Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 12. týden (16.3.2020 - 22.3.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

S láskou problémy nejsou a ve vašem případě ani nebudou. Využijete totiž novoluní ve svém znamení a spolu s miláčkem se rozhodnete, že skvělou beraní energii využijete k vylepšení svého erotického života. Vyzkoušíte všechno, o čem jste dosud uvažovali jako o jedné z možností, ale do čeho jste se dosud neměli odvahu pustit. Bude to vynikající!

Býk

Člověk, který se vám v poslední době neustále plete pod nohy. Konečně řekne, co po vás chce. Dozvíte se, že touží po erotickém sblížení a jaru plném lásky, které byste s ním měli prožít. Bude s tím trochu problém, protože vám se do ničeho takového nechce. Na to, abyste s někým eroticky experimentovali s tím, že to déle než do léta nevydrží, je váš čas až příliš vzácný.

Blíženci

V neděli, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy by to podle vašeho názoru na sex vypadalo, se bohužel mění čas. Pokud budete muset vstávat kvůli nějaké akci dřív, než jste zvyklí, na obligátní nedělní ranní mazlení čas nebude. A když se večer z akce vrátíte, budete unavení tak, že oba svorně padnete do postele, kde hned usnete. Erotika se o tomto víkendu prostě nekoná.

Rak

Pokud má miláček pocit, že se s vámi nejdříve pohádá a vytkne vám naprosto všechno, a vzápětí se začne lísat s tím, že po takové hádce je sex nejlepší, budete právem naštvaní. Sami však nevíte, zda jste víc naštvaní pro to, jak se k vám chová, nebo kvůli tomu, že vás dosud nezná natolik, aby vědět, že ve vašem případě hádka jako afrodisiakum nefunguje. V každém případě jste naštvaní pořádně...

Lev

Svého miláčka a jeho erotický talent v žádném případě nepodceňujte. Je sice pravda, že jste si zvykli na to, že v lásce udáváte tón vy, a jen těžko se smiřujete s tím, že to vašemu partnerovi tak trochu vadí. Kdybyste využili nedělní Lunu v upovídaných Blížencích a trochu si s tím promluvili, mohli byste si na večer připravit program, který by se zamlouval vám oběma.

Panna

Začátky s novým erotickým partnerem nejsou nikdy jednoduché. Ve vašem případě je to však ještě složitější. Zejména v pondělí se cítíte jako před hodně těžkou zkouškou! Kdybyste se nad to dokázali povznést a spíše se těšili na to, co nového s novým partnerem zažijete, bylo by to lepší. Aktivovali byste svou erotickou fantazii a dokázali byste, že i začátky mohou být krásné...

Váhy

Když se rozhodnete, že svému miláčkovi uděláte radost, přemýšlejte. Tím, že mu dáte drahý dárek, nic nevylepšíte, Naopak. Je pravděpodobnější, že ho naštvete a donutíte, aby vám řekl i to, co vám původně říct vůbec nechtěl. Dozvíte se, že mu cenné a finančně náročné dárky dáváte jen proto, abyste se s ním nemuseli dělit o svůj čas, bude vám to skoro až líto.

Štír

Na pátek a sobotu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si raději nic neplánujte. Stejně by to nedopadlo. O váš čas se přihlásí partner, který bude chtít, abyste byli pořád jen vedle něj a s ním. Kdybyste mu sami od sebe navrhli, že snad bude lepší, když nebudete vůbec vylézat z postele, vyhodnotil by to jako z vaší strany jako ten nejlepší nápad, s nímž musí souhlasit.

Střelec

Váš erotický život potřebuje větší dávku harmonie. Její ohrožení může nastat zejména v pondělí, kdy je Luna v Rybách. Pod jejím vlivem má miláček sklon vyžadovat projevy vašich citů způsobem, který se vám ani trochu nelíbí. Dejte si však pozor, abyste jeho přístup neoznačili jako citové vydírání. Rozčilovat by se začal právě proto, že byste měli pravdu...

Kozoroh

V pondělí, kdy se ve vašem znamení setkává Mars s Plutem, budete v erotickém životě pod silným tlakem. Navíc si přiznáte, že máte strach, že miláček vyhodnotí váš erotický život jako totálně nedostatečný a nezajímavý. Kdybyste si však promluvili s miláčkem, dozvěděli byste se, že se bojíte zbytečně. On sám bere vaše intimní soužití jako něco naprosto skvělého a měnit naopak nechce nic.

Vodnář

To, že někomu na sociálních sítích začnete sloužit jako vrba, nemusí dopadnout dobře. Velice rychle by se mohlo stát, že byste od normální komunikace přešli k výměně erotických zkušeností. Když vás pak dotyčný požádá o vaše erotické fotky s tím, že by vás chtěl poznat víc, neváhejte a tvrdě ho odmítněte. Kdybyste následně komunikaci ukončili a už se k ní nevraceli, bude to z vaší strany výborné rozhodnutí.

Ryby

V pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem, vám bude skoro až líto, že musíte do práce. Sextil vrcholí v časném ránu, ale pozitivně vás bude ovlivňovat celý den. S pomocí jeho energie dokážete i z pondělního rána, které jinak vy i miláček upřímně nesnášíte, vytvořit zážitek, který vás i vašeho životního druha nabije dobrou náladou a chutí do života.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA