Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 42. týden (14.10.2019 - 20.10.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že mezi vámi a jedním člověkem něco bylo a skončilo, ještě neznamená, že si nemůžete dopřát zajímavé setkání a pár krásných chvil. Než se však rozhodnete, že všechno zakončíte sexem, přemýšlejte. Erotika je mocná čarodějka a mohla by vás spolu znovu spojit. Vy pak musíte zvážit, zda vám riziko pokračování v nevydařeném vztahu za pár chvilek radosti stojí.

Býk

To, že o vás miláček nejeví zdaleka tak intenzivní zájem, jako jevíval dříve, ještě neznamená, že váš půvab zmizel nebo že ho nepřitahujete. Je docela možné, že tím jen reaguje na spoustu práce, kterou má, a na starosti, co jsou s tím spojené. Můžete si vybrat, zda mu budete vyčítat, že si vás nevšímá, nebo zda to vezmete na vědomí a pokusíte se mu jeho život co nejvíce ulehčit.

Blíženci

Než se rozhodnete, že se pokusíte o někoho, kdo vám už několikrát dal najevo, že nejste tak zcela jeho krevní skupina, dobře si to rozmyslete. Pokud akci naplánujete na páteční nebo na sobotní večer, kdy bude Luna ve vašem sektoru romantiky, je skoro jisté, že uspějete. Problémy, které mezi vámi dosud byly, však zůstanou. Ty jednorázový sex bohužel nevyřeší.

Rak

Ve středu večer, kdy se Slunce přesune do Štíra a tím do vašeho sektoru lásky a romantiky, se váš život změní zásadně k lepšímu. Konečně se rozhodnete, že se vykašlete na neopětovanou lásku, s níž se už dlouho potýkáte. Do nového vztahu se zatím vrhat nehodláte. Máte dostatek erotických hraček, které vám partnera nejenže nahradí, ale občas ho dokonce i předčí.

Lev

Než se rozhodnete, že svůj nový objev představíte kamarádům, přemýšlejte. Pokud mezi nimi máte někoho, kdo bere rozbíjení partnerských vztahů jako koníčka a tu nejlepší zábavu, dobře to zvažte. Zatím jste se jeho jednáním sice mohli docela upřímně bavit, ale ve chvíli, kdy by se dotklo bezprostředně vás, byste ho začali vnímat jinak. V každém případě byste riskovali ztrátu lásky i kamaráda.

Panna

V pátek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Plutem, máte tendenci jít zbytečně do krajnosti. Neustále máte strach, že se miláček s někým spustí a ohrozí tím váš vztah. Kdybyste mu viděli do hlavy, zjistili byste, že má naprosto stejné problémy a pocity. Co kdybyste tento řetěz možných nedorozumění přerušili tím, že byste mu řekli, že je v posteli jednička a vy nikoho jiného nechcete?

Váhy

To, že se o sebe miláček začal víc zajímat a začal se trochu jinak oblékat, ještě neznamená, že vám chce a hodlá zahnout za prvním rohem. Je daleko pravděpodobnější, že to dělá právě pro vás a pro to, aby se líbil vám. Kdybyste ho vyzpovídali, zjistili byste, že mu někdo řekl, že jste ukrutně sexy a že nechápe, jak s ním můžete být. Vy to tak sice nevnímáte, ale on má opravdu strach, že mu utečete.

Štír

V pondělí, kdy je Luna v Raku a kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem, si můžete užít erotiku podle svých představ. Výše uvedené konstelace jsou navíc příznivé pro rozvíjení erotických fantazií všeho druhu. Když je nebudete žádným způsobem brzdit, mírnit a ovlivňovat, prožijete krásný týden, zakončený neméně krásným prodlouženým víkendem.

Střelec

Hlavně na začátku týdne čekejte soustředěný útok od jedinců z ostatních ohnivých znamení. Nechápou, že můžete být ve vztahu spokojení a že si žádnou zábavu bokem nehledáte. Vy jim marně vysvětlujete, že po ničem takovém netoužíte, protože by vám to stejně jen komplikovalo život. Ve středu, kdy budou zvlášť neodbytní, jim to musíte vysvětlit opravdu důrazně.

Kozoroh

V pátek, kdy Venuše tvoří sextil s Plutem ve vašem znamení, se dostanete do stavu, s nímž máte dosud jen minimum zkušeností. Usoudíte, že sex nutně potřebujete, a začnete ho vyhledávat tam, kde jste to dosud nikdy nedělali. Neriskujte zbytečné průšvihy! Tím, že si lásku zaplatíte nebo zaplatit necháte, prožijete sice vytouženou zkušenost, ale nic pozitivního z toho nevzejde.

Vodnář

Od pátečního do nedělního večera, kdy je Luna ve Vahách, si s partnerem povídejte nejenom o erotice, ale hlavně o lásce. O tom, že se vzájemně přitahujete, nemusíte mluvit, protože to je na první pohled zřejmé. Když však miláčka ujistíte, že ho budete milovat i v době, kdy budete oba už dávno šediví, bude to pro něj mít obrovský význam. Pro vás ostatně taky...

Ryby

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, na nic nečekejte a využijte šance! O to, že každá erotická nabídky, kterou hodíte, bude přijatá s nadšením, se postará i trigon mezi Venuší a Neptunem. Pečlivě si však vybírejte člověka, kterému rozkoše nabídnete. Dojem, který na něj uděláte, ho dostane natolik, že se rozhodne, že ve vašem životě zůstane už navždycky.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA