Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 01. týden (4.1.2021 - 10.1.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Slunce sice prochází pracovitým Kozorohem, ale to neznamená, že si kromě jiného neuděláte čas i na erotiku. Naopak! Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se jí budete věnovat s chutí a naplno. Dokonce tak naplno, až se miláček zeptá, zda sex nevnímáte jako jeden z pracovních úkolů, které musíte zvládnout-Vás to sice ani nenapadlo, ale najednou zjišťujete, že na tom něco bude.

Býk

Mars, který vás v posledním půl roce přesvědčoval o výhodách nevázaného sexu a skrývaných erotických dobrodružství, mění taktiku. Zlom přijde ve středu dvě minuty před půlnocí, kdy přechází do vašeho znamení-pod jeho vlivem a s jeho pomocí se přestanete snažit, aby se sex s vámi líbil vašemu partnerovi. Naopak si začnete hledat člověka tak, aby se sex s ním líbil především vám.

Blíženci

V pondělí se hned ráno v práci naštvete tak, že budete mít náladu na celý den buď totálně zkaženou, nebo alespoň silně ovlivněnou směrem k zápornému pólu. Právě proto je potřeba, abyste společnost svého miláčka brali jako to nejlepší, co vám osud dal. Opět se přesvědčíte, že jsou chvíle, kdy je erotika tím nejlepším lékem na všechny trable, které vám život servíruje.

Rak

Ve vašem případě se dá opravdu říct, že Kdo si počká, ten se dočká. Když vydržíte do pátečního odpoledne, kdy se Venuše přesouvá do vašeho partnerského sektoru, splní se v erotice i to, co byste jindy považovali za nesplnitelné přání. A v sobotu, kdy se Venuše dostane do trigonu s Marsem, si s miláčkem užijete tak, jak se vám to už hodně dlouho nepodařilo!

Lev

O tom, že se ohledně erotiky, sexu a podobných záležitostí neumíte správně vyjádřit, víte už dávno a žádné zásadní potíže s tím nemáte. Když však vydržíte do pátečního časného odpoledne, kdy se Merkur přesouvá do vašeho partnerského sektoru, zjišťujete, že všechno je najednou neobyčejně snadné. O tom, co cítíte, dokážete mluvit tak, že tím dojmete a vzrušíte i svého jinak hodně odolného partnera.

Panna

V pondělí, kdy celkem harmonická Luna prochází vaším znamením, se dostáváte do hodně zajímavé a navíc i nezvyklé situace. Lhostejné je vám v podstatě všechno, kromě sexu. Opravdu se snažíte, aby s vámi byl miláček v erotice spokojený. Zejména večer plníte veškerá jeho přání způsobem, který vyhodnotíte jako velice účinný-partner se vám v rukách doslova rozplývá!

Váhy

Když vám partner začne vysvětlovat, že si dokáže představit, že by vás vyměnil za někoho jiného, musíte správně zareagovat. Tím, že byste se hroutili, nic nezískáte,můžete však nasadit pobavený výraz a zdvořile se ho zeptat, jak si to vlastně představuje. Z jeho rozpačitých odpovědí jasně vyplyne, že to, co říkal, vážně nemyslel a že vás tím chtěl jenom provokovat.

Štír

Od čtvrtečního rána do sobotního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, získáváte nad životem (a zejména nad jeho erotickou stránkou) nadhled. Dejte si jen pozor, abyste změnu postoje nedávali partnerovi moc najevo. Hrozí, že kdyby pochopil, že si vlastně děláte legraci z toho, co on bere smrtelně vážně, všechny harmonie včetně té erotické by zásadně utrpěly.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází Kozorohem, si musíte dávat dobrý pozor na to, o čem a hlavně jak se svým partnerem mluvíte. Zejména v pondělí vás život žene do situací, kdy se s partnerem nebavíte ani o lásce, ani o sexu, ale především o penězích a nejrůznějších rodinných investicích. Kdybyste se ale rozhodli, že situaci změníte tak, abyste přestali mluvit o penězích a začali mluvit o sexu, zcela jistě se to podaří.

Kozoroh

V pátek odpoledne, kdy se Venuše dostává do vašeho znamení, a v sobotu, kdy vytváří trigon s Marsem, si sex užíváte tak, jak už dlouho ne. Konečně jste pochopili, že vám veškeré pracovní úspěchy spokojenost v erotice a v lásce nenahradí. Miláčkovi věnujete každou volnou chvíli a chováte se k němu tak, jako byste spolu teprve začínali a všechno bylo před vámi.

Vodnář

Když partner přijde s tím, že byste měli v rámci vylepšení vašeho vztahu spolu vyrazit někam, kde byste byli jen sami dva, neříkejte, že je to nesmysl. To, že byste argumentovali nedostatkem peněz a tím, že na to není čas, vás nesmí ani nepadnout. Když navíc uvidíte rozzářené oči svého miláčka a jeho téměř hmatatelné nadšení, bude vám skoro líto, že jste s podobným nápadem nepřišli jako první.

Ryby

Luna, která je v pondělí ve vašem partnerském sektoru, vás opět dostane do situace, kdy pochopíte, že partner je to nejdůležitější, na čem vám má a musí záležet. Když s ním budete ladit, vyhodnotíte všechno ostatní jako nepodstatné a nedůležité. Musíte však zvážit, zda ho s tímto postřehem seznámíte,nebezpečí, že jeho sebevědomí vzápětí vyletí až do naoblačných výšek, je opravdu značné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA