Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (5.10.2020 - 11.10.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocit, že vám bude miláček ve všem, co se týká erotiky, ustupovat a že vám za to ještě bude vděčný, by vás měl co nejrychleji opustit. Především si přiznejte, že by vás to s takovým jedincem ani trochu nebavilo. Člověk, který se vám podřizuje bez boje, vás nepřitahuje. Vy ke své spokojenosti potřebujete partnera, který si je vědomý své ceny a který o ní dokáže přesvědčit i vás!

Býk

Úterý a středa, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, slibuje velice příjemný erotický život. Oba si totiž velice dobře uvědomujete, že postel je jediné místo, kde se dokážete zbavit starostí a kde je vám i miláčkovi dobře. To, že vás milování nabije novou energií, která vám pomůže zvládat veškeré životní nástrahy, berte jako ještě jeden bonus!

Blíženci

O tom, že jsou vám veškeré zkušenosti, které jste na svých životních cestách dosud nabírali, velice užitečné, nepochybujete. Momentálně přijdou ke cti zejména ty, které jsou spojené s erotikou. Nemusí být ani vaše vlastní. Když si připomenete to, na čem si nabil ústa váš kamarád, a slíbíte si, že to opakovat nebudete, bude to skvělé řešení. Spolehlivě tím zaženete

Rak

Nezdá se vám, že jdete do konfliktu zrovna tam, kde byste nemuseli? Pokud si myslíte, že pořádná hádka vede ke smiřovací erotice, ve vašem případě to nefungujte. Když se nejdříve s partnerem pohádáte a pak se k němu začnete lísat, nedočkáte se vášnivé odezvy, ale naopak velice ostré reakce. O sobě a o své povaze se dozvíte tolik nepříjemných informací, že vás chuť na sex spolehlivě přejde.

Lev

Zatímco vy jako každá správná velká kočka potřebujete pro sex teplo a příjemné prostředí, je na tom váš miláček jinak. Když poprvé přijde s tím, že byste se mohli milovat třeba v kabině v obchodním centru, budete si myslet, že si dělá legraci. Když pak pochopíte, že by to opravdu chtěl vyzkoušet, protože mu to připadá vzrušující, dost ostře mu vysvětlíte, že vám to vzrušující nepřipadá a provádět to s ním nebudete.

Panna

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, je vhodný čas, abyste s miláčkem probrali své plány pro budoucnost. Pokud mu chcete sdělit, že uvažujete o práci v zahraničí, udělejte to hned a bez váhání. Zároveň ho ujistěte, že o tom, že byste si chtěli hledat nějaký románek, nemůže být řeč. O takové práci uvažujete jen proto, abyste měli víc peněz a tím v partnerství více pohody.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, získáte spoustu zajímavých informací. Především zjistíte, že máte na svého miláčka značný vliv. Když mu to, co chcete, začnete vysvětlovat po milování v posteli, dočkáte se jeho opravdu upřímného souhlasu. Sexem si srovnal myšlenky tak, aby pochopil, že to, co mu navrhujete, je ze všech nabízených možností nejlepší.

Štír

Můžete se těšit na skvělý víkend, který pozitivně ovlivní Luna ve vašem znamení. Bude moudré, když se pustíte jen do toho, co je opravdu nutně potřeba. Veškerý zbývající čas můžete bez výčitek svědomí trávit s miláčkem v posteli. Nedělní opozice mezi Venuší a Neptunem se postará, abyste měli bohatý program a ani na chviličku se nenudili.

Střelec

Nabídku na sex s bývalým partnerem odmítnete hodně ostře a bez váhání. Opravdu nevidíte důvod, proč se vracet někam, kde jste to už jednou vyzkoušeli a kde vám to nevyšlo. To, že vám milovaný ex vysvětluje, že vám to v sexu přece vždycky šlo, nekomentujete. Chápete, že on si to myslet může, ale taky je vám jasné, že vy to v tak růžovém světle nevidíte.

Kozoroh

Jsou věci, před kterými byste neměli zavírat oči. Pokud máte pocit, že je váš partner tak trochu mimo, měli byste zintenzivnit erotickou pozornost, kterou mu věnujete. Kdyby byl náhodou zamilovaný do někoho jiného, můžete tím jeho rozhodnutí ještě zvrátit. A když do nikoho jiného zamilovaný není, přesvědčíte ho, že je pro vás ze všech lidí ten nejpřitažlivější!

Vodnář

Nápady, s nimiž přijde vás miláček, stojí opravdu za to. Když vám navíc řekne, že vám za odměnu nabídne sex snů, nebudete vědět, zda se na něj máte zlobit, nebo zda se raději budete smát. Nakonec mu řeknete, že se koupit nenecháte ani za sex opravdu snový. Navíc můžete dodat, že opravdu netušíte, co tak závratného a překvapivého by vám mohl předvést.

Ryby

Je potřeba, abyste byli ostražití. Když usoudíte, že vás partner citově vydírá, ozvěte se nahlas a důrazně. Veškeré jeho řeči o tom, že splnil úkol, který ve vašem životě měl, a že vás už teď nezajímá, pouštějte jedním uchem tam a druhým ven. Pokud se s ním budete mít ještě chuť bavit, vysvětlete mu, že s podobou taktikou u vás ještě nikdo neuspěl - a ani on výjimkou nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA