Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 40. týden (28.9.2020 - 4.10.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na to, aby vás někdo seznamoval a hledal vám erotického partnera, opravdu nejste zvědaví. Když přijdou kamarádi nebo příbuzní s tím, že by vás chtěli s někým seznámit, vůbec se vám to nezamlouvá. Na schůzku sice vyrazíte, ale nedopadne to. Dotyčný se vám líbit nebude. To, že byste s ním vlezli do postele, si představit nedokážete ani v tom nejhorším a nejděsivějším snu.

Býk

Erotické napětí, které vládne mezi vámi a kolegou, můžete sice maskovat, ale přesto se vám to nepodaří. To, co mezi vámi je, je každému jasné. Nezbude, než abyste se tomu postavili čelem. Když k tomu využijete hned pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, proběhne všechno rychle. V pondělí se o vás sice bude mluvit, ale už v úterý přijde na přetřes někdo jiný a něco jiného.

Blíženci

O erotické zkušenosti svého miláčka o to, kde a s kým je získával, se raději nezajímejte. Jde o informaci, kterou nepotřebujete a kterou znát nemusíte. Ke spokojenosti vám stačí zjištění, že vám je s ním opravdu dobře. Navíc spolu můžete získávat zkušenosti, které byste sami nezískali. Hned tak k erotickým výšinám nedospějete, ale můžete si být jistí, že každý krok bude zajímavý a všestranně vzrušující.

Rak

V pátek a v sobotu budete mít dostatek času na všechno, co si jen vymyslíte. Vy byste si však měli vybrat erotiku. Miláček potřebuje nutně vědět, že ho milujete a že to taky umíte dát najevo. Vy sami pak potřebujete něco, co vám pomůže k uvolnění a k získání pozitivního náhledu na život. A co je k takovému účelu lepší, než co nejčastěji provozovaný sex?

Lev

Úvahy o tom, že byste si s miláčkem měli dopřát podzimní dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend, jsou vyloženě na místě. Oba to už nutně potřebujete. Zajeďte si někam, kde jste ještě nebyli a kde je co vidět. Na večery nic plánovat nemusíte. Bude vám tam dobře. Sexu se budete věnovat ne proto, že se to od vás čeká, ale proto, že si lepší program nedovedete představit.

Panna

Než partnerovi vysvětlíte, že vás erotické plánování přestalo bavit a že byste si moc rádi dopřáli neplánovaný a ryze spontánní sex, bude překvapený. Patrně vám neopomene připomenout, že jste pravidelný sex dosud propagovali a o jeho výhodách ho přesvědčovali právě vy. Když mu však řeknete, že se situace změnila a vy chcete sex i mimo rozvrh, bude souhlasit.

Váhy

Než se rozhodnete, že do svého erotického života vpustíte změnu v podobě ještě jednoho partnera, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Zejména v pátek se vám podobný experiment může zásadně vymstít. Narazíte na člověka, který má pocit, že tím na vás získal právo. Vy mu budete jen těžko vysvětlovat, že by to měl brát jako experiment, který nevyšel a k němuž se vy vracet nechcete.

Štír

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, čekejte sexuální půst. Miláček nebude chtít o erotice ani slyšet, protože má pro vás něco důležitějšího. Vy sice nejste na hovory o povinnostech a o tom, co vás čeká, moc nadšení, ale vydržíte je. Když budete dostatečně trpěliví, možná pochopí, co ve vás má, a se sexem bude nakonec souhlasit.

Střelec

Návraty do minulosti jsou v erotice dost nebezpečné. Pokud se rozhodnete, že si to v dospělém věku vyzkoušíte s někým, s kým vám to v pubertě nevyšlo, přivoláváte si jen zbytečné problémy. Když byste se ale s miláčkem dohodli, že si zahrajete na první rande se vším, co k tomu patří, bude to daleko zábavnější akce - navíc s daleko lepším výsledkem.

Kozoroh

S erotickým životem jsou neoddělitelně spojené trapasy všeho druhu. Vás se naštěstí netýkají. S chutí si poslechnete ty, o kterých vám vypráví kamarádi, a doma je převyprávíte svému partnerovi. Pak oba svorně usoudíte, že o tom, co se v této oblasti nepodařilo vám, raději mluvit nebudete. Bylo by to sice zábavné, ale vy se o své soukromí dělit nechcete.

Vodnář

Na lásku si dopřejte a hlavně najděte čas v úterý nebo ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky. Předem byste ale měli miláčkovi dostatečně zřetelně naznačit, že od něj nechcete jen sex, ale že vyžadujete právě romantiku. Bude překvapený, protože obvykle podobné požadavky nemáte. Pro to, abyste nakonec byli spokojení, však udělá všechno.

Ryby

Hovory o tom, jak láska prochází žaludkem, raději neposlouchejte. Když pro svého partnera a tím i pro sebe vystrojíte skvělou večeři, nebo ještě lepší oběd, erotika z toho nebude. Naopak! Po jídle se oba natáhnete vedle sebe a spokojeně usnete. Představa, že byste se oddávali milostným hrátkám, je vám v takové chvíli oběma naprosto stejně cizí a vzdálená.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA