Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 35. týden (26.8.2019 - 1.9.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Smiřte se s tím, že vztahy nemusí vždycky probíhat tak, jak byste si představovali. Navíc je docela možné, že vám to s miláčkem v posteli klape, ale jinak je to na houby. Pak si musíte sednout a rozhodnout se, co je pro vás priorita. Veškerého doufání v to, že se váš partner změní, byste se však měli vzdát. Jde o sen, který je sice lákavý, ale který se nikdy nesplní.

Býk

Vzhledem k nabitému znamení Panny budete unavenější, než by se vám líbilo. V práci toho máte až nad hlavu a ani doma nezahálíte. Celá náročná situace se pak negativně odráží na kvalitě vašeho erotického života. Když miláček chce, patrně mu vyhovíte. Nedokážete se však přemáhat natolik, aby nezačal pochybovat jak o svém erotickém talentu, tak o tom, že vás to s ním vůbec baví.

Blíženci

Představu, že cestu k srdci svého miláčka zvládnete skrze žaludek, opusťte dříve, než bude pozdě. U někoho jiného to možná platí, ale váš miláček to má nastavené jinak. Nahlas tvrdí, že uvařit si dokáže sám, ale to, co od partnera chce, si sám poskytnout nedokáže. Když pochopíte, co v sexu chce a po čem doopravdy touží, vařit nemusíte. Nebude to potřeba!

Rak

O trapasech, které jste s miláčkem v posteli zažili, nahlas raději nemluvte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Partner by usoudil, že se k němu nechováte dostatečně ohleduplně. Nepochopil by, že svá slova vůbec nemyslíte zle. Když o tom, co jste spolu v tomto směru prožili, nebudete v jeho přítomnosti mluvit vůbec, bude to to nejlepší, co se dá udělat.

Lev

Dávejte si pozor, abyste ve svém životě nemíchali erotiku a peníze. Jakmile dovolíte, aby miláček sponzoroval vaše neúspěšné podnikání, nebo se naopak vydáte zachraňovat vy jeho, koledujete si o problém. Pak byste sice velice rychle pochopili, že jste vykročili na nesprávnou cestu, ale už by se s tím nedalo nic dělat...

Panna

Venuše, která prochází vaším znamením, vám sice v erotice slibuje zážitky naprosto neskutečné, ale to ještě nic neznamená. Vy toho totiž v práci máte a budete mít tolik, že domů přijdete ve stavu, kdy erotika bude to poslední, co vás bude zajímat. Naštěstí máte miláčka, který vás pochopí. Nechá vás, abyste si v klidu odpočali, a se svými požadavky vyrukuje až potom. Pozitivní efekt je pak zaručený!

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete miláčka dokonale překvapit. Odložíte veškerý ostych, který vás nutí, abyste nedávali své city, emoce a erotické potřeby najevo, a pořádně to rozjedete. Výsledkem bude dlouhá a neobyčejně vášnivá noc. Bylo by možná dobré, abyste si na ráno preventivně natáhli dva budíky. Jinak hrozí, že se v úterý probudíte až k polednímu!

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, si užíváte bez problémů a s chutí. Právě proto však hrozí, že se s miláčkem dostanete do rozporů. On by byl rád, abyste si zašli někam na večeři, poseděli a teprve pak se po návratu věnovali sexu. Vy si však myslíte, že něco k jídlu se najde i doma a že byste posezením jenom zbytečně přicházeli o čas, který se dá využít daleko příjemněji.

Střelec

Dost často přemýšlíte, kam se poděla erotická přitažlivost, která mezi vámi a partnerem kdysi byla a po které nezůstala ani stopa. Je vám jasné, že spolu tvoříte výkonný a velice efektivně pracující tým, ale taky víte, že to pro zdařilé partnerství nestačí. Teď se musíte rozhodnout, zda si budete na erotiku shánět někoho jiného, nebo zda se smíříte s tím, že v tomto ohledu dostatečně živení nebudete.

Kozoroh

Týden bude naprosto normální a spíše pracovní, ale o víkendu si všechny vynahradíte. Využijte energie trigonu mezi Venuší a Plutem! S jeho pomocí můžete miláčkovi dokázat, že jste daleko ohnivější a v sexu vynalézavější, než si dosud myslel. Navíc z něj máte šanci vydolovat i emoce, o kterých si myslel, že o ně na klopotné cestě životem už dávno přišel.

Vodnář

K partnerovi, kterého už máte, přibude pár těch, co mají dojem, že vás ve zbytku léta ještě svedou k malému dobrodružství. Naštěstí jejich úmysly odhalíte dříve, než svá přání vysloví nahlas. Pak je potřeba, abyste se chovali tak, aby k otevřenému vyznání lásky nedošlo. Kdybyste je museli odmítat, byl by to zbytečný trapas, který by vaše další vztahy negativně poznamenal.

Ryby

To, že někoho respektujete v životě, ještě neznamená, že se k němu budete stejně chovat i v erotice. V takovém případě bude daleko lepší, když si nejdříve uvědomíte požadavky, které na svého partnera v tomto ohledu máte. Pokud patří k lidem, kteří svatě věří v erotickou poddajnost Ryb, prokážete mu tím dobrou službu. Konečně pochopí, že i mezi Rybami se mohou najít takové, které v erotice i v životě dávají přednost realizaci vlastních představ.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA