Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 52. týden (21.12.2020 - 27.12.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O tom, že budete mít na erotiku tu pravou náladu, můžete leda tak snít. Je sice pravda, že ve čtvrtek a v pátek Luna vaším sektorem lásky a erotiky prochází, ale to roli nehraje. Na starosti budete mít tolik věcí, že na erotiku nebudete mít ani čas, ani energii. To pravé rozpoložení přijde kupodivu v neděli. Luna bude sice v Panně, ale vy si řeknete, že to, co provozujete, je sex pro zdraví!

Býk

Citové investice, které jste do svého partnerství dali, se vám spolehlivě vyplatí. Přijdete na to už v pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Uranem. Miláček bez dlouhého vysvětlování pochopí, co vás trápí, a rozhodne se, že vás od podobných starostí osvobodí. To, že vám jako lék nabídne sex, vás nepřekvapí. Překvapí vás ale rychlost, s jakou to zafunguje.

Blíženci

To, že vám někdo bude ve středu mazat med kolem pusy a přesvědčovat vás, že jste největší zázrak, jaký dotyčný ve svém životě potkal a poznal, ještě neznamená, že mu na to máte skočit. Lichotky vyslechněte, ale o tom, že byste na to reagovali nabídkou nejdříve citového a pak erotického sblížení, raději neuvažujte. Ještě v roce 2020 byste svého rozhodnutí litovali.

Rak

Úplněk, který se ve vašem znamení ve středu odehrává, vás nutí, abyste se na svůj citový a tím i erotický život podívali jinak, než dosud. Pod jeho vlivem konečně pochopíte, kde jste dělali chybu, a dojde vám, co musíte příště udělat jinak. Svému partnerovi se s tím však raději nesvěřujte. Rychle by pochopil, že jde o nové začátky, ve kterých s ním moc nepočítáte.

Lev

Kdyby bylo na vás, prožijete Silvestra naprosto atypicky. Využili byste opozice mezi Lunou ve vašem znamení a Saturnem ve svém partnerském sektoru, zalezli s miláčkem hned z večera do postele a těšili se jeden z druhého. Kdybyste však miláčkovi zkusili takový Silvestr nabídnout, možná byste byli překvapení nadšením, které by pro takovou oslavu projevil.

Panna

V pátek, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Merkurem ve vašem sektoru lásky a romantiky, a Neptunem ve svém sektoru partnerském, si se svým životním druhem promluvte o lásce a o tom, jak vnímáte vztah, který vás dva spojuje. O erotiku se bát nemusíte. Zjistíte, že podobné rozhovory vás i miláčka k erotice spolehlivě dovedou - a že to bude opravdu krásné.

Váhy

Ve vašem novém vztahu jde všechno kupředu tak krásně a tak rychle, že sami nevíte, co si o tom máte myslet. Navíc vás váš nový partner ujišťuje, že jste pro něj ve všech slova smyslech skutečný zázrak. To, že o něm pochybujete, je po vašich předchozích životních zkušenostech skoro normální. Přesto byste se měli překonat. Hrozí, že jemu tímto jednáním ukřivdíte a sami sebe připravíte o nemalé životní radosti.

Štír

Když chcete získat někoho, o kom jste dosud jen marně snili, máte skvělou šanci. Není na to potřeba nic zásadního. Stačí, když si s tímto člověkem upřímně promluvíte a jasně mu řeknete, jak se věci mají. Bude tím tak překvapený, že ho ani nenapadne, že by s vámi měl hrát nějaké citové (nebo i erotické) hry. Rovnou vám padne kolem krku a bude hotovo.

Střelec

Erotické prádlo si na silvestrovskou oslavu neberte proto, že byste se chtěli nějak zvlášť odvázat, ale proto, abyste věděli, že tomu v případě potřeby nestojí nic v cestě. Navíc tím vyrazíte dech svému partnerovi. Když zjistí, jak na tom jste, jeho trochu lhostejné chování se rázem změní. Bude chtít, abyste hned šli domů a doma co nejrychlejší cestou do postele.

Kozoroh

Jsou lidé, o kterých byste si měli ponechat alespoň nějaké iluze. Pokud zjistíte, že to s vámi vaše první láska nemyslela zdaleka tak upřímně, jako jste to vy mysleli s ní, a nešlo jí o lásku, ale pouze o sex, měli byste k jejímu jednání zaujmout shovívavější postoj. O tom, že byste vymýšleli rafinované msty, neuvažujte. Byla by to zbytečná ztráta energie a taky času.

Vodnář

Než se rozhodnete, že se pustíte do nějakého dobrodružství, přemýšlejte nejen nad požitky, které vám to přinese, ale i nad tím, co tím riskujete. Zejména na Silvestra, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem, je celkem jisté, že se najde někdo, kdo si všimne, dá si věci do souvislostí a všechno vykecá ještě dřív, než k něčemu dojde. V součtu pak budete mít problém, ale erotický zážitek nulový...

Ryby

I když máte raději situace, kdy vás partner dobývá a kolem něj můžete kroužit a elegantně proplouvat, tentokrát vám to dáno nebude. Pokud sex opravdu chcete, je potřeba, abyste se překonali a aktivně si o něj řekli. Vhodný čas vám poskytuje zejména úterní a středeční večer. Vaším partnerským sektorem prochází úplňková Luna, s jejíž pomocí si tělesné radosti opravdu užíváte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA