Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 08. týden (22.2.2021 - 28.2.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Konflikty, které kolem vás probíhají, byste měli zvládnout sami a vlastními silami-kdyby vás však náhodou napadlo, že byste měli rozpory, které s partnerem máte řešit sexem, dobře si to rozmyslete. Sex by vás sice na chvíli zbavil napětí, ale vy byste pak byli na svého životního druha naštvaní ještě víc. Problém, kvůli kterému jste se hádali, by to stejně nevyřešilo.

Býk

Zejména v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, máte pocit, že miláčkovi nezáleží ani tak na erotice a fyzickém kontaktu, jako na tom, abyste si promluvili a váš vztah do nekonečna rozebírali. V pondělí a v úterý vám to problémy dělat nebude, ale už ve středu usoudíte, že by to kromě teorie chtělo i trochu praxe. Naštěstí pochopí, o co vám jde, a vaše přání vám nejpozději ve čtvrtek splní.

Blíženci

Zatímco v prvních třech dnech týdne nemáte s erotikou vůbec žádné potíže (občas vám dokonce může připadat, že jí máte víc, než je zdrávo), ve čtvrtek se situace zásadně změní. Venuše se dostane do Ryb a miláček začne toužit po romantice v množství daleko větším, než malém. Obvykle sice pro erotickou romantiku příliš vyvinutý smysl nemáte, ale tentokrát překonáváte sami sebe!

Rak

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, sbíráte v erotice jeden úspěch za druhým,potíž je však v tom, že svému partnerovi nedokážete být nevěrní, i kdybyste chtěli. V duchu zkonstatujete, že se vám někdo líbí a třeba vás i vzrušuje, ale tím to končí. Vyměníte si pár úsměvů nebo dvojsmyslný vtip - a pak se spořádaně vydáte domů ke svému stabilnímu partnerovi.

Lev

To, že s někým flirtujete v rámci sociálních sítí, ještě není důvod, abyste se s ním chtěli a museli setkat naživo. Uvědomte si, že pro vás i pro něj bude lepší, když si zachováte trochu tajemna a nebudete se zbytečně odhalovat. A pokud budete mít ve středu pocit, že vám to trochu přerůstá přes hlavu, vycouváte pak tak elegantně, že k žádnému průšvihu nedojde,

Panna

Hlavně nedejte na hovory o tom, že pravá láska prochází žaludkem. Zaprvé probíhá postní období, kdy byste měli jídlo (hlavně to kalorické a chutné) omezit,zadruhé tím riskujete stav, kdy se miláček nacpe vším tím dobrým, natáhne se a ze všeho nejvíce bude chtít klid a pohodu. Kdybyste však zvolili nějaké jídlo, které působí na posílení erotických choutek, proti půstu byste se tím neprovinili.

Váhy

Pokud máte pocit, že vám to v sexu neladí zdaleka tak, jak by mělo, máte poslední šanci, abyste se s tím pokusili něco udělat. Využijte první tři dny týdne, kdy je Venuše pořád ještě ve vašem sektoru lásky a romantiky, překonejte veškerý ostych a miláčkovi jasně řekněte, co chcete a potřebujete. Z vaší upřímnosti bude tak perplex, že vám přání okamžitě splní,navíc vás ujistí, že je plní moc rád.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Raku, si s partnerem bez problémů vyhovíte naprosto ve všem,navíc se dokážete domluvit na dalších společných plánech. V úterý byste měli zapomenout na všechny ostatní plány a záměry, a věnovat se erotice. Při trigonu mezi Lunou a Neptunem se dokážete jeden na druhého a jeho erotická přání napojit tak dokonale, že spolu nemusíte ani mluvit.

Střelec

Když chcete o lásce a o tom, co vás s vaším partnerem spojuje, mluvit, musíte to zvládnout do čtvrtečního rána. Jde o dny, kdy se Venuše ještě nachází ve vašem komunikačním sektoru a kdy dokážete své city popsat a podat s podivuhodnou přesností. A pokud potřebujete někoho sbalit, dokážete ho přesvědčovat tak, že vám neodolá ani v případě, kdy opravdu chtěl.

Kozoroh

I když chápete, že by mezi vámi a partnerem měla panovat hluboká a nenarušená důvěra, je vám stejně tak jasné, že jsou věci, které váš miláček vědět opravdu nemusí. Pokud prožijete nějaký erotický úlet (nebo pokud budete mít i jen pocit, že byste ho prožít chtěli), svému partnerovi se s tím nesvěřujte. Když to uděláte, může to taky být to poslední, co mu řeknete.

Vodnář

S údivem zjistíte, že váš miláček má představy, které jsou sice z jeho úhlu pohledu logické, ale které vy naplňovat nehodláte. Když pochopíte, že by chtěl, abyste o něj bojovali a dokazovali mu, že jste po všech stránkách lepší, než váš soupeř, opravdu si nedělá legraci. A když vám sdělí, že by byl rád, kdyby mohl spát jak s vámi, tak s tím druhým, protože jen tak zjistí, koho vlastně chce, přijde rychlý a důrazný konec.

Ryby

Pokud si chcete lásku opravdu užít, bylo by dobré, abyste vyčkali do čtvrtka. Od pondělí do středy tak budete mít dostatek prostoru, abyste dokončili nejnaléhavější pracovní úkoly tak, abyste si o víkendu mohli vychutnat klid a pohodu. Do čtvrtečního poledne budete pracovat a následně si vychutnáte energii Venuše ve svém znamení-až do nedělního večera si pak můžete dopřát erotiku v množství a kvalitě, která vám i partnerovi vyhovuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA