Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 48. týden (23.11.2020 - 29.11.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Dárky, které svému miláčkovi na Mikuláše vybíráte, mohou mít při troše chtění sice nenápadný, ale velice zřetelný erotický podtext. Není vůbec potřeba, abyste sáhli po něčem tak triviálním, jako je erotické prádlo. Když se budete trochu snažit, objevíte na internetu čokoládky s téměř celou Kamasútrou. V sobotu je vašemu miláčkovi Mikuláš donese a vy pak můžete celou neděli jen zkoušet a testovat.

Býk

Hlavně nedejte na lidi, kteří mají dojem, že by vás měli varovat před vaším partnerem a jeho postranním spády. Než se rozhodnete, že se na partnera vrhnete a začnete mu jeho skutečné i vymyšlené úlety vyčítat, dobře si to rozmyslete. Je docela možné, že člověk, který vás tak rád informoval, se mezi vás jen snaží vnést rozpory a přimět vás k zcela zbytečným hádkám.

Blíženci

Slunce, které prochází vaším partnerským sektorem a které navíc ladí s Marsem v Beranu, vám přináší do vašeho erotického života zpestření i vitalitu. K aktivnímu sexu využijete každou volnou chvíli, která se vám naskytne. V životě byste si nemysleli, že vám nynější pandemie do života vnese něco pozitivního, ale teď vidíte, že se i takové zázraky dějí...

Rak

Pokud chcete někoho sbalit, záleží především na správném načasování. Vy však nesmíte v žádném případě otálet! Rozhodněte se pro to hned v pondělí nebo v úterý dopoledne, kdy je Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky, a kdy pro vyjádření svých tužeb dokážete najít ta správná slova. Zejména v pondělí večer vám nedokáže odolat ani ten, kdo odolat opravdu chtěl.

Lev

Na kamarády, kteří se vám svěřují se svými erotickými zážitky, jste zvyklí. Navíc vám to dosud nijak nevadilo. Když se vám teď kamarád začne svěřovat s tím, co se svým novým objevem provádí, budete sami překvapení nelibostí, která se vás při poslechu jeho slov zmocní. Až později vám dojde, že byste byli nejradši, kdyby se na nový objev vykašlal a erotické radovánky si dopřával s vámi.

Panna

To, že jste v erotickém souboji o jistého atraktivního člověka neuspěli, ještě neznamená, že byste o sobě měli začít pochybovat. Když začnete nad dotyčným přemýšlet, dojde vám, že patří k lidem, kteří si s láskou, city ani sexem pohrávat neumí, což pro vás znamená, že vás svým jednáním sice neuspokojí, ale ani nezraní. Nakonec celou akci vyhodnotíte jako sice nepříjemnou, ale pro vás užitečnou.

Váhy

I když jste měli víkend plný sexu a všech možných erotických rozkoší původně v plánu, dopadne to zcela jinak. Váš miláček usoudí, že se málo staráte o své zdraví. Napadne ho, že byste po týdnech, kdy jste trávili víkend doma pod zámkem, měli vyrazit na nějakou zříceninu nebo navštívit jinou přírodní památku. Zvládnete to na výbornou, ale na erotiku po návratu už síly mít nebudete.

Štír

I když víte, že se partnerovi v internetové komunikaci pátrat nemá, hrozí, že se neovládnete. Vaše snaha bude sice korunována úspěchem, ale taky značným překvapením. Když zjistíte, že váš miláček navštěvuje skupiny, ve kterých se probíhá erotická komunikace, budete překvapení. Taky vám dojde, proč se vám v poslední době v erotické komunikaci tak daří...

Střelec

V úterý večer, kdy se Merkur dostává do vašeho znamení, můžete ze strany svého miláčka čekat něco, co se nedá označit jinak, než jako otevřený útok. Řekne vám všechno, co vám říct už dlouho chtěl, a čeho je opravdu hodně. Jediné, co nebude kritizovat, jsou vaše erotické talenty. Tam naopak uzná, že jste naprostá jednička a že je s vámi po této stránce naprosto spokojený.

Kozoroh

Zejména o víkendu vám leze všechno, co se týká sexu, na nervy. Kamarádi, s nimiž se dostanete do styku, se se svými erotickými úspěchy chlubí tak, že vám to docela vadí. Naštěstí máte zkušenosti a víte, že většinu z toho, co slyšíte, nemůžete brát vážně. Přesto se raději uchýlíte domů, kde je miláček v lehce romantické náladě a kde se o erotice nemluví, protože se provádí v praxi.

Vodnář

V pondělí, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá novoluní, spojené se zatměním, máte sklon k enormnímu riziku v životě vůbec a v erotice zvlášť. Měli byste však dopředu vědět, že románek, který v tomto dni spustíte, vám změní váš nynější uspořádaný život totálně a od základů. V erotice prožijete něco, co jste dosud nezažili, a co vám dokáže, že zázraky opravdu existují.

Ryby

Kamarádi, kteří přijdou s tím, že byste mohli trávit víkend spolu, vás svým nápadem mile překvapí. Záhy vám však dojde, že jde o záležitost, která není zdaleka tak jednoduchá, jak se vám zdá. Když se vytasí s tím, že byste si pro zpestření večera mohli prohodit partnery, budete mít nejdříve pocit, že si dělají legraci. Až později pochopíte, že to myslí vážně, a začnete uvažovat, jak mu to rozmluvit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA