Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 05. týden (1.2.2021 - 7.2.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když máte pocit, že se vývoj vašeho erotického sbližování zastavil v místě a že se mezi vámi vlastně nic vzrušujícího neděje, netlačte zbytečně na pilu! Je potřeba, abyste pochopili, že váš vznikající vztah potřebuje oddechový čas, kdy se nebudete k ničemu nutit, ale kdy budete jeden druhého intenzivněji poznávat. Na další kroky navíc nemusíte dlouho čekat. Přijdou už o víkendu a budou stát za to!

Býk

Opět se přesvědčíte, že vám role rafinovaného svůdníka nejenže nesvědčí, ale že se v ní i cítíte trapně. Miláček má sice pocit, že byste ho měli rafinovaně dobývat, ale vám se do toho nechce. Sami za sebe dáte přednost čtvrtku a pátku, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru-s její pomocí pak s partnerem zvládnete příjemný sex a ještě si promluvíte o mnoha zajímavých věcech.

Blíženci

Doba, kdy Slunce prochází Vodnářem, je pro vaše partnerské vztahy neobyčejně příznivá,konečně máte šanci, abyste vaše partnerské soužití prohloubili. Dojde vám, že to, že jste spolu, není povinnost, ale něco, co oba chcete. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, si navíc můžete dopřát daleko více sexu, než obvykle,oba vás bude bavit!

Rak

Do vašeho života se žene člověk, který usoudil, že vás za každou cenu získá! Může s ním být trochu problém, protože ho ani nenapadne, aby si nejdříve zjistil, zda s jeho záměry souhlasíte i vy. Vy jste pak na rozpacích-dotyčný se vám docela líbí, ale protože nechcete vypadat jako snadná kořist, chováte se k němu až zbytečně odmítavě. Nechcete svůj postoj trochu změnit?

Lev

Představa krásného, příjemného a hlavně vyrovnaného erotického života se při Slunci ve Vodnáři kupodivu daří realizovat. Jediné, co musíte vzdát, je vaše pochopitelná touha po romantických řečech a láskyplných vyznáních. Když však objektivně posoudíte veškeré erotické výkony, které vás miláček s chutí podává, usoudíte, že na řečech zase tak nezáleží.

Panna

Pokud jste ještě sami sebe v oblasti erotiky nepřekvapili, máte neopakovatelnou šanci, která přijde hned v pondělí ráno. Poprvé se dostanete do stavu, kdy nebudete chtít vstávat a jít do práce, ale kdy budete přednostně vyžadovat akutní uspokojení své sexuální touhy. Miláček bude nejdříve překvapený, ale pak uvidíte, jak v jeho podání vypadá pravé a nefalšované erotické nadšení!

Váhy

Úvahy o tom, co byste měli v sexu dělat jinak, jsou naprosto zbytečné-cím více o tom budete přemýšlet, tím horší to mezi vámi a partnerem bude. Riskujete, že tím svou lásku zbavíte veškeré spontaneity-nebudete přemýšlet, jak si sex užít, ale budete uvažovat, jak sebe i partnera donutit k něčemu, co vám vlastní není a nebude. Kdybyste všechno nechali tak, jak to je, bude to daleko lepší.

Štír

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, musíte využít všech šancí, které vám dává. Naštěstí to nebude obtížné,díky její energii se dokážete na svého partnera naladit tak, že veškeré jeho požadavky dokážete plnit skoro automaticky. Pokud se erotických přání týče, je to ještě lepší,tam si vyjdete vstříc způsobem, který vám všichni ostatní mohou jenom upřímně závidět.

Střelec

Při Slunci, které prochází vaším sektorem komunikace, si dávejte pozor na to, co svému miláčkovi říkáte. Když ho začnete (třeba i bez jakéhokoli zlého úmyslu) porovnávat s vaší předchozí známostí, můžete si být jistí, že se naštve a navíc na to nezapomene. Využije víkend, kdy je Luna v jeho znamení a řekne vám i to, co se vám zcela jistě líbit nebude.

Kozoroh

Především byste si měli vybrat, zda se s partnerem budete bavit spíše o penězích, nebo o erotice. Jde o téma, které bude naléhavé zvláště o víkendu. Pokud s chladnou hlavou usoudíte, že je potřeba probrat obojí, je důležité, abyste zvolili správné pořadí. Když si nejdříve dopřejete erotickou chvilku, která vás zbaví zbytečného napětí, půjde všechno ostatní jako po másle.

Vodnář

To, že jste dosud v sexu strádali a chtěli v této oblasti víc, než jste dostávali, je dávnou minulostí! K zásadní pozitivní změně dojde v pondělí odpoledne, kdy se do vašeho znamení přesouvá Venuše. Postará se vám o přitažlivost, která k vám přitáhne pozornost každého, kdo půjde kolem. Vy si pak jen budete vybírat, komu šanci dáte a komu ji prozatím odepřete.

Ryby

Zatímco jindy musíte miláčka k sexu skoro přemlouvat, teď je potřeba, abyste ho spíše brzdili,snadné to však nebude! Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází Štírem, máte pocit, že nic jiného než sex v hlavě vůbec nemá. Dokonce se zeptá, zda byste si nechtěli vzít na pátek dovolenou, kterou byste strávili v posteli. Nejdříve si řeknete, že to je naprosto scestné, ale pak začnete uvažovat, že názor přece jen změníte...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA