Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (15.3.2021 - 21.3.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Věci, které jste si v lásce dosud nedovedli představit, se prostě dějí. Konečně máte pocit, že jste při hledání partnera nenarazili na hlušinu, ale na skutečnu perlu! Hned na začátku týdne pochopíte, že jde o člověka, s kterým vás spojuje stejný náhled na svět a smysl pro humor. Na konci týdne pak pochopíte, že vás spojují i erotické priority, což bude naprostá bomba.

Býk

Lidi, kteří vám budou vysvětlovat, že k modernímu vztahu patří otevřenost a volnost, pošlete rovnou do háje. Partnera, který vám bude vysvětlovat, že by to nebylo špatné alespoň zkusit, pošlete rovnou za nimi. Klidně mu vysvětlete, že vy chcete člověka, pro nějž budete jedničkou jak v posteli, tak v životě-a o nějaké jiné možnosti nechcete ani slyšet!

Blíženci

V lásce nedělejte nic, co by mohlo mít na váš vztah negativní vliv,o partnerovi ani na chvíli nepochybujte,na žárlivé scény zapomeňte. Když budete sami k sobě upřímní, přiznáte, že k nim nemáte ani jeden rozumný důvod. Veškeré důležité hovory odložte až na nedělní odpoledne,Venuše bude v Beranu a vy se dokážete vyjadřovat tak, aby vás partner nejen poslouchal, ale i vnímal.

Rak

Od úterý do sobotního rána, kdy se v Rybách kromě Slunce nachází už Merkur a ještě Venuše, se zaměřte na kultivaci svého erotického života. Všechno ostatní berte jako nepodstatné,partnerovi se věnujte naplno a v každé denní či noční hodině-všechno ostatní může počkat nebo se to dá vypustit. Jde o zázračné dny, které byste měli maximálně využít pro vylepšení a posílení toho, co mezi vámi je.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem duchovna, máte šanci zvládnout něco, co jste s partnerem dosud nezažili. Sex neberete jako vrchol toho, co mezi vámi může být, ale spíše jako startovní bod, který vás má převést na vyšší úroveň. Po sexu tak neusnete, ale budete si povídat jak o tom, co bylo, tak o svých snech a o tom, jak byste je spolu mohli uskutečnit.

Panna

Merkur, který v pondělí těsně před půlnocí vstupuje do vašeho partnerského sektoru, vám dává neskutečné talenty. Pokud chcete někoho získat nebo si rovnou přiznáte, že vám jde o to, abyste ho dostali do postele, můžete si být jistí, že se vám to podaří. A když využijete ve středu a ve čtvrtek Lunu v Býku, dokážete dát svému vztahu rozměr, který dosud postrádal.

Váhy

Především si uvědomte, že si partner pamatuje věci, na které jste vy dávno zapomněli a které v hlavě nenosíte. Pokud si hned na začátku týdne uvědomíte, že vás v následujících dnech čeká oslava nějakého soukromého výročí, měli byste se na to včas připravit. Kdybyste zapomněli, byl by miláček velice naštvaný-a to, jak moc by byl naštvaný, by váš erotický život poznamenalo vskutku negativně.

Štír

Pokud se miláček rozhodne, že váš erotický život vylepší striptýzem nebo nějakou podobnou aktivitou, nesmíte se v žádném případě začít smát-jeho projev může mít sice k dokonalosti daleko, ale vy byste měli ocenit hlavně snahu. Pokud si i pak budete stěžovat na erotickou nudu, která váš vztah ohrožuje, miláček vám vynadá a dobře udělá. Když budete upřímní, přiznáte, že to, co udělal on pro vás, byste vy nikdy nedokázali.

Střelec

S vysvětlováním, že toho máte v práci až nad hlavu a proto nemáte na erotiku ani chuť, ani náladu, moc neuspějete. Miláček vám podle nálady začne buď vysvětlovat, že si s vámi moc velkou legraci neužije, nebo vás začne přesvědčovat, že se v tomto ohledu zásadně pletete. Pokud ho necháte, aby vám to pořádně vysvětlil, musíte uznat, že měl ve všem pravdu.

Kozoroh

Jde o týden, v němž byste měli po zralém rozhodnutí co nejvíce omezit pracovní záležitosti. Volný čas, který tak vznikne, věnujte bez obav svému partnerovi. Vlastně není ani důležité, co budete dělat a zda na programu bude i sex. Důležité je jen to, že jste spolu a že se cítíte dobře,všechno ostatní je nepodstatné a vy nad tím můžete klidně mávnout rukou.

Vodnář

Zatímco v pondělí je veškerá harmonie mezi vámi a vaším partnerem totálně nenarušená a všechno je v pohodě, středa přinese změnu. Hrozí, že si zcela zbytečně začnete vyčítat něco, co se vyvíjí vlastním způsobem a co se vám ovlivnit nepodaří. Kdybyste energii místo přemýšlení o tom, co vám nejde, věnovali sexu, bylo by to daleko příjemnější a po všech stránkách přínosnější.

Ryby

Konečně se dočkáte chvil, kdy se za své romantické sklony nemusíte stydět, ale kdy je po vás naopak bude miláček vyžadovat. Pokud mu navrhnete sex za neobvyklých podmínek v neobvyklém místě i čase, nezačne se smát, ale vaši snahu ocení. Musíte však začít hned v pondělí, kdy je Luna v Beranu a kdy na realizaci podobných nápadů bude mít čas i energii.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA