Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (5.8.2019 - 11.8.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Kombinace Slunce ve Lvu a Luny, která se od středy ve Vodnáři, kde se ve čtvrtek vytvoří úplněk, je pro vás neskutečně příjemná. Vůbec se nemusíte přemáhat a přesto budete fungovat jako rození romantici. Přesně víte, co máte říct, aby miláček konečně pochopil, že jste jeho životní štěstí. A když pak už budete v posteli, budete i přesně vědět, co máte dělat.

Býk

Opravdu musíte miláčkovi tak vehementně vnucovat to, co považujete za jediné možné a správné? Když mu hned v pondělí a v úterý začnete vysvětlovat, že je důležitá především práce, zatímco všechno ostatní může počkat, není to ani prozíravé, ani taktické. Váš partner sice nic neřekne, ale možná začne přemýšlet, zda by si neměl najít někoho, pro koho by práce zase tak důležitá nebyla.

Blíženci

I když máte naději, že se k vám vaše bývalá láska vrátí, přemýšlejte, zda je to přesně to, co potřebujete a co od života chcete. Kdybyste náhodou usoudili, že se váš život mezitím posunul jinam a že o něj vlastně ani nestojíte, jednejte přímo. Dotyčnému jasně řekněte, že se žádné pokračování konat nebude. Dejte si však pozor, aby vás nezatáhl do postele. Pak byste ho už odmítnout nedokázali.

Rak

Chcete vylepšit a zpestřit svůj erotický život? Pokud usoudíte, že ano, musíte se chovat prozíravě a s rozumem. Miláčkovi nic nevnucujte, protože by to byla cesta do pekel. Když ale využijete víkendové Luny z Ryb na to, abyste mu jemně naznačili, o co stojíte a co byste rádi zažili, bude situace rázem jiná. Miláček se začne snažit a vy si jeho snahu budete vychutnávat.

Lev

Týden, který probíhá pod příslibem úplňkové energie z vašeho partnerského sektoru, je velice příjemný. Spolu s miláčkem si užíváte krásné, nekomplikované a především ničím negativním neovlivněné milování. Kdybyste si ho však toužili užít opravdu dokonale, měli byste v práci hned v pondělí nahlásit dovolenou. V práci se bez vás obejdou a vy si to skvěle užijete!

Panna

Na začátku týdne se ještě dokážete brzdit, zatímco na konci to bude dost drsné. Podepíše se na tom zejména Luna, která od pátku do nedělního poledne pobývá ve vašem partnerském sektoru a která ve vašem miláčkovi budí prapodivné choutky. Zatouží po něžnostech, které jste až dosud neprovozovali, protože jste je považovali za hodně, ale opravdu hodně rozverné.

Váhy

Než se rozhodnete, že začnete miláčkovi dávat ultimáta, dobře si to rozmyslete. Uvědomte si, že je budete muset dodržet - pokud ovšem netoužíte po tom, aby si z vás miláček dělal značně nevybíravým způsobem legraci. Když ho ale zatáhnete do postele, kde mu poté sdělíte své vroucí přání (a zároveň ho budete i náležitě eroticky motivovat), splní vám všechno, co si přejete.

Štír

Od pátečního rána se váš postoj k životu zásadně změní. Díky Luně v Rybách pochopíte, že je potřeba, abyste kromě toho, že pro svého partnera budete pracovat do roztrhání těla, dělali i něco víc. Zkuste mu třeba nabídnout vlastnoručně prováděnou erotickou masáž. Nejdříve mu ukážete, jak se to dělá, a pak se můžete prostřídat. Budou to skvělé a zároveň vášnivé chvíle.

Střelec

Pocit, že byste se měli svému partnerovi věnovat podstatně víc, než se nyní věnujete, může být sice intenzivní, ale přesto mylný. Aktuálně bude daleko lepší, když budete svým jednáním reagovat na signály, které k vám váš miláček vysílá. Jen tak najdete rovnováhu, která vám umožní, abyste si užili vzájemné společnosti a přitom neměli pocit, že jeden druhého držíte v šachu.

Kozoroh

Využijte pondělí a úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, a využijte kreativního potenciálu, který vám štědře poskytuje. Využít ho můžete mimo jiné i pro posílení erotického napětí, které mezi vámi a partnerem vzniklo. Zejména v pondělí večer, kdy budete pod pozitivním vlivem sextilu mezi Lunou a Neptunem, dokážete vaše vášnivé sny bez problémů převést v neméně vášnivou skutečnost.

Vodnář

Velkorysost vám sice může být vlastní, ale nic se nemá přehánět. S tím, co poskytujete svému miláčkovi, hospodařte rozumně. Hlavně na něj zbytečně netlačte. Momentálně bude lepší, když mu v celém svém společném životě a v erotice zvlášť dáte šanci na plnou svobodu vlastního projevu. Nebojte se, o nic nepřijdete. Partner projeví fantazii a vy budete nadšení!

Ryby

Týden bude sice vzrušující, ale všechno bude přiměřené a celkem lehce zvládnutelné, ale v neděli ráno vás čeká překvapení. Do vašeho partnerského sektoru se dostává Mars a vy se můžete těšit na zásadní renovaci svého erotického života. Miláček přijde s nápady, které byste jindy považovali za hodně odvážné. Teď je však berete jako příjemné zpestření a rádi s nimi budete souhlasit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA