Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 02. týden (11.1.2021 - 17.1.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Veškeré vaše obvyklé projevy erotické aktivity narazí - respektive na ně miláček zareaguje zcela jinak, než obvykle. Zatímco jindy váš přímý a jednoznačný přístup akceptuje, tentokrát vám dá jasně najevo, že mu ani trochu nevyhovuje-až posléze vám dojde, že potřebuje, abyste se s ním bavili a zajímali se o to, co zajímá jeho. Sex, na který nakonec stejně dojde, vás pak bude bavit daleko víc.

Býk

Týden, ve kterém jste pod vlivem stacionárního Urana ve svém znamení, je v tom, co se týká erotiky, opravdu hodně náročný. I když vám v tom zdravý rozum brání, máte sklon zapomínat na všechno, na čem jste postavili svůj život, a vrhat se do hodně riskantních dobrodružství. To, že se náhoda nepostaví proti vám a nikdo se nic nedozví, berte jako své velké a nezasloužené štěstí.

Rak

Trigon mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Uranem na vás má v erotické oblasti zásadní vliv. Když se váš partner rozhodne, že vás přiměje, abyste reagovali aktivněji, než obvykle, neváháte a jeho přání mu splníte. Pak si ale může být jistý, že mu ho splníte způsobem, který on sám později zhodnotí jako něco, co ho připravilo o veškeré síly.

Lev

To, že váš miláček není v tak intenzivní erotické náladě, jako obvykle bývá, o vás ani o vašem vztahu nic špatného nevypovídá-naopak je to důkaz jeho pracovního nasazení. Než začnete vtipkovat o tom, že ho opouštějí síly, dobře si to rozmyslete. Časem byste mohli zjistit, že partnera erotické síly neopouštějí, ale že je chodí uplatňovat tam, kde jsou na něj vlídnější.

Panna

Období, kdy jste s partnerem spolu doma, a kdy jste tedy v daleko intenzivnějším kontaktu, má svá plus i mínus. Plus je v tom, že se můžete milovat v každé denní či noční hodině, mínus v tom, že se vytrácí erotické napětí, které mezi vámi je. Kdybyste se však rozhodli, že si přes týden dáte půst a sex necháte až na víkend, bylo by to rozhodnutí velice rozumné a oboustranně prospěšné!

Štír

Zatímco týden je plný práce a nejrůznějších starostí, víkend vám všechno vynahradí. Díky Luně v Rybách se můžete plně a bez výčitek svědomí soustředit na partnera a starat se, aby mu bylo dobře. Zejména v sobotu, kdy bude Luna v Rybách harmonická, se vám bude v erotice neskutečně dařit-skoro by se chtělo říct, že z postele ani nevylezete.

Střelec

Jde o týden, kdy se nudit rozhodně nebudete! Už v pondělí dopoledne, kdy je Luna ještě ve vašem znamení, můžete čekat spoustu zajímavých překvapení. Na rande vás pozve člověk, po kterém už dlouho pošilháváte, což je fajn. Rande samo pak ale proběhne pod vlivem Luny z Kozoroha, což už tak fajn není. Ctitel bude vyloženě v rozpacích. Vám připadá, že vyloženě čeká, až aktivitu převezmete sami!

Kozoroh

Především je potřeba, abyste dokázali odlišit to, co chcete vy sami, od toho, co děláte jen proto, aby měl partner radost. Dále je nutné, abyste dali miláčkovi najevo, že jsou chvíle, kdy k erotice nedojde ne proto, že by jiskry nelétaly, ale proto, že se musíte soustředit na něco jiného. Platí to zejména ve středu, kdy je ve vašem znamení novoluní a kdy musíte přemýšlet především o své pracovní budoucnosti.

Vodnář

Konečně procházíte obdobím, kdy se ani chvíli nenudíte! Na partnera máte podstatně méně času, než obvykle, ale to ani jednomu z vás nevadí. Každou chvíli, kterou spolu můžete trávit, prožíváte díky tomu naplno a o tom, že byste se mohli s partnerem hádat, ani neuvažujete. Když se už k sobě dostanete, nebudete mluvit, ale budete ze všech sil dohánět své erotické resty.

Ryby

Na člověka, který vám bude tvrdit, že se bez něj v životě ani v sexu neobejdete, nedejte. Kdybyste se ovládli natolik, že byste s ním celou záležitost nerozebírali, bude to ještě lepší. Zároveň se musíte chovat rozumně. Když vám váš ex sdělí, že druhého člověka, který by dokázal v posteli totéž, co on, raději mlčte. Kdybyste mu řekli, že se právě toho, že ho najdete, bojíte, situaci by to moc nevylepšilo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA