Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 03. týden (18.1.2021 - 24.1.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zatímco v pondělí a v úterý je pro vás sex vynikající relaxační aktivitou, ve středu se situace změní-Slunce se přesune do vašeho sektoru přátel a vy usoudíte, že jsou na světě věci podstatně důležitější, než vaše erotické uspokojení. Spolu s přáteli začnete vymýšlet způsoby, jak uspořádat svůj život tak, aby v něm bylo dost času na práci, přátele i na sex. Zní to sice jako zázrak, ale opravdu se vám to podaří.

Býk

Pokud chcete, aby vaše láska probíhala lépe, než dosud, je potřeba, abyste alespoň trochu změnili kulisy, ve kterých se odehrává. Uvažujte o novém zařízení ložnice! Nejde o to, abyste do ní vnášeli atmosféru skoro harémovou, ale o to, abyste ložnici dokázali oddělit od svých pracovních aktivit. Když váš první pohled ráno po probuzení padne na pracovní počítač, erotický život to moc nepovzbudí.

Blíženci

Když se vám během týdne nepodaří váš erotický život vylepšit zdaleka tak, jak jste předpokládali, nic se neděje. V takovém případě bude lepší, když nebudete nic lámat přes koleno. Kdybyste se dokázali smířit s tím, že toho máte v práci tolik, že doma pak na žádnou zvláštní aktivitu nemáte náladu, bude to lepší. Navíc o nic nepřijdete. O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, si všechno vynahradíte a vrátíte mezi vás pohodu.

Rak

Zatímco během pracovní části týdne je váš erotický život v lepším případě průměrný, o víkendu se všechno změní. Sextil mezi Venuší a Neptunem vás aktivuje tak, že budete jen překvapeně koukat. Stejně překvapený bude i váš miláček,dokonce přizná, že měl už skoro strach, že vaše snížená aktivita se změní v trvalý stav, což by se mu opravdu nelíbilo.

Lev

Když se v úterý večer dostane do vašeho partnerského sektoru Slunce, získá váš citový a tedy i erotický život nové impulsy. Přestanete přemýšlet nad tím, jak v posteli vypadáte, a začnete se snažit, abyste si společné chvíle s partnerem co nejlépe užili-nic se však nemá přehánět. Zejména v sobotu byste měli prostor pro aktivitu a vlastní erotické nápady nechat i partnerovi.

Panna

Práce máte sice opravdu hodně, ale to ještě neznamená, že nebudete věnovat dostatečnou pozornost partnerovi a vztahu, který mezi vámi je. Kdybyste si i ve dnech, kdy máte všeho až nad hlavu, našli čas na to, abyste partnerovi poslali lehce erotickou zprávičku, bylo by to z vaší strany vyloženě taktické. Miláček by pochopil, že na něj myslíte, a veškerou žárlivost by odložil.

Váhy

Za své erotické sklony se nemáte proč stydět.Jsou sice trochu komplikovanější a náročnější, než je miláček zvyklý, ale to vůbec nevadí. Zejména v úterý večer, kdy se Slunce dostává do Vodnáře, dokážete své potřeby podat tak, že partner bude jen nevěřícně koukat a přemýšlet, čím si takové štěstí, jaké mu poskytuje vaše ohnivá a eroticky vynalézavá náruč, vůbec zasloužil.

Štír

Krizový moment ohrožuje váš vztah ve středu,pod vlivem konjunkce Marse s Uranem dokážete vymýšlet pro svého miláčka vymýšlet neskutečné testy. Než se ale rozhodnete, že ho opravdu zrealizujete, přemýšlejte, co tím získáte. Zároveň je potřeba, abyste si uvědomili, že i váš partner má svou hrdost a že vám podobné zkoušky dlouho tolerovat nebude.

Střelec

I když máte v době, kdy je Slunce ve Vodnáři, podnětů, kontaktů a práce až nad hlavu, erotické vyžití sobě ani partnerovi upírat nesmíte. Vhodný je zvláště pondělní a úterní večer, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky. S její pomocí konečně dokážete dát své city najevo tak, aby partner pochopil, že si z něj neděláte legraci, ale že jste naopak konečně upřímní.

Kozoroh

Jsou věci, které nedoženete, i když se budete opravdu snažit. Pokud jste chtěli pondělí a úterý, kdy je Slunce ještě ve vašem znamení, využít k posílení partnerského vztahu a erotických vazeb, které mezi vámi a partnerem jsou, asi se vám to nepodaří. Miláček usoudí, že jste si to dali jako další pracovní úkol a neopomene vám vysvětlit, že se rohlíkem opít nedá.

Vodnář

Především si uvědomte, že Mars, který poslední půlrok dohlížel na kvalitu vaší komunikace a ve vztahu k opačnému pohlaví vám poskytoval výhodu přesvědčivé argumentace, změnil znamení. Teď se tedy můžete snažit, ale k ničemu to nebude. Zejména ve středu, kdy jste pod problematickým vlivem konjunkce Marse s Uranem hrozí, že sice budete partnera přesvědčovat, ale spíše ho tím naštvete.

Ryby

Ve vašem případě je potřeba, abyste dokázali bez problémů a hlavně důsledně odlišovat své sny a představy od reality. Není to tak jednoduché, jak se zdá! Především o víkendu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem, máte tendenci zavírat oči před tím, co se vám nelíbí, a tvrdit, že jste vlastně spokojení. V praktickém životě to může projít, ale v sexu je to přímá cesta do pekel.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA