Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 39. týden (23.9.2019 - 29.9.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Dobře míněné rady, které ohledně erotiky dostanete, se sice dobře poslouchají, ale do reality se uvádějí neskutečně obtížně. Možná by bylo lepší, kdybyste se na cizí postřehy vykašlali a řídili se jenom vlastní hlavou. Dojde vám, že chvíle, kdy byste si s partnerem v posteli hráli na něco, co nejste, a kdy byste se pak začali smát, by váš vztah neposílila, ale spíše nalomila...

Býk

Vaše životní zkušenosti se uplatní i v sexu. Do vztahu ke svému miláčkovi dokážete zapracovat všechno to, co jste během nasbírali během předchozích lásek. Když se však miláček začne zajímat o konkrétní lidi, s jejich pomocí jste tyto zkušenosti sbírali, zahalte se mlčení. Kdybyste ho po každé takové otázce začali líbat, bude to řešení úplně nejlepší.

Blíženci

Nové vztahy, které při Luně ve Vahách navazujete, se vám vyloženě líbí. Mezi vámi a všemi lidmi, s nimiž se seznámíte, to bude jiskřit přesně tak, jak si představujete a jak to máte rádi. Narazit však můžete ve čtvrtek. Člověk, kterého nově poznáte, vám s enormní razancí vletí do života. Navíc od vás začne vyžadovat okamžitý sex. Obvykle proti takovému průběhu událostí nic nemáte, ale tentokrát se vám to líbit nebude.

Rak

Přísloví, které praví, že láska prochází žaludkem, v případě vašeho miláčka moc nefunguje. S chutí sice sní všechno, co jste mu připravili, ale o tom, že by se vám za vaši snahu a námahu odměnil náležitým erotickým výkonem, nemůže být ani řeč. Daleko pravděpodobnější je scénář, kdy se nejdříve s chutí nají, pak to něčím dobrým zapije a pak usne spánkem spravedlivých.

Lev

To, že se s vámi miláček rozejde, můžete brát buď jako zásadní životní průšvih, nebo naopak jako stejně zásadní životní šanci. Pokud chcete začít nové kolo svého života, berte to jako to nejlepší, co se vám stát mohlo. Využijte Slunce, které prochází vaším sektorem komunikace, a s jeho pomocí navazujte nové vztahy. S erotikou ale nepospíchejte. Mohlo by se vám to nevyplatit.

Panna

Opravdu si nedovedete představit život, kdy byste byli sami a neměli vedle sebe svého miláčka. V tomto týdnu však budete mít trochu problémů s jeho žárlivostí. Váš drahoušek vám sice tvrdí, že jste mu zase tak velké štěstí do života nevnesli, ale ve skutečnosti by se bez vás obešel jen těžko. Nahlas to sice neřekne, ale bez vás a bez vaší něhy by mu bylo opravdu smutno.

Váhy

Pokud si miláček myslí, že vás dostane, kdy si vzpomene, je to z jeho strany dost zásadní omyl. Nejpozději v pátek, kdy se Mars dostává do vašeho znamení, mu dokážete, že vás vyloženě podcenil. Dejte mu najevo, že do života chcete společníka, který vás bude bavit, a do postele někoho, kdo vám dokáže, že krásné milování je prospěšnější, než ten nejhlubší spánek.

Štír

Když vám miláček tvrdí, že se kvůli vám změní, může si to sice myslet, ale patrně se mu to nepodaří. Zkuste potlačit veškerou ironii a vysvětlit mu, že po žádné změně vlastně ani netoužíte. Zejména jakákoli změna jeho erotického apetitu by byla k horšímu. Teď jste na sebe krásně vyladění a vy se vyloženě děsíte chvíle, kdy byste zjistili, že to už tak nefunguje.

Střelec

Zatímco dosud se vám erotika zdála jednoduchá a neproblémová, teď s ní máte problémy. Miláček ji vyžaduje v hodinách, na které nejste zvyklí, a způsobem, který vás překvapuje. Až ve čtvrtek zjistíte, že to dělá proto, že se bojí, aby se mezi vás nevplížila nuda a vy se jeden druhému neodcizili. Zkuste mu nenápadně naznačit, že by bylo lepší, kdyby na vás tak netlačil a nechal věcem volný průběh.

Kozoroh

Když budete jen trochu chtít, užijete si opravdu krásný a po všech stránkách naplněný víkend. Luna bude ve vašem znamení, a pokud budete jen trochu chtít, dokážete její energii využít tak, abyste si oba sex náležitě vychutnali. Kdybyste ale ještě dokázali děti na víkend vyslat k prarodičům nebo na nějakou jinou návštěvu s přespáním, bylo by to ještě daleko lepší.

Vodnář

Když zjistíte, že má miláček špatnou náladu, můžete se na to vykašlat a vzít to jako daný stav. Kdybyste se však rozhodli, že se s tím pokusíte něco udělat, bude to daleko lepší. Zkuste mu nabídnout lehkou masáž! Začít můžete klasickou, ale když později přejdete k erotické, vadit mu to nebude. To už bude uvolněný, spokojený a hlavně připravený k dalším dobrodružstvím.

Ryby

Když se ve čtvrtek Merkur propracuje do Štíra, sami sebe nepoznáte. I v naprosto normálních situacích vás budou napadat eroticky laděné dvojsmyslné reakce. Když si je necháte pro sebe, nebude to k ničemu. Kdybyste se však rozhodli, že se o své postřehy s okolím podělíte, bude z toho týden, kdy si budete vzrušeně vychutnávat každou minutu nejen vy, ale každý, s kým přijdete do styku.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA