Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 37. týden (9.9.2019 - 15.9.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V pondělí to máte těžké. Touha po erotice je sice díky Luně ve vašem znamení značná, ale přesto nepříliš realizovatelná. Nejintenzivnější potřebu totiž pocítíte dopoledne, kdy budete sedět v práci, kde ji nemáte moc velkou šanci naplnit. Když však počkáte do pátečního večera, kdy bude Luna v Blížencích, mohli byste všechno docela slušně dohnat.

Býk

Díky stacionárnímu Saturnu v rozvážném Kozorohu jde v sexu všechno daleko pomaleji, než by se vám líbilo. Miláček vám sice vysvětluje, že ho rozvaha šlechtí a že se alespoň nemusíte bát, že vaše erotické chvíle proběhnou až příliš rychle, ale vás tím nepřesvědčí. Většinou hrozí, že než se miláček rozhodne, zda sex chce nebo nechce, vy mezitím raději usnete.

Blíženci

To, že se ani vy ani miláček nepovažujete za eroticky příliš zkušené, není nic, za co byste se museli stydět. Klidně si o tom povídejte. Nakonec se můžete domluvit, že to vlastně nevadí. Erotické zkušenosti budete sbírat a ve vzájemné spolupráci prohlubovat. Když k tomu využijete Lunu, která je v pátek a v sobotu ve vašem znamení, bude z toho gejzír zajímavých erotických nápadů!

Rak

Neděle je sice vašim obvyklým erotickým dnem, ale tentokrát byste si to měli raději rozmyslet. Nezapomeňte, že jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Saturnem, která veškeré tělesné radovánky komplikuje. Neriskujte situaci, kdy by miláček začal mluvit o sexu a vy se ho zeptali, zda opravdu nemá nic lepšího na práci. Nepředstíraně by se urazil a ke smíru by náchylný nebyl.

Lev

Ani vy, ani partner nepatříte sice k ideálním milencům, ale to vůbec nevadí. Oba se máte touhu učit nové věci a oba pracujete na tom, aby pro vás sex nebyl povinností, ale radostí a zdrojem pozitivní energie. V pátek nebo v sobotu dokonce vytáhnete dosud nepoužívané erotické hračky. S údivem zjistíte, že to do vašeho sexuálního života vneslo kvality opravdu nečekané.

Panna

Pokud jste dosud svého miláčka v tom, co se týká erotiky a sexu nepřekvapili, máte vynikající šanci. Využijte čtvrtečního trigonu mezi Marsem a Plutem a ukažte mu všechno to pozitivní, co se ve vás skrývá. Partner bude nadšený! Dokonce přizná, že takovou erotickou vichřici ještě nezažil. Berte to jako poklonu, protože patří k lidem, kteří toho v této oblasti zažili opravdu hodně.

Váhy

Když přijdete domů s tím, že jste se kromě své obvyklé práce rozhodli pro nějakou aktivitu navíc, ze strany svého partnera velké nadšení čekat nemůžete. Velice dobře sice chápe, že se nějaká ta koruna hodí, ale ani to mu náladu nezlepší. Nakonec vám vysvětlí, že má strach, že budete mít práce tolik, že nebudete mít náladu ani na něj, ani na vylepšení vašeho erotického života.

Štír

V době, kdy Slunce prochází znamením Panny, se ve vašem životě dějí věci opravdu zajímavé. Ze všeho nejvíce hrozí, že se rozhodnete pro sex bez lásky a v podstatě jen proto, že se bojíte nudy. Než to však opravdu uděláte, přemýšlejte. Vám by se sice nic nestalo, ale dotyčný, s nímž byste sex provozovali, by se do vás mohl zamilovat. To by pak byl opravdu průšvih.

Střelec

V pátek a v sobotu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si budete erotiku užívat ve všech denních i nočních hodinách a hlavně ve všech podobách. Ať miláček navrhne cokoli, vy se do toho s chutí a rádi pustíte. Můžete se dokonce domluvit, že si vezmete Kamasútru a všechno, co popisuje, projedete poctivě od první do té úplně poslední stránky.

Kozoroh

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si chcete užívat. Problém je však ve stacionárním Saturnu, který se ve středu ve vašem znamení zastaví. Pod jeho vlivem jste schopní odmítnout miláčkovy erotické snahy a začít s ním místo toho mluvit o dalekosáhlých životních plánech a hlavně o práci, která vás při jejich realizaci čeká.

Vodnář

V pátek a v sobotu nebudete vědět, co dřív. Lásku potřebujete, ale zdá se vám, že si její zdokonalování vyžaduje až příliš mnoho práce. Sex oproti tomu vnímáte jako záležitost naprosto jednoduchou a celkem bezproblémovou. Když se však nad celou situací zamyslíte v sobotu večer, zjistíte, že si dobrý sex vyžaduje stejně intenzivní pozornost, jako dobrá láska.

Ryby

V sobotu, kdy je Luna v povídavých Blížencích a k tomu navíc ještě Jupiter tvoří kvadraturu s Neptunem, si musíte dávat pozor. Je značné nebezpečí, že se najde někdo, kdo vás chce dostat do postele tím, že bude hrát na váš soucit. Bude vám vysvětlovat, jak strašně je nešťastný a jak moc potřebuje vaše objetí. Snažte se mu nenaletět, abyste se pak nemuseli za svou naivitu stydět.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA