svého miláčka přesvědčit, aby to zkusil. K vašemu překvapení přijde novým erotickým způsobům na chuť tak rychle, že vás to skoro až zarazí.

Býk

Konjunkce Merkura s Venuší, která v pátek ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá, je velice inspirativní. Konečně dokážete svému miláčkovi šeptat erotické něžnosti tak, aby ho ani na chvíli nepadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci. Kdybyste pokračovali ještě o kousek dál, mohli byste psát velice vzrušující a přitom kvalitní erotickou poezii. Zkuste to!

Blíženci

Než se rozhodnete pro vztah, který vám má nahradit nedostatečnou domácí erotiku, ale jinak váš život ovlivňovat nesmí, dobře si to rozmyslete. Vy byste možná něco takového ustáli, ale o druhé straně se to říct nedá. Už v sobotu byste se dozvěděli, že se to, co zprvu vnímal jako dobrodružství, změnilo v jeho případě v lásku. On by to řekl a vy byste pochopili, že jste v průšvihu až po uši.

Rak

Když je ve vztahu napětí, nepřemýšlejte, kde se vzalo. Ke správné odpovědi byste stejně nedospěli. Místo toho využijte každé šance, která vám umožní, abyste napětí zmírnili nebo úplně rozpustili. Zvláště ve druhé polovině týdne se vám v tomto směru nejlépe osvědčí erotika. Pokaždé, kdy budete mít pocit, že vám všechno přerůstá přes hlavu, sáhněte po svém miláčkovi. Zabere to stoprocentně!

Lev

Úvahy o tom, že čím méně budete s miláčkem spolu, tím víc bude stoupat touha a erotické napětí, jsou naprosto k ničemu. U jiných párů to možná tak může fungovat, ale ve vašem případě to dopadne naprosto jinak. Velice rychle zjistíte, že dokážete žít bez něj. To, že si pak do prázdné a studené postele začnete hledat někoho jiného, by už bylo jen logickým vyústěním.

Panna

Konečně jste narazili na člověka, který umí své erotické touhy dobře maskovat. Mluví s vámi o všem možném, ale o tom podstatném nepadne ani slovo. Situace se změní až v sobotu, kdy se ve vašem partnerském znamení odehrává úplněk. Pak se ale může stát, že budete tak napjatí, že o erotice začnete jako první mluvit právě vy. Naštěstí se chytí a veškerá vaše přání vám rychle splní.

Váhy

Než se rozhodnete, že se ujmete kamaráda, který je sám, nenápadně vysondujte, zda o to opravdu stojí. Potíž může být v tom, že on o svém erotickém životě sice nemluví, ale zato ho vášnivě a naplno prožívá. Kdyby vám začal vysvětlovat, že se rozhodně nehodlá vázat, protože si jako nezadaný užije erotiku daleko kvalitnější a různorodější, příjemné by to nebylo.

Štír

Mlsné pohledy, které na vás vrhá váš nadřízený, vás z míry nevyvedou. Dokážete se jim velice efektivně bránit. Když to nejde jinak, začnete nenápadně zívat a všem vysvětlovat, že je to následek divoké noci, kterou jste strávili se svým novým objevem. Nadřízený se sice viditelně naštve, ale to vám může být jedno. Konečně od něj budete mít pokoj!

Střelec

I když se stane něco, co se vám tak úplně nepovede, nestěžujte si. Opravdu to není tak zlé, jak to na první pohled vypadalo a jak si dokonce můžete i myslet. Kdybyste se rozhodli, že se k tomu nebudete vyjadřovat, bude to daleko lepší. A kdybyste usoudili, že si dopřejete sex, který bude sloužit jako ten nejlepší relaxační prostředek, bude to nápad naprosto geniální!

Kozoroh

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se dá vašemu erotickému partnerovi jen upřímně závidět. Díky trigonu mezi Merkurem a Plutem dokážete vést vzrušující erotickou komunikaci. Když pak přijde na věc, dokážete s pomocí trigonu mezi Marsem a Saturnem fungovat jako milenec, jemuž by mohl výdrž a energii závidět i legendární Casanova.

Vodnář

Jde o týden, kdy potřebujete trochu rafinovanější milostnou předehru, než je ta, kterou vám váš miláček obvykle věnuje. Řeknete mu to přímo, nebo se ho budete snažit pro své požadavky navnadit jinak? V každém případě to však odložte na sobotní večer. Merkur bude spolu s Venuší ve vzdušných Vahách, což ve vašem případě zaručuje všestranný úspěch.

Ryby

Na to, že vás čeká pátek třináctého, nedejte. Naopak využijte konjunkci mezi Merkurem a Venuší, která se odehrává ve vašem partnerském sektoru. S její pomocí můžete rozehrát velkolepou erotickou hru, plnou náznaků a slibných pohledů. A když pak v sobotu ráno nastane ve vašem znamení úplněk, můžete se těšit na sladké a všestranně příjemné finále. Bude stát za to!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA