Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 49. týden (30.11.2020 - 6.12.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Veškeré erotické nápady, které máte, vyhodnotí miláček vyloženě kladně. Jako skvělé posoudí zejména ty, s nimiž přijdete v neděli. Luna ve Střelci vám přidá spoustu fantazie a fakt, že je neděle, vám na veškeré radovánky zajistí dostatek času. Kromě toho si ještě najdete spoustu času na dlouhé hovory. Erotické kouzlo sice nemají, ale zase si během nich uvědomíte spoustu zásadních věcí.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romanticky, byste si měli najít na erotiku čas i v případě, kdy byste ho na nic jiného neměli. Zejména v úterý vám bude s partnerem neskutečně dobře. A kdybyste náhodou měli nějaké erotické prádlo, které má povzbudit partnerovu fantazii, klidně si ho oblečte. Jde o drobný detail, který se vám postará o zážitky zcela nečekané.

Blíženci

Úvahy o tom, že byste si pořídili novou postel, jsou stále intenzivnější. Váš miláček má sice dojem, že ji zase tak nutně nepotřebujete, ale vy byste ho měli přesvědčit. Klidně mu můžete říct, že se bojíte, aby pod vámi postel v tom nejlepším nespadla. Bude mu jasné, že si z něj děláte legraci, ale nakonec to bude přesně ten důvod, který ho zlomí a přesvědčí.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, budete s partnerem mluvit rádi a s chutí. Navíc ho dokážete přesvědčit i o tom, o čem dosud nechtěl ani slyšet. Když mu řeknete, že vám nezáleží ani tak na vztahu jako takovém, ale spíše na erotických chvilkách, které si spolu budete užívat, bude tak překvapený, že vám bez dalšího přemýšlení vyhoví.

Lev

S údivem zjistíte, že ve všem, co se týká sexu a erotiky, sloužíte svým kamarádům jako vysoce odborní poradci. Pokud si s něčím nevědí rady, můžete si být jistí, že se obrátí na vás. Pro jistotu byste na to měli upozornit partnera. Kdyby slyšel váš rozhovor, mohlo by ho napadnout, že to vlastně ani kamarád není - a že váš vztah není zdaleka tak nevinný, jak se ho snažíte přesvědčit.

Panna

Miláček chce, abyste se projevovali aktivněji, zatímco vy byste byli nejspokojenější, kdyby nějakou aktivitu projevil právě on. Kdybyste se však rozhodli, že v pondělí využijete Lunu ve svém znamení a s její pomocí vyjádříte to, co k němu cítíte, mohlo by to být zajímavé. Tím, jak se do věci vložíte, překvapíte nejen partnera, ale i sebe. To, že jste schopni projevit takovou fantazii, jste nikdy nečekali.

Váhy

Než se rozhodnete, že poskytnete šanci člověku, který o to už dlouho žebroní, dobře si to rozmyslete. Jde o člověka, který vás chce mít spíše jako další zářez na pelesti své postele. Navíc se nedá počítat s tím, že by mlčel. O tom, co jste spolu prožívali, poreferuje každému, kdo bude ochotný poslouchat. A když si navíc uvědomíte, že by v posteli nebyl nic moc, mělo by být vaše rozhodnutí jasné.

Štír

Schůzka naslepo, která vznikne tím, že vám kamarádi dohodí svého nezadaného známého, nebo kterou si domluvíte na sociálních sítích, dopadne trochu jinak, než jste čekali. Po prvních větách zjistíte, že vás dotyčný jako ctitel nebo možná partner vůbec neláká, ale jako kamarád se rýsuje naprosto skvěle. Partnera mít nebudete, ale bavit se budete naprosto skvěle.

Střelec

Týden proběhne celkem v klidu, ale neděle vám všechno vynahradí. Den, kdy je Slunce spolu s Lunou ve vašem znamení a Merkur v kvadratuře na Neptun, vám erotický život značně zkomplikuje. Partner, se kterým jste dosud vycházeli skvěle, začne vznášet požadavky, o kterých dosud mluvil jako o něčem, co si do ložnice nikdy nepustí. Potíž je v tom, že se vám to bude opravdu líbit a že si nedovedete představit, že byste si to už nikdy neměli dopřát.

Kozoroh

Jde o týden, kdy v práci nevíte, kam dřív skočit, a doma je to velice podobné. Naštěstí máte partnera, který hned pochopí, o co se jedná, a postará se, abyste na všechny pracovní povinnosti alespoň na chvíli zapomněli. Způsob přemlouvání, který zvolí, bude velice účinný. Po pár chvílích jeho laskání na to, co jste měli dělat, zapomenete. Místo toho se budete věnovat jen příjemným stránkám vašeho společného života.

Vodnář

Když vám váš partner sdělí, že se mu ohledně toho, co se týká dalšího vývoje vašeho vztahu, ulevilo, budete velice překvapení. Až později vám vysvětlí, že je moc rád, že se letos nekonají žádné vánoční večírky, na kterých byste se bavili a které by byly nebezpečím pro vaši partnerskou věrnost. Vám je po takovém rozptýlení skoro smutno, ale máte rozum a nahlas to neříkáte.

Ryby

Na vymýšlení erotických překvapení nemáte momentálně čas ani náladu. Miláčka hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, upozorníte, že sex budete potřebovat jako spolehlivý způsob, kterým se vyrovnáte se všemi životními stresy. Miláček bude nejdříve trochu nechápavě hledět, ale pak usoudí, že jde o stresy, za které by vlastně měl být vděčný.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA