Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 45. týden (2.11.2020 - 8.11.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když smysl pro humor máte a nechybí vám ani v posteli, měli byste s ním hospodařit vyloženě s rozumem. Když vám miláček nabídne nějakou novou a podle svého názoru vzrušující erotickou aktivitu, měli byste ji nejdříve zvážit a rozhodnout se až potom. Nesmíte se však začít smát. Váš partner by to bral jako znevážení své snahy a jeho usmíření by trvalo hodně dlouho.

Býk

To, že se Merkur v úterý pozdě večer přesunul do vašeho partnerského sektoru, poznáte okamžitě. Mezi vámi a miláčkem začnou prolétávat erotické blesky, které vytvářejí hodně výbušnou atmosféru. Její vrchol naštěstí připadne na neděli. Ve vašem partnerském sektoru se odehraje novoluní, které si krásně užijete. Když opravdu nebudete chtít, z postele nevylezete.

Blíženci

Když jako člověk, pro kterého je objevování nových zážitků celoživotním motorem, navrhnete partnerovi sex někde jinde, než v ložnici, chovejte se opatrně. S milováním na pračce nebo na kuchyňské lince bude patrně souhlasit. Dokonce to může přivítat. Kdybyste ale přišli se sexem ve zkušební kabince v obchodě nebo na nějakém jiném skoro veřejném místě, asi by vás poslal do háje.

Rak

Období, kdy s miláčkem trávíte daleko více času, než jste zvyklí, je nepochybně náročné. Pak je potřeba, abyste přemýšleli nad tím, jakou roli hraje v takové situaci sex. Když ho budete brát jako další z nesčetných povinností, které na vás život naložil, příjemné to nebude. Kdybyste ale pochopili, že ho můžete brát jako velice příjemný zdroj energie a dobré nálady, bude to lepší.

Lev

Než se rozhodnete, že budete dále bojovat nejdříve o pozornost a potom o srdce člověka, který zatím příliš zájmu nejeví, dobře si to rozmyslete. Hrozí, že si vaší aktivity všimne okolí a začne ji hodně jedovatě komentovat. Když to dojde vašemu vyvolenému, usoudí, že vás v takové situaci nemůže vyslyšet, ani kdyby původně chtěl. Kdybyste se ale stáhli, situace by se zásadně změnila. Dotyčný by pochopil, že mu unikáte, a začal by se snažit sám.

Panna

Úvahy o tom, zda máte právo na erotiku i ve chvíli, kdy se do takových aktivit partnerovi vůbec nechce, jsou stále intenzivnější. Dosud jste o tom, že si pořídíte milence, neuvažovali, ale teď si říkáte, že by to vlastně vůbec nemuselo být špatné. Když už to chcete udělat, počkejte si na středu. Merkur bude ve vašem sektoru komunikace a vy se budete projevovat naprosto neodolatelně.

Váhy

Zásadní nebezpečí, které by ohrozilo váš nejen erotický, ale i partnerský život, hrozí hned v pondělí odpoledne. Pod vlivem opozice mezi Venuší ve vašem znamení a Marsem ve vašem partnerském sektoru hrozí atmosféra, která je značně výbušná. Kdybyste se dokázali překonat natolik, že byste její energii využili ke zkvalitnění svého erotického života a ne k hádkám, bylo by to dokonalé.

Štír

Všechno nové a krásné, co vás v erotice čeká, přijde nejpozději ve středu. Do vašeho znamení se dostane Merkur a vy konečně miláčkovi dokážete vysvětlit, co od něj a tím i od sebe v erotice vlastně chcete. Nejdříve bude překvapeně koukat a pak se zeptá, proč jste mu to dosud neřekli. Raději mu nevysvětlujte, že to bylo především proto, že jste to sami nevěděli.

Střelec

Úvahy o tom, jaký by byl sex s ideálním partnerem a jak by takový ideální partner měl vlastně vypadat, raději odložte. Jde o otázky, na které odpověď nenajdete a které vás jenom zdržují. Bude daleko lepší, když místo toho začnete přemýšlet, jak si ideálního partnera vytvořit z toho, koho máte doma. Budou to zajímavé úvahy s ještě zajímavějšími výsledky.

Kozoroh

Opět se můžete přesvědčit, že sex ve vašem případě funguje nejen jako zdroj uvolnění, ale i jako svérázný, nicméně účinný léčebný prostředek. Pokud by vás v pondělí v podvečer začala bolet hlava, ze sexu nerezignujte, ale naopak po miláčkovi velmi energicky sáhněte. Už před půlnocí budete moci zkonstatovat, že sex zabral podstatně rychleji a lépe, než vaše obvyklé léky.

Vodnář

Jde o týden, kdy byste si měli s miláčkem dopřát minimálně jeden krásný večer. Mohla by to být středa nebo čtvrtek, kdy je Luna ve Vahách a kdy si dokážete společné erotické chvíle opravdu krásně užít. V pátek, kdy je Luna pod hodně náročnými aspekty, se vyhýbejte hádkám. Výsledkem by byla tichá domácnost a zbytek týdne nejen bez sexu, ale i bez úsměvů.

Ryby

Úvahy o tom, že byste si měli dopřát sex s expartnerem, jsou stále častější. Je vám jasné, že jde o člověka, kterého znáte a s nímž jste po této stránce dokonale vyladění. Než mu však zavoláte, přemýšlejte. Zatímco vy byste to brali jako jednorázovou příjemnou relaxaci, váš ex by usoudil, že je to začátek nové kapitoly vašeho vztahu. To, že se mýlí, byste mu museli dlouho vysvětlovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA