Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (14.9.2020 - 20.9.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na veškeré erotické radovánky budete mít podstatně více času, než obvykle. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází ohnivým Střelcem, nebudete snad ani potřebovat spát. Promilovaná noc vám dá energii, kterou vám bude celý zbytek zodiaku upřímně závidět. Na konci týdne si to můžete ještě jednou zopakovat. Díky svátku máte na všechny radosti, které si můžete s miláčkem poskytnout, celý den navíc!

Býk

Především byste si měli uvědomit, že jsou věci, které se do postele netahají. Pokud máte pocit, že byste měli pondělní ráno, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, využít nejdříve k sexu a potom k tomu, abyste partnera zaúkolovali, není to vůbec dobrý nápad. Váš miláček by se mohl urazit a říct vám něco, co by na vaši lásku položilo hodně tmavý a velký mrak.

Blíženci

V tom, co se vašeho miláčka týká, si nemůžete být nikdy jistí. Přesto byste se měli chovat rozumně. To, že byste ho kontrolovali nebo slídili za každým jeho krokem, vás nesmí ani napadnout. Kdyby to zjistil, hrozí, že by vám zahnul jen proto, aby vaše pátrání nebylo nadarmo. Smiřte se s tím, že ve vztahu k němu cítíte obavy, s nimiž vám nikdo nepomůže a s nimiž se musíte poprat sami.

Rak

Ve čtvrtek a v pátek, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, vsaďte ve všech oblastech partnerství na rozumnou a hlavně zbytečně nezatíženou komunikaci. Když budete miláčkovi připomínat jeho staré chyby a erotická selhání všeho druhu, můžete čekat, že se bude chovat stejně. Navíc vás překvapí svou dobrou pamětí a tím, že si vzpomene i na to, na co jste vy už dávno zapomněli.

Lev

Nebezpečí, že se hned v pondělí a po hlavě vrhnete do erotického dobrodružství, s nímž si nedokážete poradit, je hodně pravděpodobné. Pod vlivem Luny ze Štíra máte tendenci usoudit, že je nejvyšší čas, abyste začali dohánět dosud nepoznané životní zkušenosti. Bohužel však hrozí, že si jako protějšek vyberete člověka, který vám veškeré erotické aktivity spíše znechutí.

Panna

Při Venuši ve Lvu je nebezpečí, že se veškeré vaše erotické aktivity omezí na něco, bez čeho byste se klidně dokázali obejít. Člověk, který vám je nabízí, vás ani trochu nepřitahuje. Bohužel hrozí, že čím víc ho vy budete odmítat, tím víc si to on bude vykládat jako taktiku, která má posílit jeho zájem. Patrně nezbude, než abyste nakonec zařvali pořádně nahlas. Jinak mu to, že to myslíte opravdu vážně, nedojde.

Váhy

Úvahy o tom, zda náhodou nepatříte k lidem, kteří jsou na sexu závislí, si raději odpusťte. Ve vašem případě nic takového opravdu nehrozí. To, že máte sex rádi a spolu s miláčkem se mu s chutí věnujete, ještě závislost neznamená. Svými úvahami se můžete leda tak dostat do kategorie lidí, kteří své zdraví rozebírají podstatně víc a intenzivněji, než je rozumné.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a pod hodně příznivými aspekty, si můžete s chutí a bez obav užívat všeho, co vám fantazie nabízí a miláček poskytuje. Navíc máte šanci naplno uplatnit všechny nápady, které vám vaše fantazie předkládá. Kdybyste nemuseli do práce, bylo by to vynikající. Hezké to ale bude i v případě, že se musíte zvednout a do práce se vypravit.

Střelec

Nezdá se vám, že byste měli v rychlosti, se kterou navazujete nové erotické vztahy trochu přibrzdit? Momentálně máte sice na obzoru několik zajímavých možností, ale těm byste se měli spíše vyhnout. Při honbě za stále novými zážitky hrozí, že přehlédnete někoho, kdo by pro vás mohl být po všech stránkách vynikajícím partnerem. Nechcete si na něj přece jen počkat?

Kozoroh

Ve čtvrtek a v pátek v erotických vztazích doslova pookřejete. Sex přestanete vnímat jako něco důležitého a odpovědného a konečně se na něj začnete dívat jako na příjemnou hru. Velice tím překvapíte a navíc i potěšíte svého dlouhodobého partnera. I když vám to nahlas neřekne, měl v poslední době pocit, že jste na tuto stránku vašeho společného života zcela rezignovali - a bylo mu to líto.

Vodnář

Když se k vám miláček o víkendu vrhne s tím, že určitě potřebujete namasírovat, berte to z jeho strany jako naprosto skvělý nápad. Poddejte se jeho dotekům a pořádně si je vychutnejte. To, že časem zabloudí na místa, kterých by se žádný profesionální masér dotýkat neměl, vám vadit nebude. Naopak! Díky jeho předchozí aktivitě je budete skoro vyžadovat.

Ryby

Představy, které zejména v pondělí ohledně sexu máte, jsou krásné a romantické, ale taky trochu naivní. Pokud se na svého životního druha vrhnete hned ve chvíli, kdy se vrátí z práce, dočkáte se leda tak trochu rozpačitého odmítnutí. Kdybyste mu však dokázali připravit koupel a počkat, až ze sebe spláchne veškerou nachytanou negativní energii, vyvíjely by se následující události daleko lépe.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA