Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 31. týden (29.7.2019 - 4.8.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Při Slunci ve Lvu si erotiku užíváte tak, jak už dlouho ne. Navíc dokážete zvládnout jak práci a povinnosti, tak i veškeré životní radosti. V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve Střelci, dokážete svého partnera dokonce přesvědčit i o tom, abyste se sexu věnovali i mimo obvyklý erotický rozvrh. Bude chvíli trvat, než ho přemluvíte, ale nakonec to zvládnete. Pak dokonce sám uzná, že to z vaší strany byl skvělý nápad.

Býk

Využijte posledního týdne, kdy Merkur prochází vaším sektorem komunikace, a kdy se dokážete jasně vyjadřovat o všem a ke všemu, co je pro vás důležité. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dovedete s miláčkem mluvit o svých erotických potřebách tak, aby pochopil, že vám jde oběma o totéž. Pokud mu to dojde, máte vyhráno!

Blíženci

Úvahy o tom, že láska prochází žaludkem, byste měli ve vztahu ke svému miláčkovi zahnat co nejenergičtěji a co nejdále. Snažit byste se sice mohli, ale určitě by to nevyšlo. Miláček by bral čas, který trávíte u plotny, jako svou vlastní újmu. Vy byste mu sice mohli vysvětlovat, že to děláte jen z lásky, ale k ničemu by to nebylo. Opravdu patří k těm, kteří dají přednost prostému, jednoduchému a ničím neředěnému sexu!

Rak

Nápady, které máte ohledně svého partnera, nejsou tak úplně rozumné. Můžete si sice myslet, že popíchnutím jeho žárlivosti váš vztah posílíte a zintenzivníte, ale je to omyl. Jakmile usoudí, že není ve vašem životě, srdci i posteli sám, nebude chtít žádné vysvětlení a ani vám nedá příležitost, abyste mu nějaké vysvětlení podali. Otočí se, odejde, a vy zůstanete sami.

Lev

Na oslavě svých narozenin si dejte pozor na konzumaci alkoholu. Hrozí, že se ve stavu lehkého (či těžšího) opojení vhrnete kolem krku někomu, o koho byste si v normálním stavu neopřeli ani pověstné kolo. Problém pak bude v tom, že to, na co byste vy nejraději co nejrychleji zapomněli, bude druhá strana brát jako začátek krásného vztahu a lásky přímo nebeské.

Panna

Když si budete chtít dopřát nějaké letní okouzlení, máte skvělou šanci. Venuše prochází vaším sektorem tajemství a postará se, aby láska nejen vznikla, ale aby se o ní hlavně zbytečně nemluvilo. I vám i vašemu dočasnému partnerovi záleží na tom, aby se o vás nikdo nedozvěděl. V neděli však může dojít ke zlomu. Jeden z vás přizná, že mu původně nezávazný sex přerostl přes hlavu - a druhý s ním bude souhlasit.

Váhy

Čas na lásku, erotiku a sex nastává ve vašem případě hned v pondělí ráno, kdy se Luna ve vašem znamení dostává do harmonických vazeb s Venuší. Najednou pochopíte, že jsou věci, ve kterých nemá cenu otálet, ale které je potřeba učinit hned. Když si s miláčkem dopřejete sex jako start do nového týdne, bude to to nejlepší, co se dá udělat. Oba si ho užijete a oba si ho vychutnáte.

Štír

Člověk, který je známý tím, že poletuje od jednoho k druhému, vás sice může přitahovat, ale k ničemu to není a nebude. Citovou stabilitu, kterou potřebujete, vám neposkytne. Navíc vás připraví o značnou část sebevědomí. Bude daleko lepší, když svou erotickou pozornost zaměříte na někoho, kdo sice není tak jiskřivý a svůdný, ale s kým vám bude po všech stránkách dobře.

Střelec

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do trigonu s Jupiterem ve vašem znamení, si hlídejte nejen každé slovo, ale i každý pohled. Když se na někoho budete dívat déle a s větším zájmem, než obvykle, určitě se najde někdo, kdo si toho všimne a náležitě to okomentuje. Pak se lehce stane, že o vašem novém erotickém dobrodružství budou všichni vědět ještě dřív, než se vůbec něco stane.

Kozoroh

To, co funguje, by se měnit nemělo. Pokud jste mezi vámi a miláčkem třenice, ale sex funguje bez problémů a tak, abyste byli oba spokojení, nechejte raději všechno při starém. Jinak riskujete stav, kdy si sice s novým partnerem budete rozumět, ale kdy budete zároveň stále tesknit po miláčkovi, s kterým pro vás sex nefungoval jako partnerská povinnost, ale jako jedna velká radost.

Vodnář

Nepředstírejte, že jste něco, co v žádném případě nejste. I když víte, že partnerovy priority jsou na míle vzdálené od toho, jak vypadáte a jak se chováte vy, nesnažte se jeho erotickým požadavkům přizpůsobovat. Byla by to chyba. Bude lepší, když se budete chovat přirozeně. Dáte mu tak šanci, aby pochopil, že jeho sny jsou sice hezké, ale skutečnost může být ještě daleko lepší!

Ryby

O erotice a sexu se vám bude podstatně lépe mluvit, než ho provozovat. Pokud se seznamujete s někým novým, bude chvíli trvat, než si na dotyčného zvyknete. Právě proto je potřeba, abyste se nejdříve jeden na druhého naladili. Procházky na břehu mořském ve svitu rostoucího měsíce budou pro hledání společných témat k rozhovoru dokonalou kulisou. Zkuste to a uvidíte, jak je to příjemné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA