Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 44. týden (26.10.2020 - 1.11.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Problémy s erotikou, které vás ještě nedávno trápily, vymizely jako kouzlem. Můžete přemýšlet, zda je to tím, že jste se s miláčkem konečně domluvili, nebo tím, že se změnila atmosféra, případně hvězdné vlivy. To, že nedospějete k žádnému rozumnému závěru, není důležité. Důležité je to, že se poprvé po dlouhé době večer do postele oba nepředstíraně těšíte.

Býk

I kdybyste neměli čas vůbec na nic, na to, abyste se věnovali svému partnerovi, si ho najít musíte. Ve vašem případě totiž nejde jen o sex, ale především o pocit vzájemné blízkosti, který si poskytujete. Ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho komunikačního sektoru, si vychutnáte jak sex, tak pocit uvolnění a vzájemného souznění, který přijde po něm.

Blíženci

Kdybyste se náhodou rozhodli, že chcete milence, je to sice riziko, ale riziko zvládnutelné, s nímž se dá žít. Pak se ale musíte chovat tak, abyste se sami a dobrovolně nezamotali do zbytečných potíží. Týká se to zejména úterý, kdy jste pod vlivem stacionárního Merkura ve svém sektoru lásky a romantiky. Je potřeba, abyste se překonali a všechny maily i zprávy v mobilu mazali a mazali.

Rak

To, že vám kamarádi doporučují seznámení s člověkem, který je podle jejich názorů zajímavý, a který by se k vám mohl hodit, ještě neznamená, že jde o tvora, který je naprosto beznadějný a který se sám seznámit neumí. Využijte čtvrtek nebo pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, a dejte mu šanci. Pokud jiskra přeletí, budete už v neděli pár. A pokud nepřeletí, můžete klidně hledat jinde.

Lev

Především si uvědomte, že v době, kdy Slunce prochází znamením Štíra, je všechno náročné a komplikované - erotiku nevyjímaje. Právě proto je potřeba, abyste se překonali a vědomě se rozhodli, že nebudete v této oblasti ke zmatkům ještě přispívat. Miláčkovi dávejte všemi možnými způsoby najevo, že je jako erotický partner naprosto skvělý. Na začátku týdne to sice ideální být nemusí, ale když na tom zapracujete, už v neděli ráno to ideální bude!

Panna

Slunce, které prochází vaším sektorem komunikace, vás nutí, abyste si nahlas a jasně promluvili i o tom, o čem jindy mlčíte. Když v úterý nebo ve středu usoudíte, že partner jde na věc až příliš rychle, zatímco vy byste dali přednost delšímu mazlení, klidně mu to řekněte. Bude překvapený. Až později přizná, že si dosud myslel, že vám podobný styl erotiky naprosto vyhovuje a dokonce se vám i líbí.

Váhy

Než se rozhodnete pro nejrůznější erotické experimenty, přemýšlejte, co od toho čekáte a k čemu to bude dobré. Pokud máte partnera ze Střelce nebo ze Štíra, mohlo by to zabrat. Když jste si však k sobě vybrali člověka, který má stejný postoj k životu jako vy, hrozí, že ho tím uvedete spíše do rozpaků. Pak byste museli vysvětlovat, že jste to mysleli jako žert. Příjemné by to nebylo...

Štír

Je potřeba, abyste se o svých erotických požadavcích naučili mluvit stejně jasně a konkrétně, jako s partnerem mluvit o všem ostatním. Bude to pro vás dost zásadní životní zkušenost. S údivem zjistíte, že partner na vaši jasnou a konkrétní řeč reaguje vysoce pozitivně. A když se při vašem vysvětlování začne potěšeně usmívat, bude vám jasné, že jdete tím správným směrem.

Střelec

Jde o týden, kdy jste doma daleko víc, než obvykle. Právě proto máte na erotiku a ostatní zábavy ve dvou podstatně více času a energie, než jste měli dosud. Navíc máte náladu i na udržování běžné partnerské komunikace, na niž obvykle v kvapném běhu událostí není čas. Výsledkem jsou dva velice spokojení lidé, kteří jsou spolu rádi a ponorky se ani trochu nebojí.

Kozoroh

Lidmi, kteří partnerské neshody řešili sexem, jste dosud dílem opovrhovali a dílem jste je nechápali, Teď se však situace zásadně změní. Najednou pochopíte, že není potřeba, abyste všechno rozebírali do posledních detailů, ale že jsou záležitosti, které se sexem řeší ze všeho nejlépe. Na neshody, které mezi vámi byly, v posteli zapomenete a později si je už připomínat nebudete.

Vodnář

V době, kdy Slunce prochází Štírem, máte jako v každém jiném roce práce až nad hlavu. Svým pracovním úkolům se sice musíte věnovat naplno, ale zapomínat byste neměli ani na partnera a na jeho oprávněné požadavky. Týká se to zejména víkendu, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, a kdy oba usoudíte, že sex přesně to, co ke zpříjemnění a ulehčení života potřebujete.

Ryby

Moudré rady, které ohledně sexu získáte na internetu nebo v časopisech, jsou vám naprosto k ničemu. Vy i váš partner patříte k lidem, kteří fungují jinak. Pokud chcete, aby to mezi vámi bylo ještě lepší, než je to dosud, musíte se především jeden na druhého naladit. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází znamením Raka, to naštěstí problém nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA