Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 43. týden (19.10.2020 - 25.10.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na řeči, které vede partner v pondělí a v úterý, se neohlížejte. Bude vám tvrdit, že ho nemáte dostatečně rádi a že o vašem erotickém zájmu pochybuje. Berte to jako něco, co patří ke hře, kterou spolu už dlouho provozujete. Když se pak ve středu vrátí do vašeho partnerského sektoru Merkur a vstoupí tam Venuše, přestane konečně řešit nesmysly a začne se erotice věnovat s chutí a naplno.

Býk

Opravdu nevíte, co dělat. Jeden člověk má pro vás erotickou přitažlivost, zatímco s tím druhým je vám docela obyčejně dobře. Celou složitou a nepříjemnou atmosféru naštěstí vyřešíte hned o víkendu. Úplněk ve vašem znamení vám do cesty pošle toho třetího. S ním to bude dokonalé! Bude vám s ním dobře jak v posteli, tak ve všech ostatních životních oblastech.

Blíženci

Pokud si miláček myslí, že se k vám může chovat podle vlastního uvážení nebo neuvážení s tím, že se večer v posteli stejně všechno srovná a vyladí, musíte mu říct, že si to představuje špatně a že vy vidíte váš vztah jinak. Nejdříve vám sice řekne, že to přeháníte a že přikládáte až příliš velký význam něčemu, co ho nemá, ale časem pochopí, že jsou vaše námitky opodstatněné.

Rak

Zejména v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází Rybami, máte konečně šanci poznat svého partnera z úplně jiného úhlu. Najednou je vám jasné, že o něm víte sice hodně, ale že je ještě daleko víc toho, co o něm nevíte. Kdybyste využili večerní chvíle ve dvou a pokusili se uvolnění po sexu využít k tomu, abyste ho rozpovídali, mohli byste spoustu děr zacelit.

Lev

Návrat Merkura do vašeho sektoru komunikace bude velice příznivý. Zatímco dosud jste měli pocit, že se můžete sice snažit, ale že mezi vámi stará nedorozumění stejně zůstávají, teď zjišťujete, že konečně nastal čas, kdy se jich oba chcete zbavit. Bez problémů si dokážete dokonce promluvit i o svých erotických nezdarech a přemýšlet, co by se s nimi dalo dělat.

Panna

Když se od partnera dozvíte, že příliš mnoho sexu škodí, protože ho to zbavuje energie a připravuje ho to o čas, budete velice překvapení. Nejdříve si budete myslet, že si dělá legraci, ale nakonec pochopíte, že to myslí vážně. Bude to pro vás dost šok. Následně začnete přemýšlet o tom, zda má cenu, abyste byli s člověkem, který má pocit, že ho vaše láska stojí zbytečně mnoho sil.

Váhy

Ve středu, kdy se do vašeho znamení na jedné straně vrací Merkur a na druhé do něj vstupuje Venuše, bude naštěstí volno. Na to, abyste využili všech šanci, které vám toto příznivé planetární postavení dává, máte spoustu času a ještě víc energie. Když miláček přijde s tím, že by bylo nejlepší, kdybyste z postele vůbec nevylezli, usoudíte, že to vlastně vůbec není špatný nápad.

Štír

Během týdne v sexu nic zajímavého nečekejte. Všechno probíhá sice k vaší spokojenosti a bez jakékoli změny. Než však usoudíte, že vás v tomto ohledu žádné překvapení nečeká, počkejte do víkendu. V sobotu probíhá ve vašem partnerském sektoru úplněk, při kterém bude sex chutnat zcela jinak, než obvykle. Kdybyste nechali měsíc svítit do ložnice, pochopili byste, jak je jeho síla magická.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy je miláček naštvaný, se veškerým debatám raději vyhýbejte. Celkem lehce byste mu mohli říct něco, co byste nechtěli a co by mezi vámi zůstalo navždycky. Kdybyste se ale rozhodli, že počkáte do středy, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, bylo by najednou všechno daleko jednodušší. Miláček bude v pohodě a postará se, abyste si sex užili tak pěkně, jak už dlouho ne.

Kozoroh

Na začátku týdne si ve vztahu vychutnáváte příjemně romantickou a nezvykle komunikativní atmosféru. Váš miláček si chce povídat a vy zjišťujete, že vám to ani trochu nevadí. Naopak jste rádi, že si můžete povídat s ním. Na víkend si raději žádnou práci neplánujte. Místo toho byste měli maximálně využít energii Luny, která se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky a s její pomocí si to krásně užijete.

Vodnář

Jde o týden, kdy byste v sexu, erotice ani v lásce nic nového pro jistotu rozjíždět neměli. Bude lepší, když zapomenete na všechny experimenty a místo toho se soustředíte na partnera, kterého máte doma. Toho, že by na vaše signály reagoval jinak, než má, se neobávejte. Bude spokojený, protože mezi vámi nastane konečně klid, který oba už nutně potřebujete.

Ryby

V pondělí a v úterý se věnujte především svému partnerovi. Všechno ostatní můžete v klidu pominout. Kombinace, kdy se Venuše nachází ve vašem partnerském sektoru, Luna ve vašem znamení a Venuše ve Štíru vytváří naprosto skvělou energii. Konečně se dočkáte stavu, kdy se o svých erotických požadavcích nemusíte bavit, protože se na nich domluvíte beze slov.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA