Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 34. týden (19.8.2019 - 25.8.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Lásku a sex si vychutnáte ve středu a ve čtvrtek. Luna se dostává do vašeho sektoru romantiky a probouzí ve vás emoce, s nimiž jste se už dávno rozloučili. Navíc se můžete těšit na partnera, který na tom bude mentálně velice podobně. Když přijdete s tím, že byste si mohli zase jednou dopřát vášnivý víkend ve dvou, nebude tvrdit, že je to zbytečné rozhazování, ale bude s vámi rád souhlasit.

Býk

Vaše spektrum erotických zájmů je opravdu široké. Najednou si uvědomujete, že je spousta radostí, které jste si neužili, a spousta erotických rozkoší, které jste nepoznali. Naštěstí máte partnera, kterého k podobným výkonům není třeba motivovat dvakrát! Akčně zavolá rodiče, v pátek jim na víkend zaveze děti a pak se spolu s vámi s plným nadšením vhrne do zkoumání.

Blíženci

Ve vašem životě se nic zásadního neděje. Vám to však ani trochu nevadí, protože se ani trochu nenudíte. Od pondělí do středy dokážete využít vliv Merkura, který se nachází ve vašem sektoru komunikace. Pak si můžete vybrat, zda vyrazíte na internetovou seznamku nebo se začnete seznamovat naživo. V každém případě vás čeká jízda, na kterou se nezapomíná.

Rak

Váš erotický život konečně získal na kvalitě. Přestali jste se honit za výkony a začali se daleko víc věnovat partnerovi. V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Panně, si ale musíte najít chvíli, kdy se budete věnovat jen sami sobě. Uvědomte si, že se od toho odvíjí další vývoj vašeho vztahu. Všechno ostatní je nepodstatné a vy se na to klidně můžete vykašlat.

Lev

Pocit, že se sice můžete snažit, ale svému partnerovi přesto nerozumíte, je stále intenzivnější. Možná by pomohlo, kdybyste ho nechali mluvit víc, než míváte ve zvyku. Když získá odvahu sám ovlivňovat záležitosti praktického života, přijde čas, aby stejnou odvahu projevil i v tom, co se týká erotiky. A pak půjde o hledání, které si oba báječně užijete!

Panna

Přiznejte si, že váš aktuální miláček jako sexuální idol trochu zklamal. Sex je sice pořád dobrý, ale nadšení, které jste při něm ještě nedávno cítívali, se někam vypařilo. Využijte Merkura, který se ve čtvrtek dostává do vašeho znamení, a realisticky přemýšlejte. Jen tak vám dojde, že to, co prožíváte, je logická etapa vývoje každého vztahu. Změnou partnera to nevyřešíte, protože to s tím dalším dopadne stejně.

Váhy

To, co dělal miláček do doby, než jste se poznali, může být sice zajímavé, ale vy byste to řešit neměli. Hrozí, že nad jeho minulostí, která se změnit nedá, budete přemýšlet víc, než nad současností, kterou máte ve svých rukou. Místo podobných úvah využijte Lunu, která je v neděli ve vašem znamení. Když jí to dovolíte, rozjede vaši erotickou fantazii způsobem, který vám bude celý zbytek zodiaku závidět.

Štír

Zejména v pondělí a v úterý se můžete ze strany svého miláčka těšit na spoustu překvapení. Je vidět, že se nad sebou zamyslel a v erotice se začal starat o trochu pestřejší jídelníček. Ve středu, kdy se Mars dostává do trigonu s Uranem ve vašem partnerském sektoru, mu to můžete v tom nejlepším slova smyslu vrátit. Bude z toho noc, kdy se sice moc nevyspíte, ale vadit vám to nebude.

Střelec

Období, kdy se Slunce a spolu s ním i Venuše, Merkur a Mars nestěhovaly do Panny, je pro vás náročné. Miláček má pocit, že by vás měl vychovávat, a vy mu marně vysvětlujete, že je to naprosto zbytečné. Když se ale v pátek rozhodne, že nebude sex, protože musíte myslet na něco rozumnějšího, naštve vás opravdu upřímně. Dokonce tak, že mu dost rozčilen ě vysvětlíte, že si s vámi tímto způsobem pohrávat nesmí a nebude.

Kozoroh

Všechno děláte důkladně, ale zároveň se snažíte, aby byla veškerá vaše práce rychle hotová. V sexu to však neplatí. Tam byste si zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, měli dát na čas. Vychutnávejte si všechno, co s miláčkem děláte a co vám přináší potěšení. Jeho odezva na všechno, co navrhnete, bude velice vstřícná a pozitivní.

Vodnář

Od pondělí do středy, kdy je Merkur ještě ve vašem partnerském sektoru, můžete bez obav a s úspěchem navazovat nové vztahy. Velice tím však naštvete svého ex, který má pocit, že byste se k sobě měli přece jenom vrátit. Připravte se na přemlouvání, nebo dokonce na to, že vás bude tahat do postele. V takovém případě mu vysvětlete, že je vám ho sice líto, ale že své dřívější chyby přesto opakovat nehodláte.

Ryby

Zvlášť krásné bude pondělí, kdy se Venuše z vašeho partnerského sektoru dostává do trigonu s Uranem ve vašem sektoru komunikace. To, co v sexu chcete a potřebujete, dokážete miláčkovi popsat naprosto dokonale. Dokonce tak, že vám sám navrhne, že si vezme na úterý dovolenou. Tu pak využijete k vyzkoušení všech lákavých novinek, které jste vymysleli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA