Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 46. týden (9.11.2020 - 15.11.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V neděli, kdy se Slunce dostává do ohnivého Střelce, se těšte na překvapení. Jeho energie se na vás a na zkvalitnění vašeho erotického života projeví velice pozitivně! Nový objev, který se najednou ve vašem životě objeví, vámi bude naprosto a nepředstíraně nadšený. Navíc vás chce do postele dostat ještě víc, než vy jeho. Je to pro vás velice příjemné překvapení.

Býk

Toho, že se s partnerem rozejdete, se vlastně nemáte proč bát. Kdybyste byli sami k sobě objektivní, pochopíte, že daleko horší by byla situace, kdy byste zůstali spolu i dál. Netrapte se zbytečně tím, co pro vás už dávno ztratilo význam a co už pro vás nemá smysl. Dosud jste si mohli namlouvat, že vás pohromadě drží alespoň sex, ale i ten už začíná pokulhávat.

Blíženci

To, že se do vás zároveň zamilují dva lidé, je něco, co se stát může. Přesto vás to vyvede z míry. Jde o dva, kteří se budou přetahovat a dávat najevo, jak moc o vaši přízeň usilují. Nejpozději v pátek se však situace zamotá ještě víc. Znenadání se objeví třetí, který první dva velice energicky a rychle vyšachuje. Opět se potvrdí, že tam, kde se dva perou, se třetí směje.

Rak

Váš sexuální partner to opravdu nemá jednoduché. Vy mu neustále dáváte najevo, že o žádné další citové zranění nestojíte, protože jste jich během života nasbírali už dost. Když mu na tomto základě navrhnete, že byste svůj vztah měli držet jen na erotické úrovni a kromě sexu si nic jiného neposkytovat, nadšený nebude. Až později pochopíte, že jste se ho svými slovy dotkli způsobem, který jste vůbec nezamýšleli.

Lev

Úvahy o tom, jak dlouho to s miláčkem vydržíte a zda si v erotickém slova smyslu budete stačit, jsou naprosto kontraproduktivní. Zbytečně jimi ztrácíte čas a energii, kterou byste mohli věnovat něčemu lepšímu. Navíc jimi ukazujete partnerovi svou zranitelnost. Kdybyste mu sebevědomě řekli, že od člověka, jako jste vy, se neodchází, protože se nic lepšího najít stejně nedá, bude to pro oba prospěšnější.

Panna

Lidi, kteří vám začnou zničehonic vysvětlovat, že je potřeba být ve vztahu tolerantní, protože netolerance se nevyplácí, poslouchejte, ale jejich jednání nekomentujte. Hlavně si nemyslete, že vás tím nenápadně upozorňují na možný erotický úlet vašeho partnera. Je docela možné, že za tím sice úlet vězí, ale vás ani miláčka se netýká. Jde o úlet jejich partnera a oni tím vlastně přesvědčují sami sebe...

Váhy

Z toho, co partner říká nebo dokonce křičí ze spánku, žádné závěry nevyvozujte. Berte to jako něco, co se mu zdálo a co s realitou nemá vůbec nic společného. Když se ho začnete po probuzení vyptávat (nebo ho dokonce zpovídat či rovnou vyslýchat), bude nejdříve překvapený a pak naštvaný. Doma se pak vytvoří atmosféra, která váš erotický život spolehlivě a na hodně dlouho zmrazí...

Štír

To, že jste spolu tak dlouho, že se váš vztah dá označit jako stabilní, ještě neznamená, že se nemůžete vzájemně překvapovat. V neděli, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, můžete začít třeba tím, že si obléknete erotické prádlo a partnerovi se v něm náležitě předvedete. O tom, že to na něj zapůsobí přesně tak, jak chcete a potřebujete, nepochybujte.

Střelec

V sobotu večer, kdy se Slunce dostává do vašeho znamení, využijte upřímnosti, kterou vám garantuje. Miláčkovi klidně a nahlas řekněte, že byste do svého erotického života chtěli vnést intenzivnější prvek překvapení, než tam byl dosud. Bude nadšený a své nadšení taky hned projeví skutkem. Navíc se dozvíte, že po něčem takovém už chvíli toužil, ale nevěděl, jak vám to má říct.

Kozoroh

Pokud toužíte po opravdu krásném a ničím nekaženém sexu, odložte to až na sobotní večer. To, co by pro vás během pracovní části týdne, kdy Venuše prochází váš sektor ctižádosti, znamenalo jen spoustu stresu, se najednou změní ve velice příjemnou zábavu. A když vydržíte tak dlouho, aby vás sex uvolnil, zjistíte, že je to vlastně skvělý a účinný léčebný prostředek.

Vodnář

To, že je v úterý volno, ještě neznamená, že vám bude k užitku. Ve vašem případě naopak hrozí, že to bude žádost o průšvih! Může se vám o něj postarat opozice mezi Merkurem a Uranem. Pod jejím vlivem máte tendenci zbytečně mluvit a hlavně kritizovat. Dokud budete partnera hodnotit za to, co dělá, nebo nedělá, celkem to zvládne. Když ale začnete posuzovat a eventuelně odsuzovat jeho erotické umění, bude z toho průšvih.

Ryby

Během pracovní části týdne od svého erotického života nic zajímavého nečekejte. Nic by se vám nepodařilo. Když však počkáte do soboty, kdy se Venuše přesouvá do Štíra, získá váš život najednou na obrátkách. Váš partner o vás navíc začne přemýšlet a dumat, zda nepřišel čas, aby na vás tak trochu žárlil. Má pocit, že vám to až moc sluší a že projevujete skoro neslušnou radost ze života.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA