Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 50. týden (7.12.2020 - 13.12.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud chcete erotiku nejen prožívat, ale chcete si ji i náležitě užívat, vyžaduje to z vaší strany podrobné plánování. Pondělí a úterý až do večera věnujte praktickým záležitostem a práci, kterou musíte mít co nejdříve hotovou. Miláčka se nebojte. Rozptylovat vás nebude. V úterý večer, kdy se Venuše dostává do Střelce, se atmosféra zásadně změní. Práci máte hotovou tak, abyste se mohli pustit do vychutnávání všech životních radostí...

Býk

Vzpomínky na bývalého milence, se kterým jste byli tak sžití, že jste se chápali beze slov, jsou naprosto k ničemu. Kromě mizerné nálady vám do života nic nevnesou. Kdybyste stejnou energii, jako věnujete vzpomínkám, věnovali výchově svého nynějšího partnera, bude to podstatně lepší. Zejména v úterý a ve středu by vaše pedagogická činnost nesla plody vskutku kvalitní!

Blíženci

Hned na začátku týdne musíte aktivovat veškerý zdravý rozum. Zatmění, které v pondělí ve vašem partnerském sektoru probíhá, má na vás daleko větší vliv, než si umíte představit. Především je potřeba, abyste se k partnerovi chovali s vybranou zdvořilostí. Když mu řeknete, že takových, jako je on, najdete bez problémů deset, budete překvapení rychlostí, s jakou vás ze svého života vyžene a doporučí vám, abyste tedy šli klidně hledat.

Rak

V pondělí, kdy se Venuše ve vašem sektoru romantiky a lásky dostává do sextilu s Jupiterem v sektoru partnerském, dokážete k erotice přistupovat s neobyčejnou nápaditostí. Svému miláčkovi tím vyrazíte dech. V takovém případě je však potřeba, abyste mu vysvětlili, že vás k podobnému jednání inspiroval právě on a chuť posunout vaše erotické soužití k lepšímu.

Lev

Když se na miláčka naštvete a dáte mu najevo nespokojenost a nelibost, počítejte s následky. Váš partner je sice tolerantní, ale přehánět to nehodlá. Pokud usoudí, že jste ho svými poznámkami urazili, taky se podle toho zachová. Vaše něžnosti odmítne a na eroticky laděné poznámky nebude reagovat. A bude to dělat tak dlouho, až pochopíte, že se k němu tak ve vlastním zájmu chovat nesmíte.

Panna

Jde o týden, kdy máte práce a ostatních aktivit tolik, že vám na sex nezbude ani čas, ani energie. Pokud však chcete mít pokrytou i tuto stránku svého života, musíte si všechno správně načasovat. Optimální by byl pondělní večer, kdy se Venuše dostane do sextilu s Jupiterem, a kdy jste se schopní kvůli lásce vykašlat na pečení i všechny ostatní povinnosti.

Váhy

Pokud se jedná o sex, logické myšlení od sebe ani od partnera nečekejte. Zejména v pondělí, kdy se ve Střelci odehrává sluneční zatmění, máte oba tendenci k jednání, které by se dalo označit jako hodně nedomyšlené. Kdybyste se chtěli vyhnout zbytečným potížím, seďte doma a erotickou pozornost věnujte pouze a výhradně tomu partnerovi, který byt sdílí s vámi.

Štír

Když se rozhodnete, že byste chtěli vylepšit svůj erotický život, čekat nesmíte. Musíte využít pondělí a úterního dopoledne, když je Venuše ještě ve vašem znamení. S její pomoci se vám podaří vztah krásně stabilizovat a upevnit. V pondělí v nočních hodinách se můžete dokonce těšit na romantické milování. Vyprovokuje ho partner a vy si ho budete užívat.

Střelec

Kdyby se náhodou stalo a miláček vás ve vášnivém rozpoložení oslovil jménem své bývalé lásky, snažte se ovládnout. Tím, že kolem toho budete dělat drama, nic nedocílíte. Maximálně se dozvíte, že jste se přeslechli, protože on něco takového přece neřekl. Kdybyste se však dokázali zvládnout natolik, že byste dokázali předstírat, že jste si ničeho nevšimli, bude to vynikající.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, usoudíte, že máte v poslední době práce spoustu a veškerých životních radostí naopak málo. Právě proto je potřeba, abyste využili sextilu mezi Venuší a Saturnem, který celé úterý ovlivňuje, a místo večera, tráveného prací, vsadili na erotiku. Kdybyste si předem dali zchladit sekt, byl by to zážitek opravdu snový.

Vodnář

Když uvidíte bývalou lásku s jejím novým objevem, budete mít co dělat, abyste se nezačali smát nahlas. Člověk po jeho boku vypadá skoro jako vaše kopie. Kdybyste se ale dostali do řeči, neopomene vám naznačit, že erotika s novou láskou je jen velmi matným odrazem toho, co jste kdysi zažívali spolu. Připravte se na pocit škodolibé radosti, který po tomto prohlášení pocítíte...

Ryby

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve vašem sektoru práce a profese, má na váš erotický život značně negativní vliv. V práci máte co dělat, abyste od sebe odstrčili kolegy, které přichází s jednoznačně erotickými nabídkami. A doma, kde byste o takovou nabídku opravdu stáli, narazíte na miláčka, který ani netají, že ho momentálně nic takového nezajímá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA