Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (16.9.2019 - 22.9.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Spousta vašich kamarádů může mít v erotice problém, ale vás se to netýká. Vy erotiku neřešíte, ale s chutí si ji užíváte. Svým přístupem strhnete i svého miláčka. Ve společnosti svých dřívějších partnerů mohl mít k filosofování sklon, ale když je s vámi, moc rád na takové jednání zapomene. Když o to budete jen trochu stát, prožijete celou neděli v posteli!

Býk

Všechno, co jste dosud v sexu poznali, se vám sice líbilo, ale taky vám to záhy zevšednělo. Pokud se však s novým erotickým partnerem domluvíte na sobotu, kdy jste pod vlivem novoluní ve Vahách, proběhne to zcela jinak. Už o půlnoci budete vědět, že jste prožili něco, co je pro váš další život enormně důležité a co vás teď ani nikdy jindy nudit nebude.

Blíženci

Nový vztah, který se na obzoru rýsuje, patří k těm, jimž byste se měli ve svém vlastním zájmu vyhnout obloukem. Erotika v něm bude sice fungovat i na více než na sto procent, ale to taky bude to jediné, co vám bude přinášet radost a potěšení. Ve všem ostatním budete řešit dlouhodobé a hodně hluboké rozpory. Snaha sice být může, ale společnou řeč se vám najít nepodaří.

Rak

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a Slunce vstupuje do vašeho sektoru rodiny, vás touha po sexu doslova zahlcuje. Než se však do milování vrhnete po hlavě a bez rozmyslu, měli byste si ještě jednou analyzovat svou situaci. Dojde vám, že po vás hvězdy vyžadují rozšíření rodiny. Pokud tedy v příštím roce nechcete mít malého Blížence nebo Raka, chovejte se rozumně a opatrně!

Lev

Na večerní sex jste zvyklí a už vás nějak neláká. Kdybyste však miláčkovi navrhli, že byste si mohli sex dopřát v polední přestávce, bude vaším nápadem naprosto nadšený. Dokonce ihned akčně vytáhne diář a začne hledat vhodný den. Vy byste však měli trvat na tom, aby to proběhlo v úterý nebo ve středu. Luna bude ve vašem znamení a vy budete disponovat neskutečným množstvím energie.

Panna

V sexu je ve vašem případě všechno trošku složitější, než to na první pohled vypadá. Je vám moc jasné, že máte člověka, s nímž ho můžete provozovat, ale chybí vám místo, které by bylo dostatečně důstojné. Možná by bylo lepší, kdybyste partnera v pátek sebrali a vyrazili spolu do hotelu, který se nachází v renovovaném hradě nebo zámku. Bude to sice dražší, ale vy peněz litovat nebude.

Váhy

Jsou věci, které byste si měli rozmyslet jak v posteli, tak v celém zbytku života. Nesnažte se chovat sebevědomě v případě, kdy sebevědomí opravdu nejste. Bude daleko lepší, když zejména na začátku erotického vztahu přiznáte trochu nervozity. Miláček to ocení. Dokonce ho upřímnosti nakazíte natolik, že i on přizná, že se na sex s vámi sice velice těší, ale taky se ho tak trochu bojí.

Štír

Než se rozhodnete, že dáte svému bývalému partnerovi ještě jednu šanci, dobře si to rozmyslete. Je sice pravda, že vás k tomu v pondělí Luna z Raka vyloženě vybízí, ale vy byste měli dokázat jejímu tlaku odolat. Přiznejte si, že sex byl tím, co mezi vámi fungovalo dokonale, ale taky si vzpomeňte, že to bylo to jediné, v čem jste si opravdu ladili.

Střelec

Erotickým nápadům svého miláčka neutečete. Zejména v úterý a ve středu večer, kdy jste pod vlivem Luny ze Lva, vás jimi vyloženě dostane. Klidně mu řekněte, že jste vůbec nečekali, že může mít tak bohatou erotickou fantazii. A když přidáte, že vás jen mrzí, že vás se svými sny neseznámil dříve, začne se chovat přesně tak, jak by se vášnivý milenec podle vašich představ chovat měl.

Kozoroh

Venuše, která je v neděli v sextilu s Jupiterem, vám chce do života poslat člověka, který je sice jako milenec zdatný, ale jako partner nestojí za nic. Pokud se domnívá, že stačí pár dvojsmyslných narážek k tomu, abyste se totálně rozklížili a hned mu podlehli, záhy zjistí, že se mýlí. On si sice myslí, že budete jen další zářez na pelesti jeho postele, ale vy to vnímáte jinak.

Vodnář

Na to, že láska prochází žaludkem a podobné bludy nedejte. Byla by z toho spousta zbytečné práce a ještě zbytečnější zklamání. Kdybyste místo toho koupili láhev bublinek a dali je do ledničky, bude efekt rychlejší a podstatně lepší. A když partnerovi nabídnete řádně vychlazený nápoj hned v sobotu večer, můžete se začít těšit na radost až do rána.

Ryby

To, že vás hned teď chce někdo buď do postele, nebo vás rovnou žádá o ruku, vás může sice potěšit, ale taky by vás to mělo ponouknout k ostražitosti. V takovém případě uděláte moc dobře, když se začnete zajímat o nedávnou minulost svého ohnivého ctitele. Pokud se dozvíte, že právě prošel nepříjemným rozchodem a teď hledá někoho, kdo by mu zalepil rány, utíkejte co nejrychleji. Další životní komplikace opravdu nepotřebujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA