Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 04. týden (25.1.2021 - 31.1.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocit, že jste některé erotické potřeby svého miláčka nedocenili a jiné naopak přecenili, je stále silnější,pokud byste však mezi vás chtěli znovu zavést rovnováhu a pohodu, máte šanci. Využijte pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, a ještě jednou se ho přímo zeptejte, co od vás v posteli vlastně chce. Můžete se těšit na dlouhou, vyčerpávající, ale zároveň návodnou odpověď.

Býk

S vaším miláčkem to snadné není a nebude-pak si ale musíte položit otázku a sami sebe se zeptat, zda to náhodou není tak trochu vaše vina. Když se zamyslíte nad začátkem své známosti, kdy jste ho odmítali a dávali mu najevo, že je pro vás všechno jiné důležitější, než jeho erotické potřeby, nesmíte se divit, že si to zapamatoval. Kdybyste však chtěli situaci změnit, počkejte na čtvrtek,Venuše se dostane do konjunkce s Plutem a všechno se vylepší...

Blíženci

Hovory o tom, že byste si chtěli dopřát otevřený vztah, kdy si budete z valné části dělat, co chcete, vás mohou sice bavit, ale přesto byste to s nimi přehánět neměli. Kdyby se vám partnera podařilo přesvědčit, aby to zkusil, čekalo by vás značné překvapení. Svobodomyslná atmosféra by se ho zmocnila natolik, že by zapomněl, že vlastně nesouhlasil, a začal by žít daleko volněji, než by se vám líbilo.

Rak

Když vám někdo začne vysvětlovat, že se za vaším partnerem táhnou erotické skandály, můžete se začít leda tak smát. Využijte veškeré své výmluvnosti, abyste dotyčnému informátorovi vysvětlíte, že vám to vůbec nevadí. Z vlastní dobré vůle můžete dodat, že jste o všem přímo od něj věděli už dávno, takže vás informoval sice laskavě, ale bohužel zbytečně.

Lev

Úvahy o tom, co máte vlastně dělat se svým stávajícím milencem, jsou stále naléhavější. Zatímco vy s tím, že jde o utajovaný vztah, souhlasíte a nic na tom měnit nehodláte, on usoudil, že je nejvyšší čas, abyste spolu na veřejnosti začali vystupovat jako pár. To, že se vám do podobných změn nechce, přes veškeré vaše prosby a naléhání vážně brát nehodlá.

Panna

Pocit, že před vámi váš partner tají své opravdové touhy a potřeby, je stále intenzivnější,zároveň však chápete, že je to něco, co je pro něj velice osobní a s čím se vám nebude chtít svěřovat. V takovém případě nezbude, než abyste aktivovali veškeré detektivní myšlení, a o tom, co pro něj můžete v sexu a v erotice udělat, si přímo promluvili. S údivem zjistíte, že vám splnění jeho nejhlubších tužeb problémy nečiní...

Váhy

Zatímco obvyklé vztahy fungují od seznámení k erotice, u vás zejména v pondělí hrozí, že všechno proběhne právě naopak. Člověk, kterého uvidíte, na vás působí tak přitažlivě, že zapomenete nejen na své obvyklé zásady, ale i na to, co vám radí zdravý rozum. Naštěstí se do pátku situace srovná tak, aby vám bylo jasné, zda máte v započatém vztahu pokračovat, nebo zda máte co nejrychleji zmizet.

Štír

Období, kdy Slunce prochází Vodnářem a navíc se ve čtvrtek ještě k tomu odehraje i úplněk ve Štíru, moc příjemný není,navíc máte tendenci podezírat lidi z toho, co je ani nenapadne. I kdybyste si mysleli, že vám partner zahýbá a zcela určitě někoho má, nahlas mu to raději neříkejte. Chvíle, kdy by vám vysvětloval, že jste se leda zbláznili, protože nikam jinam než do práce a domů nechodí, by příjemná nebyla.

Střelec

Klidně miláčkovi připomeňte, že sex a peníze jsou spolu v astrologii pevně a nerozdílně splněné. Kdyby náhodou přišel s tím, že je potřeba, abyste se podíleli na finančních potřebách jeho rodiny, a bude vás o tom přesvědčovat sexem, musíte mu říct, že vy takto nefungujete a fungovat nebudete. To, že bude naštvaný, vámi hnout nesmí,kdybyste mu vyhověli, budete časem naštvaní oba.

Kozoroh

To, že jste si kdysi v erotice stanovili nějaké hranice, ještě neznamená, že je musíte respektovat a dodržovat dál. Pokud vás představa toho, co byste s miláčkem mohli dělat, spolehlivě vzrušuje, neváhejte ani chvíli a hned to vyzkoušejte. Optimálním dnem by byl hned pondělní večer,Luna bude ve vašem partnerském sektoru a vy si to oba krásně užijete.

Vodnář

Představa, že budete svého partnera motivovat k sexu a on se bude vašimi pokyny řídit, že ukáže jako dost naivní-snažit se sice můžete, ale miláček na to reagovat nebude. Kdybyste však vsadili na předstíraný nezájem s tím, že se vám do milování vlastně ani nechce, zabralo by to spolehlivě. Miláček usoudí, že si s vaším nezájmem poradí a udělá pro to všechno, co se dá.

Ryby

Je potřeba, abyste dokázali srovnat lásku a erotiku-práci na svém vztahu byste se měli věnovat zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky. Kdyby vás ale napadlo, že byste mohli vyzkoušet, jak vypadá sex bez lásky, dobře si to rozmyslete. Kamarádi tím mohou být nadšení, ale vy byste zjistili, že k něčemu takovému dispozice nemáte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA