Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 07. týden (15.2.2021 - 21.2.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotiku byste si sice moc rádi jen užívali, ale vypadá to, že o ní budete muset i přemýšlet. Týká se to zejména pondělí a úterý, kdy vaším znamení prochází Luna. Naštěstí je převážně harmonická a postará se, abyste své erotické tužby a požadavky dokázali vyjádřit způsobem, který partnera nenaštve ani nerozčilí, ale spolehlivě nadchne a přiměje ke spolupráci.

Býk

Na erotické potíže se můžete připravit ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Saturnem a Uranem. Hrozí, že začnete partnera k sexu ne přemlouvat, ale vyloženě nutit a navíc můžete sklouznout do komunikace, kdy ho začnete citově vydírat. Nedělejte to! Reakce vašeho miláčka by byly ostré, nepředvídatelné a především pro další vývoj vašeho vztahu velice nepříznivé.

Blíženci

Zatímco pracovní část týdne bude po erotické stránce stát celkem za málo, víkend vám všechno vynahradí. Harmonicky spojený vliv Luny ve vašem znamení a velmi silného Merkura z Vodnáře vám do erotiky přinesou spoustu nových pozitivních zážitků. Kromě jiného konečně prožijete hodiny, kdy dokážete o tom, co v erotice chcete a potřebujete, mluvit vážně a bez jakékoli zbytečné ironie.

Rak

Začátek týdne probíhá naprosto normálně a bez jakéhokoli překvapení, ale ve čtvrtek večer bude všechno jinak. Slunce se přesunulo do romantických a citově založených Ryb, odkud od základů mění jednání vašeho partnera. Zatímco dosud byl mírně řečeno protivný a nepředvídatelný, teď je jeho jednání jednoznačné a jasné-pořád se chce mazlit a nahlas říká, že ho nic jiného než sex nezajímá!

Lev

Jde o týden, který je pro partnerský vztah dost náročný. Ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Saturnem a Uranem, hrozí, že se budete hádat, i když k tomu vlastně nemáte důvod. A v sobotu, která probíhá pod vlivem kvadratury Venuše s Marsem, se s partnerem nejdříve pohádáte a pak se ho zeptáte, proč je mezi vámi tak napjatá atmosféra a proč s vámi nemluví...

Panna

Pokud chcete doma prožívat klid a (nejen) erotickou pohodu, musíte pro to taky vytvořit náležité podmínky. S partnerem mluvte nejen o ryze praktických záležitostech, ale taky s ním rozeberte všechno, co vás zajímá a co vás oba baví. Komunikace vám sice zabere více času, ale zase si budete jistí, že vám neřekne, že s ním mluvíte jen tehdy, když ho chcete dostat do postele.

Váhy

Sex na vás působí vyloženě blahodárně! Je jen potřeba, abyste si nejdříve všechno pořádně rozplánovali. Při sexu vypněte telefon, protože byste jakékoli rušení nesli vyloženě nelibě- a po sexu, kdy můžete miláčka obejmout a vychutnávat si příjemnou a uvolněnou atmosféru, spolu můžete probrat naprosto všechno. O tom, že se bez problémů domluvíte, nepochybujte!

Štír

Člověku, který vás balí a slibuje vám po svém boku ráj na zemi a v posteli rozkoše opravdu nevídané, pro jistotu moc nevěřte. Kdybyste ale chtěli v tomto směru přece jen učinit nějaké pokusy, nechejte je na noc z pátku na sobotu. Je značná šance, že se při kvadratuře mezi Venuší a Marsem nedokážete dlouho přetvařovat a Vy ho pak konečně uvidíte v jeho pravé podobě a rozhodnete o jeho dalším osudu.

Střelec

To, že jste se vy rozhodli, že svůj vztah ukončíte, ještě neznamená, že to tak doopravdy dopadne. Váš - nyní už bývalý - partner s tím naprosto nesouhlasí a když navíc přijde s tím, že byste se mohli rozejít, ale zůstat kamarádi s výhodami, nebudete moc vědět, jak správně reagovat. Naštěstí váš zdravý rozum zvítězí a vy se rozhodnete, že v takovém vztahu nevztahu pokračovat nebudete.

Kozoroh

Lásce, partnerovi a posilování láskyplné i erotické stránky vašeho vztahu se věnujte především ve středu a ve čtvrtek. Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, a postará se, aby mezi vámi bylo všechno v pohodě. S její pomocí dokážete navíc o citech mluvit tak přesvědčivě, že miláčka ani nenapadne, že byste to, co říkáte, nemysleli upřímně.

Vodnář

I když se bojíte, že vám partnera někdo přebere a vám zůstanou jen oči pro pláč, nahlas to neříkejte,žádoucí efekt by to nepřineslo. Navíc byste jen zbytečně posilovali jeho už tak dost značné sebevědomí. Když se budete tvářit, jako byste si jeho flirtování nevšimli a pokud si všimli, velkou váhu mu nepřikládali, bude to pro vás i pro něj po všech stránkách lepší.

Ryby

Když nechcete, aby se o vašem novém vztahu moc mluvilo, nesmíte se s tím, že je, nikomu svěřovat. Počítat s tím, že lidé kolem vás zůstanou zticha, nemůžete, navíc byste všem museli vysvětlovat, že jde o vztah, kterému vy sami moc nerozumíte. Dobře víte, že sex vám v něm funguje skvěle, ale taky si uvědomujete, že to je to jediné, co mezi vámi a vaším objevem ladí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA