Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 51. týden (14.12.2020 - 20.12.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Představa dne, kdy jednu rukou vykonáváte veškeré nutné domácí práce a zbytkem těla se věnujete partnerovi, se vám ani trochu nelíbí. Ve středu večer to však patrně právě tak dopadne. Naštěstí máte oba dobře vyvinutý smysl pro humor, takže si z takové situace dokážete dělat legraci. Navíc si díky Luně ve svém znamení dokážete erotiku užít tak, jak už dlouho ne.

Býk

Jsou věci, o kterých žertovat nedokážete, i když se o to budete snažit. Úvahy o tom, jak byste žili bez svého partnera, k nim stoprocentně patří. I když začne miláček na toto téma vtipkovat, vás nerozesměje. Klidně mu řeknete, že vás podobné řeči opravdu rozčilují a štvou. Bude sice překvapený, ale nakonec uzná, že jde o téma, ve kterém by měly žerty jít opravdu stranou.

Blíženci

Pokud se rozhodnete, že si v rámci zpestření vašeho partnerského života pořídíte pod stromeček nové erotické prádlo, měli byste si pro jistotu koupit rovnou dvoje. Je docela možné, že miláček jeden balíček náhodou objeví, a bude chtít, abyste si ho hned oblékli. Díky druhému balíčku se pak postaráte, aby o své štědrovečerní překvapení přece jen nepřišel.

Rak

I když vám erotická pozornost, kterou vám projevuje váš nadřízený, vyloženě lichotí, měli byste ji přijímat s rozumem. Pokud si trochu naivně myslíte, že jde dotyčnému o city, měli byste co nejdříve pochopit, že to je z vaší strany zásadní omyl. Jde o člověka, kterého budete zajímat přesně do té doby, než mu podlehnete. Pak se jeho zájem o vás vypaří velkou rychlostí.

Lev

V pondělí večer, kdy se ve vašem partnerském sektoru sejde Jupiter se Saturnem, si erotiku opravdu užijete. Jupiter se stará, abyste si ji vychutnali ve všech podobách, zatímco Saturn zajistí, aby vám dlouho vydržela chuť. V každém případě počítejte s neprospanou nocí, což však ani jednomu z vás vadit nebude.

Panna

To, že se v pondělí přesouvá Slunce spolu s Merkurem do vašeho sektoru lásky a romantiky, má na váš erotický život velice pozitivní vliv. Konečně vám dojde, že opravdu nemusíte jen lámat pracovní rekordy, ale že si můžete bez zábran a s chutí užívat všech krásných stránek života. Mohli jste to pochopit dřív, ale lépe, že vám to došlo pozdě, než kdyby se to nepovedlo nikdy...

Váhy

Období, kdy Slunce prochází Kozorohem, není obvykle pro váš erotický život moc příjemné. Práce je spousta, a času na to, abyste se s partnerem věnovali jeden druhému, zase málo. Letošní rok však tvoří sympatickou výjimku. Hned v pondělí večer máte díky energii konjunkci mezi Jupiterem a Saturnem šanci zažít něco, co jste ve svém erotickém životě dosud nepoznali.

Štír

Venuše, která z vašeho znamení přešla do Střelce, váš erotický život zásadně vylepšuje. Konečně přestáváte žárlit a hledat v každém slově svého miláčka nějaký skrytý a vám nepříznivý smysl. Na Štědrý den večer, kdy se Luna přesune do vašeho partnerského sektoru, si vymyslete nějaké erotické překvapení. Snadné to nebude, ale vy na něco zcela jistě přijdete!

Střelec

Bez problémů zvládnete to, o čem jste vždycky snili. S miláčkem se v posteli dokážete podle aktuální potřeby bavit buď vážně (týká se to první poloviny týdne), nebo se spolu dokážete i smát (což proběhne v neděli). V každém případě vás čekají dny, kdy se budete milovat mnohem častěji, než obvykle, a kdy budete moc rádi, že jste jeden druhého našli.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste partnera zbytečně neprovokovali. Když se vám na jeho jednání něco nelíbí, nechejte si to pro sebe. Neriskujte stav, kdy by vám i on začal vypočítávat všechno, co se zase nelíbí jemu! A kdyby se dostal do ráže, mohli byste si být jistí, že by se nezastavil ani před velice zdrcující kritikou vašeho erotického umění a milostných talentů.

Vodnář

Jupiter, který se v pondělí večer ve vašem znamení sejde se Saturnem, na vás má neobyčejně pozitivní vliv. Najednou usoudíte, že je zbytečné, abyste přemýšleli o tom, proč se s vámi váš bývalý partner rozešel. Když svou pozornost zaměříte na hledání nového, můžete si být jistí, že se vám to povede. Navíc je pravděpodobné, že už Silvestra budete slavit jako zamilovaný pár!

Ryby

S tím, že byste na první dobrou našli nového a skvělého erotického partnera, raději nepočítejte. Můžete ho ale hledat. Když se do toho dáte hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, je seznámení vysoce pravděpodobné. K erotice sice nedojde, ale to vám nevadí. Zatím si můžete jen psát a všechno si představovat. Na osobní kontakt může klidně dojít až v příštím týdnu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA