Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 42. týden (12.10.2020 - 18.10.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pozitivní posun v erotickém životě můžete pozorovat už v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Střelci. Pokud jste šťastně zadaní, měli byste jít z práce rovnou domů a pro jistotu se neohlížet ani nalevo, ani napravo. Pokušení, které přichází, je neobyčejně silné. Jakmile budete doma, nechte fungovat fantazii. Na celý večer a značnou část noci vám zajistí program opravdu neopakovatelný.

Býk

Zatímco na začátku týdne berete erotiku jako něco, co je sice příjemné, ale bez čeho byste se klidně obešli, ve čtvrtek se váš postoj zásadně změní. Může za to Slunce, které se přesune do vašeho partnerského sektoru, a partner, který se najednou probere. Usoudí, že se vám v poslední době málo věnoval a vrhne se do nápravy. O tom, že se to vám bude líbit, nepochybujte!

Blíženci

Jsou věci, které byste dělat neměli. Především neporovnávejte své bývalé partnery. Smiřte se s tím, že každý z nich je originál a kromě vás nemají společného vůbec nic. Také by bylo lepší, kdybyste si přestali vybírat stále stejný typ lidí. Zejména v první polovině týdne k tomu máte sice sklon, ale musíte to dokázat překonat. Kdybyste si do postele vzali někoho z úplně jiné sorty, byly by vaše erotické i jiné problémy rázem vyřešené.

Rak

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, se dostanete do zvláštní situace. Je vám jasné, že si v rámci práce na vašem vztahu musíte s miláčkem promluvit o erotice, ale nevíte, jak do toho. Kdybyste však počkali do neděle, kdy se ve vašem sektoru romantiky setká Slunce s Merkurem, našli byste ta pravá slova rychle a bez problémů.

Lev

Hned v pondělí zjistíte, že vám do života konečně vkročil ten správný člověk. Bude vám to jasné od prvního okamžiku. S prohlubováním vašeho vztahu však nepospíchejte. Po dlouhé době si můžete dopřát pár dnů, kdy je vám oběma sice jasné, jak to skončí, ale kdy to ani jeden z vás nechce uspěchat. Na finále to vypadá až o víkendu. Pak si ale můžete být jistí, že oba usoudíte, že to za pár dní čekání stálo.

Panna

Venuše těšte se na týden, kdy jste pod vlivem krásně aspektované Venuše. Pro svého miláčka a jeho úsměv jste ochotní udělat i to, co zdaleka přesahuje vaše obvyklé hranice. Pokud jste dosud byli single, těšte se na pondělí! Narazíte na člověka, který ztělesňuje vaše erotické sny. A jak bude týden pokračovat, budete se stále intenzivněji přesvědčovat, že je to opravdu ten pravý.

Váhy

Kvalitní, různorodý a všestranně bohatý erotický život může být sice vaším snem, ale nakonec to stejně dopadne jinak. Zvlášť zajímavá bude v tomto směru středa a čtvrtek, kdy se Luna nachází v Kozorohu. Připravte se na večery, kdy vám do ložnice střídavě polezou děti a domácí zvířata. Nejdříve se budete rozčilovat, ale pak pochopíte, že se vám nic jiného než hořký úsměv nezbude.

Štír

Kdybyste chtěli prožít sex po všech stránkách ideální, měli byste se do něj pustit hned v pondělí časně ráno. Chytíte a využijete tak stoupající vlnu energie trigonu mezi Venuší a Jupiterem. Navíc se můžete těšit na zajímavou reakci svého partnera. Zatímco obvykle časná ranní probuzení rád nemá, tentokrát změní přístup. Dokonce řekne, že je vám za vaši erotickou aktivitu vděčný.

Střelec

To, že s miláčkem nesouzníte v otázce státního rozpočtu nebo v podobné záležitosti, ještě neznamená, že vám to spolu nebude ladit v posteli. Naopak! Tam totiž dokážete všechny podobné úvahy odložit a věnovat se jenom a pouze tomu, co je opravdu podstatné a pro váš život prospěšné. Nakonec pochopíte, že je pro vás sex podstatnější, než všechny otázky vnitřní i vnější politiky dohromady.

Kozoroh

Pokud si chcete lásku opravdu užít a zralou erotiku vychutnat, měli byste si to nechat na víkend. Zvlášť krásná bude v tomto směru sobota, kdy se Venuše dostane do trigonu se Saturnem. Miláček dodá pod jeho vlivem do vašeho vztahu erotickou vynalézavost a vy mu odpovíte stálostí, vytrvalostí a výdrží. Výsledkem bude sex, na který budete ještě dlouho (a skoro se slzami v očích) vzpomínat.

Vodnář

Než usoudíte, že si veškeré erotické radovánky necháte na víkend, kdy je ve vašem znamení Luna a kdy je tedy naděje, že si to krásně užijete, dobře to zvažte. Hrozí, že budete mít doma i na chalupě při podzimu tolik práce, že do postele padnete a budete rádi, že můžete zavřít oči. Kdybyste si však brali na začátek příštího týdne dovolenou, ke které připojíte státní svátek, byla by to jiná.

Ryby

Na definitivní hodnocení a na úvahy o tom, zda vám to v erotice s vaším novým objevem sedí nebo nesedí, je ještě brzy. Už na začátku týdne musíte ale zkonstatovat, že jste konečně narazili na člověka, kterému nemusíte nic vysvětlovat, ani mu své požadavky do nekonečna zdůvodňovat. Užívejte si vzájemné společnosti a těšte se, že jste konečně našli člověka, s kterým je vám jednoduše dobře.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA